Oylece habersiz gidersem cocugu kacırdı diye bide almaya calısır diye düşünüyorumOda bunu kabullenmis yani "kafanda bitirmissin "falan, sanirim sen gitsende adamin umru olmucak.bn yerinde olsam hic soylemem gitcemi pat die habersiz cikar giderim oda kudursun yerinde
Kabul etmelerini mi bekliyordunuz bi de.. Tabi ki etmezler.Konustum kadınlada konustum kabul etmiyolar
Bu KADIN çok pis dikkatli ol ben sana diyim.ve sende maalesef ki çok iyi niyetlisin fazlasıylaKadınla konusmamız. Sonrasını telde konustuk
Delil topla bi süre sessizce izle..Oylece habersiz gidersem cocugu kacırdı diye bide almaya calısır diye düşünüyorum
Abisi hastanedeydi yengede tele bakmıyodu. Bu arkadaslada daha önceden tanısıyolar esim zaten. Yngemle yanyanalar diye haber almak içinmişKocanız yengenizin arkadaşıyla niye konuşuyor ne mana ?
Ölüm namus sorunu olurdu cinayete kadar gideri vardı birde sonunda namusunu korudu diye tebrik bile alırdıSiz bi başkasıyla böyle konuşsanız eşiniz neler yapardi size..
Bence kadın ört bas etmeye çalışmış. Savunma mekanizması direk devreye girmiş. Suçlu bağırıp suçsuzun ödünü yarmış derler ya..Kadınla konusmamız. Sonrasını telde konustuk
Bence çok iyi niyetli konuşmuşsun.Kadınla konusmamız. Sonrasını telde konustuk
Canım bu msajlardan baska bise yok elimde buyüzden sakin konusmaya calıstım günahlarnı almim diye. Buyüzden ortalıgı ayaga kaldıramıyorumŞimdi ilk olarak bu olaylar karsisinda sakince gidip kadina mi sordunuz boyle byle diye? Bn o kadinin sacini basini bir guzel yolarrrrrr, sac bas tekme tokat allah ne verdiyse bi guzel paralardim. Sonra da esime donup allah belani versin diyerek giderdim ana evine.. rabbim kimsenin basina vermesin basimiza gelmeden bilemeyiz elbette ama, bunlar hep varsayim! Benim boyle konularda canavara donme gibi bir ozelligim var esimde bunu cok iyi bilir. Yapiyor mu yapimiyormu yaptimi yapmadmi bilemem ama eger yaptiysa da yapacaksanda golgemden korksun yeter. Ben o kadini bi guzel rezil ederdim ayni sekilde esimide rezil ederdim 1e 1000katip nmahalle ortasinda bagira bagira anlatirdim. Esim denen insan ztn bni aldatmis daha en kotu ne olabilir????? Hic birsey icin gec degil. Git rezil et kadinim ne len bu boyle resmen aldatmis...
Aklima dun evli ama hala aklimdan cikaramiyom diye konu acanin adida leylaydi!!!!! Tesaduftur demi??? Ben kotu dusunuyor olamam
Bu mesajlar yeter de artar bile. İşin ucu aldatmak olmasa bile bu gereksiz samimiyet çok can sıkıcı ve büyük tartışma sebebi.Canım bu msajlardan baska bise yok elimde buyüzden sakin konusmaya calıstım günahlarnı almim diye. Buyüzden ortalıgı ayaga kaldıramıyorum
Yemine cok inanan biriyim. Emin olamıyorum msajlarda detay yoktu neyin neye göre yazıldıgı anlasılmıyodusilinmiş bazıları. Anlamsız duruyodu msajlarHala sadece 'şüphe' mi duyuyorsunuz?
Canım anlayamadığın bisey var hala günahlarını almayım diyorsun :) lütfen rica ediyorum bu kadar iyi niyetli olma...zaten cilve var.esinde kadında.illa cinsellik mı.olmasi lazım? Belkide vardır nerden biliyorsun.ama cilve olduğu keisn.yani seni esin aldatmış.ayan beyan ortada.sen hala günahlarını almayım diyorsun.sana yazık gerçekten senin gibi saf iyi niyetli birini kocan mumla arasa bulamaz.Canım bu msajlardan baska bise yok elimde buyüzden sakin konusmaya calıstım günahlarnı almim diye. Buyüzden ortalıgı ayaga kaldıramıyorum
Esime karsı zaten sakin degilim. Kadınla sakin konustumBu mesajlar yeter de artar bile. İşin ucu aldatmak olmasa bile bu gereksiz samimiyet çok can sıkıcı ve büyük tartışma sebebi.
Ortalığı ayağa kaldırmak için çok iyi bir neden tabi eşine karşı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?