Eşim benim anne babamı aramıyor ben onunkileri aramali miyim?

İyi de kayinvalidem de aramıyor beni. Hep benim aramak durumunda kalmam dolayısıyla ilişkimiz hep kasinti halinde devam ediyor. Normale donemiyor bir türlü.

Sonuna kadar okuyamadım kendimden örnek vericem ben kendim nefret ederim telefonda konuşmaktan nefret ötesi hatta kv arar meşgule atar mesaj atarım önemliyse yaz Anne müsait değilim diye. Bayramda falanda aramam. Genelde o arar ve nefret ettiğim için sinirlerim tepeme çıkar açmak zorunda kalırım artık sürekli meşgul meşgul olmicak. Benim eşim de bazen telefonda konusmamama kızar ama ne kendi ailesini ne benim ailemi arar annesi aradığında da sinirlenir hatta bazen ben çok çok çok önemli bişey olmadıkça aranmaya ve aramaya karşıyım ya zırt pırt olmaz öyle. Sizde aramayın bence neden bunu bi görev haline getirdiniz ki eşiniz de aramasın zorlamayın yüzüyüze konusucaginizi konuşursunuz bayramları kutlarsiniz diye düşünüyorum

Ama canim benim set cekmesi gereken bizleriz. Herseyin bir dozu var,ne munasebet hizmet edecem? Hizmet edeceksem kendi anama ederim
Aynen.mesela abimin esiyle ben birarada oldugumuz zamanlarda annem nadir gelinden birsey istediginde hemen kalkarim ayaga anne benden iste derim mecburiyeti yok cunku..kiz varken geline soylenmesi bana tuhaf geliyor.

Bende sevmiyorum. Ama baskı altında hissediyorum kendimi bu konuda.

Aramayın. Sevmiyorlar demek ki alışkın degiller arasmaya. Ben de sevmem. Bayramlarda falan aramaniz yeterli. 4-5 günde bir ne konuşulur ki zaten?

Aramayın. Sevmiyorlar demek ki alışkın degiller arasmaya. Ben de sevmem. Bayramlarda falan aramaniz yeterli. 4-5 günde bir ne konuşulur ki zaten?
Eltim ariyor. Kiyaslaniyorum bu konuda kendisiyle. Kayinpederimi hergun ariyormus kendisi

Benim aramamı bekliyorlar.
Bu beklentiye sebep olan sensindir arkadasim. Yuz vermesen gerekli durumlar haricinde aramasan bu beklenti olusmazdi. Madem onunu alamiyorsun yavas yavas cek kendini. Esine de soyle herkes kendi anasini arasin de. Hayir ben anlamiyorum arayinca noluyor ki? Gitmen gorusmen gereken durumlarda gorusuyorsundur zaten. Sinir bir durum su zir zir telefonla aramak ve aranmak. Benim ruh hastasi bir gorumcem ve kv-kpim var, 2,5 yil katlanabildim arama ve gorusme tacizlerine. Laftan anlamadilar ben de komple kestirdim attim. Ne haklari var beni rahatsiz etmeye,hafta 7 bunlar 8 benim evime gelmeye ne curet yani.

Eltim ariyor. Kiyaslaniyorum bu konuda kendisiyle. Kayinpederimi hergun ariyormus kendisi
Kiyaslasin. Sen de hep soyle senden bir sey istediklerinde,aaa eltim iyidir o yapsin,o daha iyi bilir ona soralim falan de. Varsin eltin senden iyi olsun,pacayi kurtarirsin iste bu bahaneyle fena mi

Bence sen onun ailesini arıyorsun diye onunda senin aileni araması konusunda kesinlikle baskı yapma.
Kv ni de neden hep sen arıyorsun o seni aramıyor? Böyle alıştırmışsın sanırım.
Önce aramalarını 10-15 güne düşür , baktın hala aramıyor ayda 1 ara..
Neden aramıyorsun diye sorarlarsa hep ben arıyorum ama siz hiç aramayınca rahatsız ettiğimi düşündüm de.
Sonra da onların aradığı kadar ara..

Sende huysuz ol
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi
Aman kocam huzursuz olmasın aman evimin tadı kaçmasın kavga etmeleyim modunda takılmayın

Kısasa kısas
Sende onun gibi yap
Aramıyorum de

Boşver arama insanlık insanlıktan anlayana yapılır.
Kiminle nasıl bir aileyle evlenmişsin gör, gittiğinde arkana düşen arayanın olmaz.

Yani birden aramayı kesme bence 4.5 gunde bir yerine 15 gunde bir ara
Sonra ayda bir ara
Sonra 3 ayda bir derken...
Aramayi kes.
Sonuc olrak iletişim karşılıklı kurtulur. Kv seni araması gerek.
Esine soylemen halde aramaması cok garip.
Herkes kendi ailesini arasın. Bosver

+10000

Kayinvaliden noldu ki diye dusunmustur. Soyle ona kandilde olsun aolemi aramasini istedim ama aramadi bende ona trip yaptim ama hep aklimdaydiniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…