ESİM BENİMLE İLGİLENMİYOR COK İLGİSİZ

kendinisevv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
12
-5
1
29
Merhabalar ilk sevgiliyken eşim cok ilgili alakaliydi eşim çok değişti..ilgisi alakası gitti.
2 senelik evliyim. 1.5 yaşında oğlum var. Eşim bana karşı çok ilgisiz ne yapmalıyım konuşmuyor çok soğuk bana karşı sorunları skntilari var işle ilgili ama bana karşı da kaç aydır soğuk ne yapmalıyım yardim?

Sorun sizinle ilgili değil
Eşiniz ile ilgili
Eşiniz sizden uzaklaştıran sebebi bulun ya çözün ya katlanın yada kurtulun

Bugün açtığınız üç konuyu okuyun nedenini anlarsınız. Dalga geçmiyorum, yazdıklarınızda tüm samimiyetlerinizle hislerinizi yazmışsınız. Sakin bir şekilde okuyun inanın cevabı bulacaksınız.

Nasıl bulcam çözüm yolu yok bulamıyorum ne yapmalıyım ilişkimin duzelmesini istiyorum
İlişkiler iki kişiliktir sizin istemeniz yetmez
Karşınızdakide istemeli çaba sarf etmeli
İStiyor mu uğraşıyor mu

Evlenmeden hamile kalmış
Pramatüre doğmuş
Hiç düşünmedim fark etmedim bile
Matematik hatası değildir yahu, ben modern düşünceli bir üye diye takdir ettim.. keşke ben de evlenmeyi beklemeseydim çocuk için. Şimdi 40'ımdan sonra anne olmaya uğraşıyorum.
Konu sahibi, yüksek lisanslı avukatmış diye yazıyor profilinde.
Ona hukuki haklarını anlatmak haddimize değil ki. (İlgisizlik, iletişimsizlik boşanma sebebi olabilir)
Eltim beni pikniğe çağırmıyor diye konu açması da çok ilginç.

Evlilik oturmadan cinselliğe doymadan, karı- koca olamadan anne baba nasıl oluyorsunuz? Yani valla nası böyle gelisigüzel yasıyorsunuz ? Cevabı da iliski terapistine gitmek sorumluluklar ağır gelmis olabilir

PRofilde yazan çoğu kimsenin mesleği ve cinsiyeti doğru değil
bundan eminim
Umarım en kısa zamanda güzel bir kızınız olsun
İçimden kızınız olsun geçti:)

Sürekli ailesi de ailesi, elti de elti diye adamın içini yemissiniz.İşte sıkıntı, evde sıkıntı... Şimdi şöyle bir size bir oğlunuza bakıp, ben iki çocukla ne yapacağım diye düşünüyor muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…