Eşim benim yüzümden karakolluk oldu

Duygularıma tercüman olmuşsunuz
Birde muşta 'peynir, ekmek' gibi anlatılmış çok sıradan birşey sanıp netten baktığımda afalladım

Ohh mıs Kocanın Eline Saglık
Adam olsunlar Kımsenin karısına laf yapmasınlar.
Kocan Sana güveniyor Masallah size.
Akşamda Sana bi karacarcaf Alır haydı bakalım
Kafana Takma :)

İnanmadım..

Üniversite mezunu kadın, naif, bilinçli , konuşmalar çok düzeyli ...

Eeee? Kocası maganda bildiğin , dizi karakteri gibi adam..

Kahvenin önünden gecmek beni hep tedirgin etmistir her zamankinden daha ciddi yürürum mecbur kalirsam ki amcalar olur genelde insanlar bi tuhaf kendi karilari kizlari akillarina gelmez yoldada mi yuruyemeyecez diyenler olabilir ama biraz dikkat etmek gerekiyor

Başlık hiç hoş olmamış ,,, karakolluk değilde , eşim insan dövdü diye paniklerdim bennn...
Muşta taşımak yasak , cezası var...
Her geçene laf atarlar demişsiniz , hala mahalle aralarında var mı yahu ? Orda oturanların eşleri kızları yok mu da , ilginç biraz...

Ben de mustayi simdi öğrendim.
Bu tip insanlar kendini ne sanıyor ki.
Saldırgan kopek gibi ona buna dalmaya ne hakkı var hem de taşınması yasak olan tehlikeli bir saldırı aletiyle.
Bir de bunlar vatan millet sevdalisi oluyor ya ona yanıyorum.

Yazık valla.

benzer bir olayı arkadaşım yaşadı

eşi onu işe bıraktı

arabada geri geri gidecekken kadın da merdivenlerden yukarı çıkıyordu

adam da onu elle taciz etmiş merdivenden aşağı inmiş

kadın kocasının orda olduğunu bile bilmiyormuş

o daha arkasını bile dönemeden adam arabadan fırlayıp bir yapıştırdı tacizciye

bu arda kadın da kocasının başı derde girmesin diye adama kaç kaç demiş

biz de arkada arabada idik gördük olayı

sonra dedik adama neden kaç diyorsun kocan sen bu adamı tanıyordun demek deyip bir de sana girişse dedik

o da olay büyümesin eşimin başına bela olmasın diye dedim şeklinde açıklama yapıyor

o arada daha biz olayı bile algılayamadan adam kaçtı ve hemen polis geldi

polis de hemen nasıl geldi kim aradı vs bilemedik

hepsi 2-3 dakika sürmedi bile

neyse adam kaçmıştı polis de bir şey demedi bıraktı gitti

ama insan kendi mahallesindeki kahveye muştayla dalar mı ya

en fazla bağırır çağırır terbiyesiz der biz de sizin karınıza kızınıza mı sarkalım der vs

muşta ile dalmak nedir

1 - Nerede yaşıyorsun ki kahveden sana laf atılıyor öyle

2-kocan manyak mi musta mi her ne ise onunla mi dolaşıyor etrafta? şiddete meyilli galiba.

3 - senin yerinde olsam böyle korkunç bir eşim olduğu için korkarım bununla gururlanmam,senin anlatımın gayet onure olmuş gibi.esim beni kıskandı adamları dövdü modunda gibisin.

4 - hadi gözün aydın kıskanç esin pazara gitmeni bile yasaklamış seni çok seviyor belli.

5 - sanırsın ki Kadir Inanır-Ahu Tuğba filmi izledik konuyu okuyunca bi garip yani.

Dikkat et sen bu adama.

Ülkuculer sürekli musta caki tasiyip adam mi dovuyor? Siz olayi cok yanlış anlamissiniz! Esinizin karakteri kavgaci olabilir mi acaba? Caki musta tasimak nedir ya, tovbe tovbe

Muşta taşımak suçtur. . Eşine söyle bidaha milletin gözüne gözüne sokmasın suç aletini. Öldürücü darbe verebilir ki iyiki olmemisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…