Eşim benim anne babamı aramıyor ben onunkileri aramali miyim?

İyi de kayinvalidem de aramıyor beni. Hep benim aramak durumunda kalmam dolayısıyla ilişkimiz hep kasinti halinde devam ediyor. Normale donemiyor bir türlü.

Mutsuzsaniz bundan dolayı aramayın ya da kv.nize söyleyin , arada sizinde aramanız beni mutlu eder diye.
Ama eşinizi bahane etmeyin derim.

Eşim telefonda konuşmayı sevmez benim tarafımı aramaz ama kendi annesini de doğru düzgün aramaz
Bir dönem takmıştım da şimdi önemsemiyorum o öyle arayıp konuşmaktan hoşlanmıyor ben de böyleyim

Kiyaslasin. Sen de hep soyle senden bir sey istediklerinde,aaa eltim iyidir o yapsin,o daha iyi bilir ona soralim falan de. Varsin eltin senden iyi olsun,pacayi kurtarirsin iste bu bahaneyle fena mi :KK66:
Ben hiç
Eşiniz mi diyor? E baskı yok demissiniz de basbayagi var işte. Duymamazlıktan gelin. Onlar da sizi aramıyormus zaten. Olmaz mı?
Kayinpederim

Bence sen onun ailesini arıyorsun diye onunda senin aileni araması konusunda kesinlikle baskı yapma.
Kv ni de neden hep sen arıyorsun o seni aramıyor? Böyle alıştırmışsın sanırım.
Önce aramalarını 10-15 güne düşür , baktın hala aramıyor ayda 1 ara..
Neden aramıyorsun diye sorarlarsa hep ben arıyorum ama siz hiç aramayınca rahatsız ettiğimi düşündüm de.
Sonra da onların aradığı kadar ara..
Baskı yapmıyorum. O aramiyor bende aramıyorum. Yakında patlar bir yerde. Ben sorun etmem. Ama onun ailesi daha önemli algisindan sıkıldim

Benım esım annemı hıc aramaz aadexe ısı oldugu zaman konusması gerektıgı zaman arar ama bılırım kı konusmayı sevmez annemı cok severbenım kv yok gorumcem. Vr ben gorumcemı sureklı ararım oda benı arar muhabbet ederız arkafas gıbıyız hıc aklıma bıle gelmez esım annemı aramıyo bende aramayım dıye cunku aramayı sevmez anneme sayhısı sonsuzdur

Bence çok arama ayda yılda bir..bazen de onlar arasın bu nedir ya büyükler diye hep bizden bekliyorlar ellerinde telefon aramıyorlar arayınca da fazla konuşmuyorlar,.
Arkadaşım var evli ve kayınvalidesiyle günde en az üç kez konuşur tamam bu da fazla ama en azından kv arıyor onu nasılsın kızım vs

Arayıp aramamak benim kararım olurdu. ailesi ile problemim yoksa ararım. Eşime sınır oldum diye ailesinden sinirimi çıkarmam. Evet, ailenizi arasa güzel olur. Onun yanında arayın , aaaa anne bak telefonu .... istiyor deyip eşinize verin :) Zorla konuşmuş olacak ama onu böyle sinir edebilirsin

Sen ve kayınvaliden 2 ayrı insansiniz. Aranizda bir ilişki var.

Kocan ve senin annen de 2 ayrı insan..Onların arasinda da bambaşka bir ilişki var.

Düşünce biçimini duzelt. Intikam alcam diye kayinvalidenle ilişkini saçma bir hale getirme.

Eşine "ailemi arasan mutlu olurlar. Ben de mutlu olurum" de.

Bi de kandilde aramak nedir yaa. Ne oluyor kandilde arayinca. Anlamı ne yani.
Kandilde aramak ne derken büyükler böyle günleri önemser misal 50 -60 yaşında ki birinin arayıp dogum gününü kutlamaniz yerine kandilde arayıp kandilin mübarek olsun demeniz daha çok hoslarna gider çünkü o gün kandil ve Müslüman müslümanın kandilini kutlar onu duasna ekler tabi ki de bunu herkes yapmalı yapacak diye birşey yok ama böyle bir şeyi çooook saçma bir olayms gbi elestrmeyin.

