Eşim benimle ilgilenmiyor

senin kesin çok önemli işlerin vardır işin gücün vardır ne yapıyon sen dünyayı mı kurtarıyorsun?
kimse çocuğu adam boşamasın diye yapmaz sen öyle yetiştirildiysen öyle gördüysen ve ya niyetin de oysa diyecek sözüm yok.
ve bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığını iddia ettiğin sitede ne halt ediyorsun bir de üye olmuşsun baktın bu site cahil dolu ne diye kalabalık ediyorsun haydi yoluna. tanımadığın insanlara gereksiz boş cahil diyebiliyorsan sen de lüzumsuzun en alasısın

ah cnm ya inan seninki kadar olamsada genelde böyle bu erkekler acaba bazen düşünüyorum olduğu gibi kabullenince dahamı abartıyolar diye yani buna birazda bizmi izin veriyoruz acaba??ben daha görmedim benimkini dürtmeden laf sölemeden bi özel gün hatırladığını bi yere götüdüğünü yada ince düşündüğünü ama onuda yapınca ne anlamı kalıyo önüne güller döksede ama inan sei çok iyi anlıyorum..akşam işten gelir 7de filan 8 en geç 9 da uyur...sabaha kadar sabah kalk kavaltı hazırla gün içinde adam akıllı aramaz ne yaptın nasılsın diye akşam gene eve gelir yatar....bu erkek bu işte ömür törpüsü valaa boşver düşüne düşüne insan kendine yapıyo inan ona hiçbişe olmuyo..

keşke başkalarının fikirlerine biraz olsun tahammül edebilsek, tartışırken saygı çerçevesinde kalabilsek forum kuralları belli, kimin hangi durumda ne ceza alacağı ortada köşeye kib butonunu boşuna koymamışlar, birinin kural dışı yorumuna rastladiysak yöneticilere bildirsek de gerekli işlemi onlar yapsaaksi halde kimseye yakışmayan bi görüntü çıkıyor ortaya birbirine laf yetiştirmeye çalışan, küçük çocuklar gibi görünüyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:

cidden bişi sorcam bu meşhurrrrrrrrrrr kib butonu nerde hakkatten bilmiyorum :26::26::26::26::26:
ve şuan kendimden utandım

bu yorumu kadınlarla bir derdi olan yazabilir ancak ,, kim olabilir ????
çokta düşünmeye gerek yok yüksek ihtimal erkekken kadın olmuştur,, ancak bir travesti bu kadar öfkelidir oda kadın olamadığı için ,,
tek vasfı çocuk bakmakmış ,, o vasıfla gurur duyulabilir ancak ,, tabi senin yüksek ihtimal çocuğun olmayacağı için bu kadar çamur atman doğal ,,
şimdi gidip kendi nefretinle boğulabilirsin

Evet doğruları yüzünüze vuran bir hem cinsiniz çıkınca zaten böyle saçma sapan bir cevap verip susarsınız. Hayır cevap vermekten bile yoksunsunuz ki bu cevabınızdan belli oluyor.

sana cevap ne biliyormusun ben biliyorum da senin seviyene inmek istemiyorum bayan olduğunada inanmıyorum aslında ama nacizane bayansan öncelikle hencinsim olduğundan utanıyorum seni kınıyorum senin gibi bayanlar zihniyetler yüzünden bu kadınlar birazda böyle bu YARATIK kadınsa eğerki (inanmıyorum ama)ERKEK NAPSIN İŞTE?BANA BAK İNSANLAR BURDA DERTLEŞİYO SORUNLARINI PROBLEMLERİNİ ANLATIYO VE ÇOĞU ZAMANDA BURDAKİ ARKADAŞLAR SAYESİNDE FİKİR SAHİBİ OLABİLİYO,İŞİNE YARIYO BURDAKİ AYNI SIKINTILARI YAŞAMIŞ BAYANLARIN TECRÜBELERİ..İŞİNE GELMİYO NİYE BURDASIN??ARTNİYETLİ DAVRANMA OZAMAN BAYANSAN EĞER KARŞINA ÖYLE Bİ ERKEK ÇIKSIN Kİ SENİN CESET GİBİ YAT GECE GÜNDÜZ:::::)SENİN İÇİN CESET GİBİ ÇÜRÜMÜŞ ZATEN YÜREĞİN İNSANLIĞIN KİŞİLİĞİN KADINLIĞIN CESETSİN SEN ÇÜRÜKSÜN...KİMSEYE SAÇMA SAPAN YORUM YAPMA..İNSANLARIN PROBLEMLERİNİ AZIMSAMA HAKKINI SANA KİM VERİYO TERBİYESİZ....

