- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
Evet eleştiri konusunda yazdığım yorumda 2.tip insana uygun bir insan modeli
Bahsettiğim insanlar bu olsa gerek eşcinsellik hastalıkmış ya evet. Doğru hayatta ki amacı sadece çocuk yapıp erkeğine vermek olan bir insanın kafa yapısı bunu gerektirir. Açın biraz dergi kitap okuyun eşcinsellik nedir bir seçimmidir nasıl doğmuştur öğrenin. Bununla ilgili yüzlerce makale var nette. Tabi size zor gelir okumak.
gayinci bence siteden gitmelisin gitmesende yorum yazmaya devam etmemeni öneririm, ben farklıyım farklı bir bayanım havasındasın ama birgün sende her bayan gibi olduğunu anlayacaksın tecrübeyle sabittir,
ayrıca eşcinsellik konusuna gelince eşcinselliğin hastalık olup olmadığı doğuştan gelip gelmediği hala tartışma konusudur kanıtlanmış birşey yoktur bazı kaynaklara göre bir erkeğin gay olması anne karnında yeterince testesteron alamamasından kaynaklı olduğu söylensede kesin kanıtlanmış birşey yoktur sende bunu araştırmalısın
ayrıca FAFAFİNİleri bilirmisin bilmem onları aileleri sevk eder eşcinselliğe buda demek oluyorki bu doğuştan gelmemiş
Sana son kez yazıyorum belliki çok cahilsin ve sana prim veremiycem o dediğin kitap ver degiler varya onlarda yazıyo işte dediklerim. Ayy sabit fikirli insanlarla uğraşmak ne kadar zor ya...
Sana son kez yazıyorum belliki çok cahilsin ve sana prim veremiycem o dediğin kitap ve dergiler varya onlarda yazıyo işte dediklerim. Ayy sabit fikirli insanlarla uğraşmak ne kadar zor ya...
Birde sen bana saçma sapan laf sokmaya çalışıyorsun da açıp baktın mı gay oldğumu çıkardın. Sen galiba gaylerle çok münasabetin oldu ondan sende gaylik travma yapmış.boşver takma
şimdi kendisi gay olduğu için herkesi homofob zannediyor. üstüne gitmiyelim, allah yaratmış onuda.. o istemezmiydi normal olmayı?
Pardon da nereden çıkardın cahil olduğumu bir de yazmış prim vermeyeceğim diye. Evet senin ne kadar akıllı olduğun belli. Sabit fikirli olsam sizin gibi insanları ötekileştirir onlara ikinci sınıf hastalıklı insan muhamelesi yapardım.
Birde sen bana saçma sapan laf sokmaya çalışıyorsun da açıp baktın mı gay oldğumu çıkardın. Sen galiba gaylerle çok münasabetin oldu ondan sende gaylik travma yapmış.
Kocasından saçma sebeplerle ayrılan kadınları boşuyorum işim buAvukatım canım adaleti tecelli ettirmeye uğraşıyorum.
sen devam et işlerine madem ne işin var burda. Avukat olmuş olman burdaki insanlara cahil deme yetkisi vermez sana eminim senden kültürlü ve okumş insan çok bu forumda adaleti tecelli ettir kıymetli vaktini harcama buralarda yazık.
aç, bakacam
travmayıda nerden çıkardım
korkup kaçmadım sonuçta seni görünce, tam tersi , üzülüyorum sana.. hiç bir zaman anne olamayacan, çocuğun olmayacak, sadece bir şişme bebek olacan başkalarına...yazık...
Evet tek bir kaynağa bakarak yapılan sabit yorum. Hem kendin diyorsun bu bir araştırma daha kanıtlanmış bir şey yok hastalık yada tercih olduğu, hem de hastalıkyır diye kesin bir yargıdasın. Sabit fikirli olduğun apaçık. Merak etme hiç bir zaman senin gibi sabit fikirli bayanlardan olmayacağım tecrübeli arkadaşım. Ve bu siteden gidip gitmememi de sana soracak değilim.gayinci bence siteden gitmelisin gitmesende yorum yazmaya devam etmemeni öneririm, ben farklıyım farklı bir bayanım havasındasın ama birgün sende her bayan gibi olduğunu anlayacaksın tecrübeyle sabittir,
ayrıca eşcinsellik konusuna gelince eşcinselliğin hastalık olup olmadığı doğuştan gelip gelmediği hala tartışma konusudur kanıtlanmış birşey yoktur bazı kaynaklara göre bir erkeğin gay olması anne karnında yeterince testesteron alamamasından kaynaklı olduğu söylensede kesin kanıtlanmış birşey yoktur sende bunu araştırmalısın
ayrıca FAFAFİNİleri bilirmisin bilmem onları aileleri sevk eder eşcinselliğe buda demek oluyorki bu doğuştan gelmemiş
Türk insanı eleştiriye katlanamaz ve eleştiriye 2 tipik cevap verir; 1.verecek cevabı olmadığında küfür edip kavga eder 2.sende olan gibi. Ben bak bu konuda yanılıyorsun aslında şöyle değil böyle diye anlatmaya çalışırım, sen konuyla alakasız saçma sapan bir cevap verirsin. Burada sen ikinciyi yapmışsın. Benim bu siteye neden geldiğim neden üye olduğum seni zerrece ilgilendirmez. Yazdığınız yorumlardan açtığınız başlıklardan ne kadar zeki ve lüzumlu insanlar olduğunuz belli zaten ben bir şey demiyorum artık.O kadar çok örnek gördüm ki çevremde onlardan biliyorum çocuğu sırf kocası boşamasın diye yapan ve kendini sağlama alan. Ben bunu ailemde görmedim ve öyle yetiştirilmedim. Öyle olsam bu şekilde yorum yapmazdım zaten. Sizin gibi saçma sapan yorumlar yapardım.
Evet tek bir kaynağa bakarak yapılan sabit yorum. Hem kendin diyorsun bu bir araştırma daha kanıtlanmış bir şey yok hastalık yada tercih olduğu, hem de hastalıkyır diye kesin bir yargıdasın. Sabit fikirli olduğun apaçık. Merak etme hiç bir zaman senin gibi sabit fikirli bayanlardan olmayacağım tecrübeli arkadaşım. Ve bu siteden gidip gitmememi de sana soracak değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?