Esim benimi aldatıyo? :(

Eşim yanlış anlıyor öbür hatta yaz diyor ve kadın sizin yanlış anladığınızı bile bile hala eşinize mesaj atabiliyor. Kadın zatem belli etmiş kendisini. eşiniz de mesafe koymamış, sanki açık kapı bırakmış gibi. Hoş bir olay değil.

Şimdi ilk olarak bu olaylar karsisinda sakince gidip kadina mi sordunuz boyle byle diye? Bn o kadinin sacini basini bir guzel yolarrrrrr, sac bas tekme tokat allah ne verdiyse bi guzel paralardim. Sonra da esime donup allah belani versin diyerek giderdim ana evine.. rabbim kimsenin basina vermesin basimiza gelmeden bilemeyiz elbette ama, bunlar hep varsayim! Benim boyle konularda canavara donme gibi bir ozelligim var esimde bunu cok iyi bilir. Yapiyor mu yapimiyormu yaptimi yapmadmi bilemem ama eger yaptiysa da yapacaksanda golgemden korksun yeter. Ben o kadini bi guzel rezil ederdim ayni sekilde esimide rezil ederdim 1e 1000katip nmahalle ortasinda bagira bagira anlatirdim. Esim denen insan ztn bni aldatmis daha en kotu ne olabilir????? Hic birsey icin gec degil. Git rezil et kadinim ne len bu boyle resmen aldatmis...
Aklima dun evli ama hala aklimdan cikaramiyom diye konu acanin adida leylaydi!!!!! Tesaduftur demi??? Ben kotu dusunuyor olamam

Kadınla konusmamız. Sonrasını telde konustuk
Bence çok iyi niyetli konuşmuşsun.
Demeliydin ki sen kimsin ki benim kocamla küserim bilmem ne diyerek konuşuyorsun? Bu ne samimiyet demeliydin.. Ayrıca eşine de aynı şekilde bu samimiyetin nerden geldiğini sorup tavır koymalısin neyden cekiniyorsun.. Ben sinir oldum cidden..

Canım bu msajlardan baska bise yok elimde buyüzden sakin konusmaya calıstım günahlarnı almim diye. Buyüzden ortalıgı ayaga kaldıramıyorum

Masallah, evli adama atilan mesajda cilveye bak. Esinizin de kadinin da mideler konya ovasi masallah.

Canım bu msajlardan baska bise yok elimde buyüzden sakin konusmaya calıstım günahlarnı almim diye. Buyüzden ortalıgı ayaga kaldıramıyorum
Bu mesajlar yeter de artar bile. İşin ucu aldatmak olmasa bile bu gereksiz samimiyet çok can sıkıcı ve büyük tartışma sebebi.
Ortalığı ayağa kaldırmak için çok iyi bir neden tabi eşine karşı..

Canım anlayamadığın bisey var hala günahlarını almayım diyorsun :) lütfen rica ediyorum bu kadar iyi niyetli olma...zaten cilve var.esinde kadında.illa cinsellik mı.olmasi lazım? Belkide vardır nerden biliyorsun.ama cilve olduğu keisn.yani seni esin aldatmış.ayan beyan ortada.sen hala günahlarını almayım diyorsun.sana yazık gerçekten senin gibi saf iyi niyetli birini kocan mumla arasa bulamaz.

Esime karsı zaten sakin degilim. Kadınla sakin konustum

hoş değil, iyi niyetle bile olacak iş değil. Konuşacak erkek arkadaşı kalmamış mı? Kocana mı düştü günaydın demek alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…