Eşim benim anne babamı aramıyor ben onunkileri aramali miyim?

Gayet normal ben de gerekmedikce aramam, esimden de aramasini beklemem.Neden kasiyosunuz ki ortami?Hic gerek yok.Anca ara bozulur boyle.

ne arıyorsun aramıyorlar arama kocanda birşey demiyormuş..otur oturduğun yerde ..keyfine bak..kimseninde keyifini kaçırma iste

Merhabalar. Bir yıllık evliyim. Kayinvalidemi 4, 5 günde bir arıyorum. eşim benim ailemi hiç aramıyor. En azından özel günlerde aramasını bekliyorum. Geçenlerde kandilde benim ailemi aramasi gerektiğine dair bir şey söyledim. Ben aramam ki kendi ailemi bile aramiuoruma getirdi. Ben de aramam ama arıyorum dedim. Aramalı, aramasi gerektiğine getirdim. Ama aramadı eşim. Bende o günden beri aramıyorum ailesini. Yaklaşık 10 gün falan oldu. Kayinvalidemden de ses yok. O da aramadı. Zaten hep ben arıyorum onu. Ararkende kasiliyorum dolayısıyla. Ne yapayım kızlar. Kayinvalidemin beni aramamasi, benim hep onu aramam; eşimin benim ailemi hiç aramamasi normal mı? Ne yapmalıyım?
Bnm eşimde aramaz bende onunkileri aramam. 2 senemz bitmek üzere. Nişanlıyken de aramadm. Onlar bizi ararlar.:) biz eşmle bu konuda benzeriz biz sıkıntı yapmıyrz ama aileler beklyr. Ben artık kandllerde falan gel hem sznkileri hemde bzmkleri arayalım diyorm. Böyle de olsa birazck başlamş olduk. Bnm umrumda değil ama ailem bekliyr yinede.

gecen ay halam vefat etti kp babami aramadi buyuk ihtimalle esim soylemedi bisey oda bilmeyince aramadi bilse ararmiydi bilmiyorum
dun esimin halasi vefat etmis babama soylemeycegim soylesemde arama derim :)

kesinlikle kisasa kisas diyorum o aramiyorsa sende aramaycaksin, onlar altindan senin ailenden bakirdanmi

ha bu arada 10 yillik evliyiz, ailelerimiz bir araya iki uç defa anca geldi galiba , konusma da 10 defa yokdur birbirleiryle

hiç de olay olmadi simdiye kdr :) kafam rahat vallaa :)

Arama çok net.

Kv seni aramıyo eşin aileni aramıyo seni deli mi dürtüyo?
Kv aramak gibi bir görev yok sen kendine edinmişsin.

Bu konularda kısasa kısastan yana değilim ama şahsen ben aramıyorum. Çünkü karakterim pek öyle değil. Kendi ailemi de çok aramam. Siz de aramayabilirsiniz.

Kişiler ve taraflar farklı. Ben olsam yine arada bir arar görevimi yapardım. İnsan eşinin ailesine de alaka göstermelidir bana göre - tabii çok uç durumlar yoksa. Eşinin hatası senin hatanı haklı çıkarmaz. İstemiyorsan çok sık arama tabi yine :)

Bu arada ben pek aramam dedim ama benim kv de bu aralar mesajlar gönderip duruyor niye aramıyor diye. 4-5 yıl sonra nereden çıkıyor bu bilmiyorum. Birisi dolduruyor bence onu. O eşime söylüyor eşim bana. "Ara" demiyor tabi ama annem böyle diyor diyor. Aramazsam bir şey demez ama.

ben olsam bende ararmam ama k.valdime anlatırım durumu ben sizi hep arıyorum kandillerde dahi eşim ben aileleme saygı duyup aramıyor diye eğer oğlunu korursa yine aramam açık ve net.