olay neden ganyinci ye döndü anlamadım. erkek olduğu bariz. başka nereden bilecek kadınların yatakta ne gibi yattığını.
tabi lezbiyen değilse

Maalesef inci sözlüğü o ergenler mahvetti İlk kurulduğunda böyle değildi. Ekşi sözlüğe eş bir sözlük idi. Buraya gelme sebebim sadece merak. Geçen gün işteyken bir sitede gördüm. Böyle bir site varmış. Millet sürekli dalga geçen yorumlar yazmış. Merak ettim sebebini neden böyle diye. Haksız sayılmazlar pek

Kocasından saçma sebeplerle ayrılan kadınları boşuyorum işim bu Avukatım canım adaleti tecelli ettirmeye uğraşıyorum.

olay neden ganyinci ye döndü anlamadım. erkek olduğu bariz. başka nereden bilecek kadınların yatakta ne gibi yattığını.
tabi lezbiyen değilse

Lezbiyen yada erkek değilim ama bu sitede ki insanların eşcinselliğe bakış açısını gördükten sonra o insanların haline acıdım. Onlara yapılan çirkin ve cahilce yakıştırmalara. Merak etme sözlükler sizden şikayetçi erkeklerle kaynıyor. Orada yazanlardan biliyorum.

bizde bu sitede lezbiyenlere/eşcinsellere değil en çok kendini bilmeyen insanlara acıyoruz. sanada çok üzüldük şimdi.. onlara bakış açımız normal ama sana değil..
sözlüklerle umrumda değil sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz. beğenmiyorsan gidersin. ama hoşuna gitmişki yazıyorsun..

son yılların yetiştirilme tarzı kadınlar tarafından böyle yani gerçekten duyarsız yetiştirilmişler bu adamlar

Türk insanı eleştiriye katlanamaz ve eleştiriye 2 tipik cevap verir; 1.verecek cevabı olmadığında küfür edip kavga eder 2.sende olan gibi. Ben bak bu konuda yanılıyorsun aslında şöyle değil böyle diye anlatmaya çalışırım, sen konuyla alakasız saçma sapan bir cevap verirsin. Burada sen ikinciyi yapmışsın. Benim bu siteye neden geldiğim neden üye olduğum seni zerrece ilgilendirmez. Yazdığınız yorumlardan açtığınız başlıklardan ne kadar zeki ve lüzumlu insanlar olduğunuz belli zaten ben bir şey demiyorum artık. O kadar çok örnek gördüm ki çevremde onlardan biliyorum çocuğu sırf kocası boşamasın diye yapan ve kendini sağlama alan. Ben bunu ailemde görmedim ve öyle yetiştirilmedim. Öyle olsam bu şekilde yorum yapmazdım zaten. Sizin gibi saçma sapan yorumlar yapardım.

Son düzenleme:

Evet açtığınız başlıklardan ve yazdıklarınızdan belli oluyor bu enstein . Kendini bildiğini sanıp aslında hiçbirşey den haberi olmayan insanların üzülmesine ihtiyacım yok, zira onlar kenid hallerine baksınlar önce. Ha bu arada evet gayet hoşuma gitti bu site günün yorgunluğunu sizin saçma sapan mesajlarınıza gülerek atıyorum

ayrıca gayinci ilgilenmiyorum, saçma site demişsin ama 2012den beri üyesin maşallah. gizliden gizliden takipçisin belliki. ayrıca mesleğini eline almana sevindim çünkü kayıt yaptırırken hemşireymişsin şimdi avukatlığa terfi etmişsinn. braavooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…