Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasmiyorum eşim aramiyor ben de aramayacagim diyorumGayet normal ben de gerekmedikce aramam, esimden de aramasini beklemem.Neden kasiyosunuz ki ortami?Hic gerek yok.Anca ara bozulur boyle.
Bnm eşimde aramaz bende onunkileri aramam. 2 senemz bitmek üzere. Nişanlıyken de aramadm. Onlar bizi ararlar.:) biz eşmle bu konuda benzeriz biz sıkıntı yapmıyrz ama aileler beklyr. Ben artık kandllerde falan gel hem sznkileri hemde bzmkleri arayalım diyorm. Böyle de olsa birazck başlamş olduk. Bnm umrumda değil ama ailem bekliyr yinede.Merhabalar. Bir yıllık evliyim. Kayinvalidemi 4, 5 günde bir arıyorum. eşim benim ailemi hiç aramıyor. En azından özel günlerde aramasını bekliyorum. Geçenlerde kandilde benim ailemi aramasi gerektiğine dair bir şey söyledim. Ben aramam ki kendi ailemi bile aramiuoruma getirdi. Ben de aramam ama arıyorum dedim. Aramalı, aramasi gerektiğine getirdim. Ama aramadı eşim. Bende o günden beri aramıyorum ailesini. Yaklaşık 10 gün falan oldu. Kayinvalidemden de ses yok. O da aramadı. Zaten hep ben arıyorum onu. Ararkende kasiliyorum dolayısıyla. Ne yapayım kızlar. Kayinvalidemin beni aramamasi, benim hep onu aramam; eşimin benim ailemi hiç aramamasi normal mı? Ne yapmalıyım?
Teşekkür ederimYeni evliyken azar işitmiştim bir gün. 2 gün oldu annem niye aranmıyor diye. Haa öyle mi dedim, 5 güne çıkardım. Baktım benimkileri hiç aramıyor ben de 10 güne çıkardım. Kaynanam da her aradığımda laf sokardı oradan buradan. Ona rağmen sırf eşimin kozu olmasın diye yine de tam bırakamadım aramayı. Kaynanam da sonraları çocuk olunca hemen her gün aramaya başladı ben de arıyordum ister istemez. Bir gün canıma tak etti eşime kızdım insan bir arar annemi diye. Ben erkeğim dedi. Evladın cinsiyeti mi oluyormuş dedim. Ben evlatsam sen de evlatsın dedim. Yine de aramadı özel günler hariç.
Artık ben de aramıyorum. Kaynanam da arayamıyor yaptığı bir ayıbı yüzleyince yüzü de kalmadı zaten. Eşim de baskıyı bıraktı. Oh bee dünya varmış.
Bayram seyran harici arama boşver. Evlat evlattır. Huysuzluk ediyorsa bu açıdan bakmasını sağla.
Arkasında durmadigim izlenimini nasıl bıraktım?bence bıraz yaptıgınızın arkasında durun
belkı de kayınvalıdenız sıkayetlenırse o arada punduna getırıp oglunuz hıc aılemı aramıyor ben bır kez es gectım fılan dersınız