Ben hiç aramam zaten altlı üstluyuz hergun görüyorum nasılsın iyimisin demem pek. Napıyosun demiyorum mesela içimden gelmiyor eşimde hiç aramaz annem her zaman beklerdi arasında diye yahu ben bile aramıyorum kı ee yani. Aramazsan aramasin boşver:)

Benim esim de aramiyordu evliligimin ilk zamanlari bu sebeple cok tartistim hatta. Ayni sekilde ben kendi ailemi bile aramiyorum vs diye gecistiriyordu beni.Ama ben aramayi kesmedim k.v 4 5 gunde bir ararim. Esime de hic bak aramazsan ben de aramam gibi tehtidvari konusmadim cunku daha inatlasirdi benimde.Baktim tartismayla cozumlenmiyor. Ve esimin yapisini biliyorum ustune gittikce ters tepecek. Kendi haline biraktim ve aileme acikladim esim telefonla konusmayi fazla sevmiyor kendi ailesiyle de nadiren konusuyor vs diye cok fazla beklenti icinde olmamalari gerektigini belirttim. Daha sonra esim zamanla aramaya basladi simdi ozel gunler vs hic atlamaz aklina geldiginde arar hal hatir sorar.

Bizdede ayni durum var ama ben hic sorun etmedim cunku zorla gonulsuz olmaz bu isler.ben onun ailesini yani kvalidemi ararim gerektigince zaten yakin oturdugumuz icin sik gorusuyorum ama tlf da acarim ama esim ailemi cok nadir arar.erkekler boyle durunlarda avantajlidir cunku damatlardan cok tlf beklenmez.genelde gelinlerden beklenir.bence biraz buyutuyorsunuz.karisinin ailesini erkeklerin cogu fazla aramaz zaten.ben hic takmiyorum bu durumu

ben samimiysem seviyorsam içimden geliyorsa haftada bir 10 günde 1 ararım hal hatır sorarım karşıdaki ister arasın ister aramasın. kocam da ne halt yerse yesin. onun insanlarla ilişkisi böyle demek ki derim. ha ben onun ailesini sevmiyorsam, içimden gelmiyorsa, sırf görev niyetine aramam.bu durumda yılda 2 kere arar geçerim.aslında her şey senin karşı tarafla ilişkine bağlı.

Yeni evliyken azar işitmiştim bir gün. 2 gün oldu annem niye aranmıyor diye. Haa öyle mi dedim, 5 güne çıkardım. Baktım benimkileri hiç aramıyor ben de 10 güne çıkardım. Kaynanam da her aradığımda laf sokardı oradan buradan. Ona rağmen sırf eşimin kozu olmasın diye yine de tam bırakamadım aramayı. Kaynanam da sonraları çocuk olunca hemen her gün aramaya başladı ben de arıyordum ister istemez. Bir gün canıma tak etti eşime kızdım insan bir arar annemi diye. Ben erkeğim dedi. Evladın cinsiyeti mi oluyormuş dedim. Ben evlatsam sen de evlatsın dedim. Yine de aramadı özel günler hariç.
Artık ben de aramıyorum. Kaynanam da arayamıyor yaptığı bir ayıbı yüzleyince yüzü de kalmadı zaten. Eşim de baskıyı bıraktı. Oh bee dünya varmış.
Bayram seyran harici arama boşver. Evlat evlattır. Huysuzluk ediyorsa bu açıdan bakmasını sağla.

Yeni evliyken azar işitmiştim bir gün. 2 gün oldu annem niye aranmıyor diye. Haa öyle mi dedim, 5 güne çıkardım. Baktım benimkileri hiç aramıyor ben de 10 güne çıkardım. Kaynanam da her aradığımda laf sokardı oradan buradan. Ona rağmen sırf eşimin kozu olmasın diye yine de tam bırakamadım aramayı. Kaynanam da sonraları çocuk olunca hemen her gün aramaya başladı ben de arıyordum ister istemez. Bir gün canıma tak etti eşime kızdım insan bir arar annemi diye. Ben erkeğim dedi. Evladın cinsiyeti mi oluyormuş dedim. Ben evlatsam sen de evlatsın dedim. Yine de aramadı özel günler hariç.
Artık ben de aramıyorum. Kaynanam da arayamıyor yaptığı bir ayıbı yüzleyince yüzü de kalmadı zaten. Eşim de baskıyı bıraktı. Oh bee dünya varmış.
Bayram seyran harici arama boşver. Evlat evlattır. Huysuzluk ediyorsa bu açıdan bakmasını sağla.
Teşekkür ederim

bence bıraz yaptıgınızın arkasında durun
belkı de kayınvalıdenız sıkayetlenırse o arada punduna getırıp oglunuz hıc aılemı aramıyor ben bır kez es gectım fılan dersınız

Back
X