Eşim benim anne babamı aramıyor ben onunkileri aramali miyim?

sbtsnrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
148
51
48
35
Merhabalar. Bir yıllık evliyim. Kayinvalidemi 4, 5 günde bir arıyorum. eşim benim ailemi hiç aramıyor. En azından özel günlerde aramasını bekliyorum. Geçenlerde kandilde benim ailemi aramasi gerektiğine dair bir şey söyledim. Ben aramam ki kendi ailemi bile aramiuoruma getirdi. Ben de aramam ama arıyorum dedim. Aramalı, aramasi gerektiğine getirdim. Ama aramadı eşim. Bende o günden beri aramıyorum ailesini. Yaklaşık 10 gün falan oldu. Kayinvalidemden de ses yok. O da aramadı. Zaten hep ben arıyorum onu. Ararkende kasiliyorum dolayısıyla. Ne yapayım kızlar. Kayinvalidemin beni aramamasi, benim hep onu aramam; eşimin benim ailemi hiç aramamasi normal mı? Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Eşin ailesini araman konusunda baskı yapıyor muydu daha önce? Öyle bir baskısı varsa boyun eğme, ama yoksa zorla da aratma yani yapısı böyle demek ki.

Eşimle olayı eşitleyeceğim diye arada kayınvalideyi harcamışsın yalnız :deli: Kadın da allah allah noldu birdenbire demiştir üstüne alınmış da olabilir. Bence arama sıklığını azaltarak bitir, zamanla normal seviyeye çek 4-5 gün de bir de fazla yani ne konuşulur ki hem görev gibi nassınız iyi misinizden başka.

Eşin ailesini araman konusunda baskı yapıyor muydu daha önce? Öyle bir baskısı varsa boyun eğme, ama yoksa zorla da aratma yani yapısı böyle demek ki.

Eşimle olayı eşitleyeceğim diye arada kayınvalideyi harcamışsın yalnız :deli: Kadın da allah allah noldu birdenbire demiştir üstüne alınmış da olabilir. Bence arama sıklığını azaltarak bitir, zamanla normal seviyeye çek 4-5 gün de bir de fazla yani ne konuşulur ki hem görev gibi nassınız iyi misinizden başka.

Görünen baskı yok. Ama ne zaman geciktirsem aramayı annesini, bir huysuz oluyor benim ki. Bugün olduğu gibi...

Sen ve kayınvaliden 2 ayrı insansiniz. Aranizda bir ilişki var.

Kocan ve senin annen de 2 ayrı insan..Onların arasinda da bambaşka bir ilişki var.

Düşünce biçimini duzelt. Intikam alcam diye kayinvalidenle ilişkini saçma bir hale getirme.

Eşine "ailemi arasan mutlu olurlar. Ben de mutlu olurum" de.

Bi de kandilde aramak nedir yaa. Ne oluyor kandilde arayinca. Anlamı ne yani.

Bes senedir kv beni hic aramadi mesela ben gene kandilde aradim zaten gidip geliyoruz.ancak esim ailemi arar sorar zaten yakiniz gider geliriz.
Ancak esin aramiyorsa sende arama onun ailesini..sorarsa kv ya da esin aynen benim ailemi aramiyor bende aramiyorum de cekinme.

Bu erkeklerdeki ağalık kimsede yok. Sen benim anne babamı görmezden gel, ben seninkine kul köle olayım... Hadi canım hadi. Aramazdım sırf bu yüzden ...

Görünen baskı yok. Ama ne zaman geciktirsem aramayı annesini, bir huysuz oluyor benim ki. Bugün olduğu gibi...

Çünkü bu sizin tercihiniz , siz aramayı istemişsiniz aramişsiniz. Eşinize misilleme yaparakta aramasını sağlayamazsınız.
Hele sizin aramama nedeninizi , onun aramamasina bağlarsaniz ,ipler kopar.

4/5 günde bir aramak normal. Araniz kötü değilse, hal hatır sormak her zaman iyidir.

Sen ve kayınvaliden 2 ayrı insansiniz. Aranizda bir ilişki var.

Kocan ve senin annen de 2 ayrı insan..Onların arasinda da bambaşka bir ilişki var.

Düşünce biçimini duzelt. Intikam alcam diye kayinvalidenle ilişkini saçma bir hale getirme.

Eşine "ailemi arasan mutlu olurlar. Ben de mutlu olurum" de.

Bi de kandilde aramak nedir yaa. Ne oluyor kandilde arayinca. Anlamı ne yani.
Iyi de es olmayinca arada kv iletisimimiz niye olsun ki..yani ben esten bosansam bana ne kv den.

Normal elbette. Sen de arama zorla ,adam sana baski yapmiyormus ki neden ariyorsun? Oldum olasi sevmem boyle seyleri herkes kendi ailesini arasin,herkes kendi cocuguyla muhatap olsun.

Merhabalar. Bir yıllık evliyim. Kayinvalidemi 4, 5 günde bir arıyorum. eşim benim ailemi hiç aramıyor. En azından özel günlerde aramasını bekliyorum. Geçenlerde kandilde benim ailemi aramasi gerektiğine dair bir şey söyledim. Ben aramam ki kendi ailemi bile aramiuoruma getirdi. Ben de aramam ama arıyorum dedim. Aramalisina, aramasi gerektiğine getirdim. Ama aramadı eşim. Bende o günden beri aramıyorum ailesini. Yaklaşık 10 gün falan oldu. Kayinvalidemden de ses yok. O da aramadı. Zaten hep ben arıyorum onu. Ararkende kasiliyorum dolayısıyla. Ne yapayım kızlar. Kayinvalidemin beni aramamasi, benim hep onu aramam; eşimin benim ailemi hiç aramamasi normal mı? Ne yapmalıyım?
Sende arama tabiki kıymeti olmuyosa.
İnsan kendini enayi hissediyo boşver

Back
X