Eşim benim güzel olmadığımı düşünüyor

Bende dedim zaten madem benimle ilgili kafan karışıktı neden nikah masasına oturdun benimle evlendin ayrılsaydın dedim...Malım işte anlamamışım diyor kendisi..

Evet, sen malsin ben de senin sahibinim adam gibi dur yoksa baskasina satarim deseydin sende :KK62: :KK70:

karakter yoksunluğu var...
kendine baksın önce.. onun da senden önce evliliği olmuş.. ne var yani..
güzel değilsen neden evlenmiş senle ?
hayret bir şey ya... tam bir öküz..
evlilik terapistinden yardım alın derim...

İnsan 2 yıl beraberken bu kocaların hiç mi huyunu suyunu anlamaz yav..cahilliğimi mazur görün ama birdenbire mi recep ivedik çıkıyor bunların içinden gözüm korktu yeminle :KK61:

Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben
bence eski ilişkilerini hala kıskanıyor ve seni bakılamak için güzel değilsin diyor, sende beğeni güzellikle olmuyor ben kendimi seviyorum bu yeterli deyin gülümseyin, hiiiç gerilmeyin.

İnsan 2 yıl beraberken bu kocaların hiç mi huyunu suyunu anlamaz yav..cahilliğimi mazur görün ama birdenbire mi recep ivedik çıkıyor bunların içinden gözüm korktu yeminle :KK61:
bende böyle düşünüyorum
bu tür mevzular çoğalmaya başladı yok çirkinsin yok hamilelikte 10 kilo aldın bilmem ne
bizim toplum erkekleri öküz yetiştiriyor
çünkü çocukluğundan itibaren anneler daha sonrada etrafında ki kadınlar şımarttıkça şımartıyor

Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben
Guzel degilsen ne diye almis seni beyefendi ???:KK62:

anlaşamamışlar..eşinin bazı yalanları olmuş ona karşı söz vermiş birçok kez yerine getirmemiş oda günden güne uzaklaşmış..Ne eve nede çocuğuna bakmıyormuş kadın hiçbir şeyle alakası yokmuş..Gerçi şimdi de öyle çocuğuyla falan hiç ilgilenmiyor..

Esiniz kac yasinda? Ilk esinden olan cocugu kac yasinda? O cocugu görmeye gidiyor mu?

Esiniz olgunluktan oldukca uzak gorunuyor. Bu şekilde evliligi bitirmekten baska bir ise yaramaz yaptiklari. Bunu acikca soyleyin. Güzel degilsin demesi de cok agir olmus. Bi sure uzaklasin bence mumkunse, yoklugunuzla kiymet anlasin.

Kendisinin sizden once hic iliskisi olmamis mi ohooo bir evliligi bile olmus. Bence ya ayni taktikle onu eski evliligiyle suclayin ( ya hatasini anlar ya iyice zivanadan cikarir onu bu taktik.) Yada onunla iletisiminizi kesin bir sure, zira beni guzel bulmayan koca bunu bana soyleyerek hakaret etmis sayilir kaldirmasi zor bir yuk. ( bu taktikte de daha fazla ustunuze gelmeye sizi cildirtmaya calisabilir, ama her erkek bilir ki esinin susmasi hic te hayra alamet degil)
Umarim gecici bir bunalim yasiyordur esiniz ve en kisa zamanda kendine gelir. Size de sabirlar diliyorum.

hamile kaldiginizdan beri boyle davraniyorsa babalik fikri onu simdiden bunalima itiyor olabilir.yok zaten boyle igneler dururdu bende sevgimi hep cok belli ederdim bence bunu kullaniyor diyosaniz..cool olun..bunu bize psikoloji derslerinde soylerlerdi :KK66: cocuklara karsi ise yariyor bu taktik,yani sizi kizdirmaya calistigi zaman onun frekansina girmeyin,dinlermis gibi yapip 3 saniye sonra yemek tasicak,aa camasiri unuttum gibi alakasiz bisey bulup kalkin gidin yanindan,uzatmayi denerse hayat boyle seyler icin kisa degil mi gibi kisa bisey diyin mesela ve sonrasinda kesinlikle muhattap almayin.bicok denemeden sonra o da pes edicektir gorucek ki provakasyonlari ustunuzde ise yaramiyor.ben arada esimi boyle puskurturum :KK45:

Esinin iyi bir psikiyatriste goturulup tedavi efilmesi gerektigini dusunuyorum.inaniyorumki agizindan cikanlar isteyerek soylenen sozler degil.

eşiniz hasta tek kelimeyle

Eşiniz kafayı yemiş. Eski eşiylede böyle sacmalıklardanmı? boşandı acaba diyede geli verdi aklıma.
Bence bi uzmana götürün eşinizi. Çocuk bekliyosunuz adam eskilerde. Güzel degilseniz bi zahmet boşasın o zaman:KK14:

yok ailem yanımda değil uzaktalar bayağ hem çalışıyorum doğum iznine kadar izinde alamam bide aynı kampüs içindeyiz hem okulda hem evde her zaman beraberiz..Ayrı durmamın imkanı yok şuan da
Eski konularından da belliymiş be canım bu adamın karakteri çok kötü ..
Allah yardımcın olsun ..
Bebeğinin hatrına eşin inşallah tedavi olur ..

Back
X