Eşim benim anne babamı aramıyor ben onunkileri aramali miyim?

Icim den gelmeyen hiç bişeyi yapmam ki kv aramak hiç bi zaman içimden gelmiyor ve aramiyorum oda beni aramaz sağ olsun gördükçe görüşürüz esimde ailemi arasana olur aramasada o onların ilişkisi karışamam çok muhabbet tez ayrılık getirir sık sık konuşmaya gerek yok herkes saygısını korusun yeterli

11 yıldır evliyim Kv ile toplam telefon konuşmam iki elin parmağını bulmaz

Küs müs de değiliz

Kv arama zorunluluğu yok ki

Eşin için de senin için de

birisi arayacaksa o onun kendi çocuğudur

siz kv nızı aramamaya devam edın yani
ters bir anlamda yazmadım
şimdi kv nizi ararsanız tepkiniz araya gitmiş olacak diye düşünüyorum
Tepkimin belli olmasından cekincem yok. Ben insanları üzmek istemiyorum. Lakin kayınvalidem de beni aramadikca uzulecek bir şeyim kalmadığını goruyorum

Merhabalar. Bir yıllık evliyim. Kayinvalidemi 4, 5 günde bir arıyorum. eşim benim ailemi hiç aramıyor. En azından özel günlerde aramasını bekliyorum. Geçenlerde kandilde benim ailemi aramasi gerektiğine dair bir şey söyledim. Ben aramam ki kendi ailemi bile aramiuoruma getirdi. Ben de aramam ama arıyorum dedim. Aramalı, aramasi gerektiğine getirdim. Ama aramadı eşim. Bende o günden beri aramıyorum ailesini. Yaklaşık 10 gün falan oldu. Kayinvalidemden de ses yok. O da aramadı. Zaten hep ben arıyorum onu. Ararkende kasiliyorum dolayısıyla. Ne yapayım kızlar. Kayinvalidemin beni aramamasi, benim hep onu aramam; eşimin benim ailemi hiç aramamasi normal mı? Ne yapmalıyım?

Senin ailen benim ailem olayını tetikliyorsun farkında mısın
Eşin aileni aramayarak büyük kabalık ediyor, sende aynı kabalığı devam ettiriyorsun
Erkekler bu tür incelikleri pek önemsemiyor ama insanları aile yapan şeyler bu detaylar
Kv ni eşinin annesi olarak arama, aile büyüğü olarak gör ve öyle ara
Belki eski kafalı gelebilirim sana ama yaygınlaşan bu tutum yüzünden insanlar aile olamıyorlar
Yüz göz olun, vıcık vıcık ilişkiler kurun demiyorum size ama büyüğe hak ettiği saygıyı gösterin ve bu davranışa devam edin ki eşiniz de öğrensin bazı şeyleri, inan bana zarar etmezsin. Burada insanların gazına gelme, kv uzak olsun falan filan, mesafe olsun ama gerekli saygıda olsun, insanlık da olsun, sen iyi niyetli ol her zaman, bir şeyin eksilmez aksine kazanırsın her zaman, Allah ömür verirse sende anne olacaksın, sende kv olacaksın, dünya etme bulma dünyasıdır.

O aramiyor diye sizin aramamaniz gerekmez. Görgü, din, insanlik vs bir cok acidan bakinca aranmasi cok daha uygun. O aramiyor diye siz de ayni seviyelere dusup kendinizi bozmayin. Ayrica onlarin iliski ve sizin iliskiniz bambaska. Belki frekans tutmamistir... Ama aramak istemiyorsaniz o ayri mevzu. Ben sizin yerinizde olsam daha cok kayinvalide kisisinin beni hic aramamasina takilirdim.

Valla bu hayatta bir biz kendimizi uzdugumuz ile kalıyoruz kv niz ancak şikayet için kullanır ciddi anlamda kirilacGini düşünmüyorum

onun ailesini içinden geliyorsa ara içinden gelmiyorsa arama tamamen sana kalmış bşy bence eşine de diretme nasıl isterse öyle yapsın umursama öyle şeyleri

Back
X