- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
İşiniz gücünüz yok evde oturursunuz, yatakta ceset gibi yatar ne ilgi ne cilve gösterirsiniz, ortada bir şey yokken trip atarsınız, arkadaşlarıyla görüştürmezsiniz potansiyel sapık olarak bakarsınız onlara. Bunun tek sebebi sizin kendinize olan güvensizliğiniz. Kendine güvenmiyorsunuz ki kocanıza güvenesiniz. Beni taşıyan erkek isterim diye tutturursunuz, zengin paralı olsun dersiniz ama insan bir kendine baksın sen nesin ki bu kadar şey istiyorsun. Tek vasfın evde oturup çocuk bakmak. O çocuğu da sırf beni boşayamasın diye yapmıyorsanız adım inci değil benim. Hayır sizi görünce öyle gülüyorum ki, çıkıp kadın hakları hakkında saçmalamanız sonra erkeğinin arkasına sığınmanız ve sizi taşımasını istemeniz. Şimdi gelip bana laf edeceklere sözüm umrumda bile değilsiniz. Bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığı başka bir site görmedim. Azalarak yok olmanız dileği ileSitenin hesabımı silmesi umrumda bile değil.
keşke başkalarının fikirlerine biraz olsun tahammül edebilsek, tartışırken saygı çerçevesinde kalabilsekforum kuralları belli, kimin hangi durumda ne ceza alacağı ortadaköşeye kib butonunu boşuna koyamamışlar, birinin kural dışı yorumuna rastladiysak yöneticilere bildirsek de gerekli işlemi onlar yapsaaksi halde kimseye yakışmayan bi görüntü çıkıyor ortayabirbirine laf yetiştirmeye çalışan, küçük çocuklar gibi görünüyoruz
İşiniz gücünüz yok evde oturursunuz, yatakta ceset gibi yatar ne ilgi ne cilve gösterirsiniz, ortada bir şey yokken trip atarsınız, arkadaşlarıyla görüştürmezsiniz potansiyel sapık olarak bakarsınız onlara. Bunun tek sebebi sizin kendinize olan güvensizliğiniz. Kendine güvenmiyorsunuz ki kocanıza güvenesiniz. Beni taşıyan erkek isterim diye tutturursunuz, zengin paralı olsun dersiniz ama insan bir kendine baksın sen nesin ki bu kadar şey istiyorsun. Tek vasfın evde oturup çocuk bakmak. O çocuğu da sırf beni boşayamasın diye yapmıyorsanız adım inci değil benim. Hayır sizi görünce öyle gülüyorum ki, çıkıp kadın hakları hakkında saçmalamanız sonra erkeğinin arkasına sığınmanız ve sizi taşımasını istemeniz. Şimdi gelip bana laf edeceklere sözüm umrumda bile değilsiniz. Bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığı başka bir site görmedim. Azalarak yok olmanız dileği ileSitenin hesabımı silmesi umrumda bile değil.
cidden bişi sorcam bu meşhurrrrrrrrrrr kib butonu nerde hakkatten bilmiyorum :26::26::26::26::26:
ve şuan kendimden utandım
hımss
teşekkür ederim
sen yetkili bir abiye benziyorsun :))))
Evet doğruları yüzünüze vuran bir hem cinsiniz çıkınca zaten böyle saçma sapan bir cevap verip susarsınız. Hayır cevap vermekten bile yoksunsunuz ki bu cevabınızdan belli oluyor.
Maalesef inci sözlüğü o ergenler mahvetti İlk kurulduğunda böyle değildi. Ekşi sözlüğe eş bir sözlük idi. Buraya gelme sebebim sadece merak. Geçen gün işteyken bir sitede gördüm. Böyle bir site varmış. Millet sürekli dalga geçen yorumlar yazmış. Merak ettim sebebini neden böyle diye. Haksız sayılmazlar pekbazı konularda haklı olabilirsin kendincede
ozaman neden burdasın meraktanmı geldin gerçekten bende bunu merak ettim
ayrıca inci sözlüğü çok iyi bilirim bi yığın ergen velet...
ayrıca V maskesinide madara ettiniz
Kocasından saçma sebeplerle ayrılan kadınları boşuyorum işim busenin kesin çok önemli işlerin vardır işin gücün vardır ne yapıyon sen dünyayı mı kurtarıyorsun?
kimse çocuğu adam boşamasın diye yapmaz sen öyle yetiştirildiysen öyle gördüysen ve ya niyetin de oysa diyecek sözüm yok.
ve bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığını iddia ettiğin sitede ne halt ediyorsun bir de üye olmuşsun baktın bu site cahil dolu ne diye kalabalık ediyorsun haydi yoluna. tanımadığın insanlara gereksiz boş cahil diyebiliyorsan sen de lüzumsuzun en alasısın
olay neden ganyinci ye döndü anlamadım. erkek olduğu bariz. başka nereden bilecek kadınların yatakta ne gibi yattığını.
tabi lezbiyen değilse
Lezbiyen yada erkek değilim ama bu sitede ki insanların eşcinselliğe bakış açısını gördükten sonra o insanların haline acıdım. Onlara yapılan çirkin ve cahilce yakıştırmalara. Merak etme sözlükler sizden şikayetçi erkeklerle kaynıyor. Orada yazanlardan biliyorum.
senin kesin çok önemli işlerin vardır işin gücün vardır ne yapıyon sen dünyayı mı kurtarıyorsun?
kimse çocuğu adam boşamasın diye yapmaz sen öyle yetiştirildiysen öyle gördüysen ve ya niyetin de oysa diyecek sözüm yok.
ve bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığını iddia ettiğin sitede ne halt ediyorsun bir de üye olmuşsun baktın bu site cahil dolu ne diye kalabalık ediyorsun haydi yoluna. tanımadığın insanlara gereksiz boş cahil diyebiliyorsan sen de lüzumsuzun en alasısın
bizde bu sitede lezbiyenlere/eşcinsellere değil en çok kendini bilmeyen insanlara acıyoruz. sanada çok üzüldük şimdi.. onlara bakış açımız normal ama sana değil..
sözlüklerle umrumda değil sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz. beğenmiyorsan gidersin. ama hoşuna gitmişki yazıyorsun..
son yılların yetiştirilme tarzı kadınlar tarafından böyle yani gerçekten duyarsız yetiştirilmişler bu adamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?