Eşin ailesini araman konusunda baskı yapıyor muydu daha önce? Öyle bir baskısı varsa boyun eğme, ama yoksa zorla da aratma yani yapısı böyle demek ki.
Eşimle olayı eşitleyeceğim diye arada kayınvalideyi harcamışsın yalnızKadın da allah allah noldu birdenbire demiştir üstüne alınmış da olabilir. Bence arama sıklığını azaltarak bitir, zamanla normal seviyeye çek 4-5 gün de bir de fazla yani ne konuşulur ki hem görev gibi nassınız iyi misinizden başka.
Görünen baskı yok. Ama ne zaman geciktirsem aramayı annesini, bir huysuz oluyor benim ki. Bugün olduğu gibi...
Iyi de es olmayinca arada kv iletisimimiz niye olsun ki..yani ben esten bosansam bana ne kv den.Sen ve kayınvaliden 2 ayrı insansiniz. Aranizda bir ilişki var.
Kocan ve senin annen de 2 ayrı insan..Onların arasinda da bambaşka bir ilişki var.
Düşünce biçimini duzelt. Intikam alcam diye kayinvalidenle ilişkini saçma bir hale getirme.
Eşine "ailemi arasan mutlu olurlar. Ben de mutlu olurum" de.
Bi de kandilde aramak nedir yaa. Ne oluyor kandilde arayinca. Anlamı ne yani.
Sende arama tabiki kıymeti olmuyosa.Merhabalar. Bir yıllık evliyim. Kayinvalidemi 4, 5 günde bir arıyorum. eşim benim ailemi hiç aramıyor. En azından özel günlerde aramasını bekliyorum. Geçenlerde kandilde benim ailemi aramasi gerektiğine dair bir şey söyledim. Ben aramam ki kendi ailemi bile aramiuoruma getirdi. Ben de aramam ama arıyorum dedim. Aramalisina, aramasi gerektiğine getirdim. Ama aramadı eşim. Bende o günden beri aramıyorum ailesini. Yaklaşık 10 gün falan oldu. Kayinvalidemden de ses yok. O da aramadı. Zaten hep ben arıyorum onu. Ararkende kasiliyorum dolayısıyla. Ne yapayım kızlar. Kayinvalidemin beni aramamasi, benim hep onu aramam; eşimin benim ailemi hiç aramamasi normal mı? Ne yapmalıyım?
Oyle olmuyor iste bee darkmore kvler hep su gelinlerden hizmet bekliyorlar.Normal elbette. Sen de arama zorla ,adam sana baski yapmiyormus ki neden ariyorsun? Oldum olasi sevmem boyle seyleri herkes kendi ailesini arasin,herkes kendi cocuguyla muhatap olsun.
Iyi de es olmayinca arada kv iletisimimiz niye olsun ki..yani ben esten bosansam bana ne kv den.[/QUOT
Ama canim benim set cekmesi gereken bizleriz. Herseyin bir dozu var,ne munasebet hizmet edecem? Hizmet edeceksem kendi anama ederimOyle olmuyor iste bee darkmore kvler hep su gelinlerden hizmet bekliyorlar.
Bosanmis değillerIyi de es olmayinca arada kv iletisimimiz niye olsun ki..yani ben esten bosansam bana ne kv den.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?