Eşim benimle ilgilenmiyor

sözlüklerden daha keyifliyiz o halde. aramıza hoşgeldin iyi eğlenceler. diyeceğim ama tabii sen benden daha eskisin bu sitede ayıp olur şimdi.

O kadar komiksin ki sana sadece kahkaha atıyorum. Evet einstein bu sonuca nasıl vardın bilmek isterim. O keskin zekanı kullanıp benim bir travesti olduğum sonucuna vardın tebrikler. Bu şekilde senin encinsel insanlara olan nefretin ortaya çıkmış oldu. Benim kimseye herhangi bir nefretim yok eşcinsel, erkek yada senin tabirinle travesti değilim kusura bakma einstein

sözlüklerden daha keyifliyiz o halde. aramıza hoşgeldin iyi eğlenceler. diyeceğim ama tabii sen benden daha eskisin bu sitede ayıp olur şimdi.
Sitede eski yeni olmak önemli değil. Bu sitede atom fiziği hakkında teorilerin paylaşıldığı bir site değil basit bir forum sadece. O yüzden benden eski olman önemli değil canım benim.

sevimli_cirkin kusura bakma konunu karıştırdık. normalde tarzım değildir ama dayanamadım işte..

Konu hakkında fikir beyan etmek isteyenler devam etsinler, ikili tartışmalara bir son verelim lütfen. Üyeliğimizin selameti icin.

Vay be bu kadar ünlü olduk profilimize bile akın başladı sağolun dostlarım sizlerle varım. Herhalde gerçek bilgilerimi paylaşacak değilim böyle sitelerde. Sadece o anlık yazdığım bir şey olmalı hatırlamıyorum bile meslek kısmına ne yazdığımı kayıt olurken dur senin için düzelteyim

her cümlende aynı şeyi tekrarlıyosun.kadınlar neden çocuk yapar? kocaları boşayamasın diye mi? yerini sağlama alsınlar diye mi???? kimlerle evleniyoruzki yerimizi sağlama alalım.kralın oğluyla evlenmiyoruz.yada başbakanın oğluyla.çok çok zengin insanlarla evlenmiyoruzkiiiiii varisçisi çıksın...herkes eşit şartlarda.onlar çalışıyosa bizde çalışıyoruz.tek maaşla popolarını yerlerinden oynatamazlar kusura bakmayın.bukadar cahil cihniyeti anlamıyorum.avukat olmuşsun ama üzgünüm.

Hedefim KK avukatlığı yapmak değil bende yeni üyeyim çünkü ama kadınları küçümsemeye çalışmanın altında yetişirken karşısında annesi ciddi anlamda ezilmiş bir çocuk görüyorum ve böyle insanlara çok üzülüyorum.

Keşke bunun hıncını kadınları küçümseyerek değilde koruyarak alsanız. Bu nasıl hastalıklı bir yaklaşım.

Bu arada eşcinsellik bir hastalık üzgünüm. Neden biliyormusun? Hani siz çok pozitif bilimcisiniz ya hemen bir açıklama getireyim sana.

Bir canlı türünün ırk olarak kabul edilebilmesi için çiftleştiği cinsiyetle yeni bir döl oluşturabilme kabiliyetinde olması gerekir, hatta gelişen dölünde çoğalabilme yeteneği olmalıdır. Aksi tür dışı kabul edilir ve canlılar aleminde kategorize edilmez. Bildiğim kadarıyla eşcinsel insanlar doğal yöntemlerle çoğalamıyorlar.

Bu arada Allah bu durumda olan insanlara sabır ve selamet versin gerçekten ağır bir imtihan olmalı.

Senin için bişi diyemiycem terapi falan al faydası oluyor.

naber tatlım?
bugün ilaçlarını almayımı unuttun yoksa hadımlık başınamı vurdu

Bir birine cahil demeden önce insan kendine bakmalı düşünmeli. Hadi sizin mantığınızla yazalım ben kadın halimle aylık kazancım 4000 lirayı geçiyor. Benim mühendis mimar avukat arkadaşlarım var erkek aylık 10000 lira kazanan da var 3000 lira kazananda gayette popoyu doğrultuyorlar. Gene sizin kıstaslara göre ev de alıyorlar arabada. Bir erkek tek başına gayet rahat şartlarda geçinebilir. Şimdi lütfen uzatmayın konuyu güldük eğlendik. Ben kendi fikirlerimi söyledim size ters gelmiş olabilir ama açık görüşlü olun biraz. Burada daha fazla uzatmak istemem sana özel mesaj da atabilirdim ama 100 mesaj olmadan atılmıyormuş. Benim de oturup 100 mesaj yazacak halim yok.

Bahsettiğim insanlar bu olsa gerek eşcinsellik hastalıkmış ya evet. Doğru hayatta ki amacı sadece çocuk yapıp erkeğine vermek olan bir insanın kafa yapısı bunu gerektirir. Açın biraz dergi kitap okuyun eşcinsellik nedir bir seçimmidir nasıl doğmuştur öğrenin. Bununla ilgili yüzlerce makale var nette. Tabi size zor gelir okumak.

ünlümü?
senmi?

töbe töbe .. güldürdün beni çocuk

sen baya araştırmışsın zaten ameliyat olmadan önce

gayinci bence siteden gitmelisin gitmesende yorum yazmaya devam etmemeni öneririm, ben farklıyım farklı bir bayanım havasındasın ama birgün sende her bayan gibi olduğunu anlayacaksın tecrübeyle sabittir,

ayrıca eşcinsellik konusuna gelince eşcinselliğin hastalık olup olmadığı doğuştan gelip gelmediği hala tartışma konusudur kanıtlanmış birşey yoktur bazı kaynaklara göre bir erkeğin gay olması anne karnında yeterince testesteron alamamasından kaynaklı olduğu söylensede kesin kanıtlanmış birşey yoktur sende bunu araştırmalısın
ayrıca FAFAFİNİleri bilirmisin bilmem onları aileleri sevk eder eşcinselliğe buda demek oluyorki bu doğuştan gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…