Eşim benim yüzümden karakolluk oldu

o musta mı mustalamı neyse onuda sımdı ogrendım valla
senın esın o laf atanlardan daha tehlıkelı farkındamısın?
ayrıca o mahallede sureklı oyle laf atıyorlarsa o mahalleden degılde dıger mahalleden gecın arkadasım ...

E madem eşin böyle tehlikeli sağı soğu belli olmayan muştayla gezen bir adam, daha önce laf atma olayları olduysa sende taytla çıkmasaydın kardeşim.
Giyiyorsan da üstüne uzun bir hırka giy.
Ortalık kötü, sürekli laf atan insanlarla dolu sizde buna prim vermeyin o zaman.
Giyeceksen eşinin yanında giy.
Hayır zaten gayet günlük bir olaymış gibi anlatmışsın.
Onur duymuş gibisin.
Tuhaf.

Her söylenene bakarsa işiniz iş.dişarı yollama ak ne demek esir misiniz siz?benim kocamda kıskanc ama heryere gider herşeyi yerine göre giyerim hiçte karışmaz sen bilirsin der cıkar.

Dimi,bana da öyle geldi,işte bugün de kocam benim için adam dövdü, kocayla nezaret geyfi

Konu sahibi böyle bir ulkucu yani milliyetci vs..olamaz.

Sokakta bazi ergen serseri tipler vardir boyle kavga arar modda dolasirlar ayni onlar gibi bir izlenim verdi bana.

Allah aşkına ülkücülüğü, milliyetçiliği şöyle basitleştirmeyin ya. Sokak serserisi gibi dolaşmak değildir ülkücü olmak. Ben ülkü ocağında büyüdüm bir kere muşta ya da çakı vs. gibi şeylerle dolaşan birini görmedim. Çok uzun zamandır gitmiyorum ben giymeyeli ne hale gelmiş.
Nihal Atsız'ı okumak değil anlamak önemli..

Dimi,bana da öyle geldi,işte bugün de kocam benim için adam dövdü, kocayla nezaret geyfi
Ben de böyle anladım valla.cengaver koca karısına laf atan bir ton kahve ahalisini döver ve nezaretten çıkıp evde korku ile onu bekleyen talihsiz kadınının alnına bir öpücük kondurup suç senin değil der.

Çok romantik ya.

Kurtlar Vadisi: Kahvehane

Muşta ne bilmiyordum netten baktım şok oldum
Serserilerde olur bence bu
Konu sahibi kızacak ama burda sorsun kaç kişinin kocasında var bundan acaba ?
Bende lise döneminde okulun kapısında kavga eden serseri kılıklı tiplerde görmüştüm ve yanlış hatırlamıyorsam bunun taşınması suçtu o dönemler şimdi öyle midir değil midir bilemem.. Muşta taşımakla bıçak taşımak arasında hiçbir fark yok bari ilerleyen zamanlarda birilerini yaralamasa. Daha beterini de yapabilir sonuçta

Ahh kocam beni boyle sevmedi ya. Su ana kadar benim icin kimseyi dovmedi

Kahvede bir kadina laf atmak ne kadar cirkinse, musta midir nedir onla adam dovmekte o kadar cirkin. Ayrica her yerde kahve var ve genelde kahvede mahalleden adamlar olur ve birbirini, birbirinin esini kizini tanir. Ne bileyim konu cok tuhaf geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…