Aman boş ver. Ben iki senelik evliyim, bir defa bile aramadım. İlk başlarda hep arardı beni işi olunca. Ama baktı ki ben yanaşmiyorum. Artık bıraktı beni aramayı. Oğlunu arar hep. Boş ver.

Arayıp aramamak benim kararım olurdu. ailesi ile problemim yoksa ararım. Eşime sınır oldum diye ailesinden sinirimi çıkarmam. Evet, ailenizi arasa güzel olur. Onun yanında arayın , aaaa anne bak telefonu .... istiyor deyip eşinize verin :) Zorla konuşmuş olacak ama onu böyle sinir edebilirsin
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak zorla konusacagina hiç konuşmasın daha iyi

Sen ve kayınvaliden 2 ayrı insansiniz. Aranizda bir ilişki var.

Kocan ve senin annen de 2 ayrı insan..Onların arasinda da bambaşka bir ilişki var.

Düşünce biçimini duzelt. Intikam alcam diye kayinvalidenle ilişkini saçma bir hale getirme.

Eşine "ailemi arasan mutlu olurlar. Ben de mutlu olurum" de.

Bi de kandilde aramak nedir yaa. Ne oluyor kandilde arayinca. Anlamı ne yani.
Off kandil konusuna katiliyorum. İbadet eden etsin de bir telefon ve mesaj trafigi gercekten insani strese sokuyor yok yere.

Benim eşimde aramaz coj nadir görmeye gider. Ama kv ya da eşine Sakin sen benimkileri aramiyorsun bende aramiyorum deme. Kv leride sık arama zaten şeyi çıkıyor afedersin.Bur şeyler uydur. Eşinde sana bu konu ile ilgili bir şey derse sen kendine bak de. Senin aileni aramiyorsada kendin bilirsin de.

Gercekten konuşmak istediğin için arıyorsan eşine bakma ara ama omdan dolayı değilse arama.

Merhabalar. Bir yıllık evliyim. Kayinvalidemi 4, 5 günde bir arıyorum. eşim benim ailemi hiç aramıyor. En azından özel günlerde aramasını bekliyorum. Geçenlerde kandilde benim ailemi aramasi gerektiğine dair bir şey söyledim. Ben aramam ki kendi ailemi bile aramiuoruma getirdi. Ben de aramam ama arıyorum dedim. Aramalı, aramasi gerektiğine getirdim. Ama aramadı eşim. Bende o günden beri aramıyorum ailesini. Yaklaşık 10 gün falan oldu. Kayinvalidemden de ses yok. O da aramadı. Zaten hep ben arıyorum onu. Ararkende kasiliyorum dolayısıyla. Ne yapayım kızlar. Kayinvalidemin beni aramamasi, benim hep onu aramam; eşimin benim ailemi hiç aramamasi normal mı? Ne yapmalıyım?
arama. ararsada hiçbirşey olmamış gibi konuş gitsin..

Sırf eşinin ailesi diye arayıp soruyorsan hiç gerek yok , her hal hatır sormayı seven biriysen onlarında gerçekten seviyorsan ararsın zaten ama senin konuşmalarından sırf esin mutlu olsun , ailesine hürmet ettiğini görsün diye aradığın belli oyuzden arama bencede..

Erkekler bizler kadar samimi olamıyor. Sen ararsın ama o normal günde arayıp nasılsınız diye sormaz özel günlerde arasın yeter. Normalde arasa ne ala ama yok erkekler biraz daha mesafeli. Kandilde aramamasini hiç hoş bulmadım özellikle sen dediğinde böle aramaması çok ayıp.

Erkekler bizler kadar samimi olamıyor. Sen ararsın ama o normal günde arayıp nasılsınız diye sormaz özel günlerde arasın yeter. Normalde arasa ne ala ama yok erkekler biraz daha mesafeli. Kandilde aramamasini hiç hoş bulmadım özellikle sen dediğinde böle aramaması çok ayıp.
Değil özel günde hiç aramiyor

Back
X