Eşim benimle ilgilenmiyor

Sana son kez yazıyorum belliki çok cahilsin ve sana prim veremiycem o dediğin kitap ve dergiler varya onlarda yazıyo işte dediklerim. Ayy sabit fikirli insanlarla uğraşmak ne kadar zor ya...

Son düzenleme:

yaa bırak kalsın burda
bi kerede onun için banlanayım ne olacak

Sana son kez yazıyorum belliki çok cahilsin ve sana prim veremiycem o dediğin kitap ver degiler varya onlarda yazıyo işte dediklerim. Ayy sabit fikirli insanlarla uğraşmak ne kadar zor ya...

boşver takma
şimdi kendisi gay olduğu için herkesi homofob zannediyor. üstüne gitmiyelim, allah yaratmış onuda.. o istemezmiydi normal olmayı?

Sana son kez yazıyorum belliki çok cahilsin ve sana prim veremiycem o dediğin kitap ve dergiler varya onlarda yazıyo işte dediklerim. Ayy sabit fikirli insanlarla uğraşmak ne kadar zor ya...

Pardon da nereden çıkardın cahil olduğumu bir de yazmış prim vermeyeceğim diye. Evet senin ne kadar akıllı olduğun belli. Sabit fikirli olsam sizin gibi insanları ötekileştirir onlara ikinci sınıf hastalıklı insan muhamelesi yapardım. Ayrıca eşcinselliğin hastalık olmadığı ile ilgili bir sürü araştırma makale kitap da var. Yani bu iş henüz kanıtlanmamış sadece teori. Bu konuyla ilgili farklı teorileride oku istersen.

Son düzenleme:
boşver takma
şimdi kendisi gay olduğu için herkesi homofob zannediyor. üstüne gitmiyelim, allah yaratmış onuda.. o istemezmiydi normal olmayı?
Birde sen bana saçma sapan laf sokmaya çalışıyorsun da açıp baktın mı gay oldğumu çıkardın. Sen galiba gaylerle çok münasabetin oldu ondan sende gaylik travma yapmış.

zaten bunu burda yapmıyormusun, einstein?

Birde sen bana saçma sapan laf sokmaya çalışıyorsun da açıp baktın mı gay oldğumu çıkardın. Sen galiba gaylerle çok münasabetin oldu ondan sende gaylik travma yapmış.

aç, bakacam

travmayıda nerden çıkardım
korkup kaçmadım sonuçta seni görünce, tam tersi , üzülüyorum sana.. hiç bir zaman anne olamayacan, çocuğun olmayacak, sadece bir şişme bebek olacan başkalarına...yazık...

Son düzenleme:

vallahi üzüldüm, taşlamayın, hor görmeyin arkadaşlar ne olur
ne derse desin.. dolmuş garibim, cigerii yanıyorrr

Evet tek bir kaynağa bakarak yapılan sabit yorum. Hem kendin diyorsun bu bir araştırma daha kanıtlanmış bir şey yok hastalık yada tercih olduğu, hem de hastalıkyır diye kesin bir yargıdasın. Sabit fikirli olduğun apaçık. Merak etme hiç bir zaman senin gibi sabit fikirli bayanlardan olmayacağım tecrübeli arkadaşım. Ve bu siteden gidip gitmememi de sana soracak değilim.

O zaman benim açtığım konular ve yaptığım yorumlar da seni ilgilendirmez canım sen saçma sapanız biz böyle ne yaparsın.

tamam canım, tamam yavrum.
hastalık değil, sen hasta değilsin. bu senin tercihin
tamamm
anladıkk
kapat konuyu

hehehehehe.üzgündüm ama şimdi güülümsüyorum:)....konu nerden nereye geldi.kimden kime atladı :))))....boşverin herkesin kendi düşüncesi kendine.doktor olsun avukat ıolsun ne olursa olun.bırakın gitsin

Tamam einsteinlar siz her konuyu süper biliyorsunuz ben de değerli vaktimi siz değerli insanların arasında harcamayım. Selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…