- 3 Ağustos 2021
- 45
- 31
- 3
- Konu Sahibi Beyazgul__
-
Tek baaima yapiyorum maalesefCanım böyle evlilik olmaz sen bunları zaten tek başınada yaparsın önemli olan birlikte olmak
Kimse için üzmeyin kendinizi eşiniz dahi olsaBende bunu diyorum kendi kendime gitmeme de izin verniyor resmen cehennem azabi cekiyorum ben o mutlu olsun diye cabaliyorken onun yaptiklari beni kiriyor uzuyor
Ozaman ortalik karisir felan cok kotu olur aileler bir birine girerBen bu evden çıkmak gitmek istiyorum bana psikolojik şiddet uyguluyor dediğiniz takdirde çıkarsınız... Nasıl karışamazlar senn şikayetci olursan?
2sene taniyorum hic boyle birseyle karsilasmamistimGerçekten korkunç insan sevdiğiyle yaşamak için can atar, evlenmeden önce ne kadar sevgili kaldınız yada ne kadar zamandır tanıyorsunuz birbirinizi?
Canım bırak boşansın kurtulmuş olursun Allah uzak tutsun böylelerindenYavrum birakmiyor birakmiyor hic bir sekilde birakmiyor beni kaybetmekten korkuyor ama ben bunlari yasamak istemiyorum boyle bir hayatti da hak etmiyorum arkadasina soyledi bosanacam ondan mutlu degilim en iyi arkadasinin sevgikisi benim en iyi arkadasim kiza soyledi o da bana soyledi benim daha aglayacak ne gozyasim kaldi ne de takadim kaldi resmen canimi alsalar da kurtulsam dusuncesine girdim piskolojikmen bittirdi beni
Bosanmayi kabul etmez korkuyir tek kalmaktanCanım bırak boşansın kurtulmuş olursun Allah uzak tutsun böylelerinden
Hakaretlerine katlanacaksın ozaman başka çaren yok.. Sana nasıl yardımcı olalım bilemedim... Sen ne Şiş yansın ne Kebab Yansın derdindesin...Ozaman ortalik karisir felan cok kotu olur aileler bir birine girer
Korkuyorum sadeceHakaretlerine katlanacaksın ozaman başka çaren yok.. Sana nasıl yardımcı olalım bilemedim... Sen ne Şiş yansın ne Kebab Yansın derdindesin...
Tek kalmaktan korkuyor diye senin hayatını zehir etmesine izin mi vereceksin pişman olmadan ailenle düşünün mantıklı bir karar verin benceBosanmayi kabul etmez korkuyir tek kalmaktan
Adam Ruh hastası farkında mısın? Sana psikolojik işkence yapıyor gidip tedavi olması lazım....Korkuyorum sadece
Ayyy bu ne böyle , sakın çocuk yapma hatta boşan..merhaba kizlar/kadinlar,
Henuz 9 aydir evliyim daha yeni evlendim esim benden bir kac yas buyuk ben 24 yasindayim esim de 30 yasinda aramizda bir yas farki var. Evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde cinsel istegimiz baya yogundu ve karsilikliydi sonrasinda haftada 1 e dondu sonra iki hafta da 1 simdi ise 1,5 aydir hic iliskiye girmiyoruz kendisi calisyor bana yogunum yorgunum hic uyumuyorum beni bi rahat birak diyip duruyor ve bu beni ona karsi sogutyor bazen tartismamiz olur ve her tartismamizda bosanalim seni istemiyorum diyip duruyo bu bosanalim cumlesini annemin yaninda soylemisligi var kendi annesinin yaninda da ve ablasinin yandida da dedi bu beni cok kirdi yerin dibine soktu o beni istemiyor gibi ve ben herdefasinda her kavgada karsina oturup konusmaya calisyorum ama o yuzume bakmiyor. Sonrada cocuk istiyorum diyor ben Kabul etmedim daha yeni evliyiz ve sen bana yeterince ilgi gostermiyorsun bu degismedigi surece cocuk olmaz dedim sonra zaten sperm hucreleri yasamadigini canli olmadigini ogrendik yani her sekilde hamile kalamiyorum. Ondan ziyade daha dun kendi kendime dedim ki guzel bir elbise giyiyim az da olsa benim esim bakimli ve guzel demesi icin hazirlandim eve geldiginde ne bu dansoz gibi geziyon evde dedi bana ve bu beni cok kirdi incitti bugun ise ilk bulusmada giydigim kiyafeti giydim bana dedi bu ne ya yine nereye gidiyorsun dedi bende dedim hic biryere ilk bulusmamizda giymisrim dedim evet biliyorum ama suan bunu giymenin ne manasi var ve sustum beni okadar kiriyir ve uzuyor ki bunu da dile getirdigimde kavga cikartiykr ya ben zaten yorgunun yine seninle mi ugrasacagim gibi cumleler beni yipratti seviyorum onu ama sogudum resmen guzel bir gecelik giydigimde tepkisi hic yok bu ne evin icinde horoz gibi geziyorsun diyor ve guluyor bana ben ona yaklastigimda kiziyor diyor ki yine azdin mi yada hergun yaklassam hergun istersin her saat olsa bile istersin demisti bende tepkimi gosterip demistim sen benim esimsin sana yaklasmicamda kime yanasayim desim ona da kizdi hani her konuda suclu ben oluyorum okadar doldum ki derdimi de kimseyle paylasamiyorum lutfen bana akil verin ben ne yapacagim
İlerde daha büyük sıkıntı yaşamamak için karşınıza alıp düşüncelerinizi paylaşın zaten dinlemezse de hiç uğraşmayın. Dünyanın sonu değil ya huzursuz ve mutsuz bir evlilik hayatı size zehir eder..2sene taniyorum hic boyle birseyle karsilasmamistim
Konustum degisecegini soyle zaman felan istedi yazamadim hic birnize eve geldi orurdu yanima bende ona cik git yat uyu dinlen dedim e sen gelmeyecekmisin dedi gelirim dedim cikti bende gittim uzandim yanina iste bende seni cok istiyorum felan dedi ama kolumu kaldiracak gucum yok yanasaykm diyirun uyukuya daliyirum dedi bana bende arkami dondum sonra kendi kendime sinirlendim asaga indimİlerde daha büyük sıkıntı yaşamamak için karşınıza alıp düşüncelerinizi paylaşın zaten dinlemezse de hiç uğraşmayın. Dünyanın sonu değil ya huzursuz ve mutsuz bir evlilik hayatı size zehir eder..
Ailen cok eski kafalidir onlari cekmek istemiyorum boyle eziyet cekerim daha iyi diyorun kendi kendime ama o da olmuyor bilmiyorum isteBoşan kızım daha ne duruyorsun ? 1 dakika durman bile hata o ev içinde..ne ilgi var ne tatlı bir söz var ne cinsellik var ne kocalık var, hiç bir şey yok bu adamda…korktuğun şeyin ne olduğunu da anlamadım ? Şiddet mi uygular ayrılmak istesen, iftira mı atar ? Yazık değil mi sana bu genç yaşta mutlu olman gerekir daha 1 yıllık bile evli değilsin, cicim ayları geçmemiş bile, 50 yıllık içi geçmiş insanlar gibi muamele görüyorsun …Çocuk da yokken fırsatı değerlendir…kocalık görevini yerine getirememesi bile boşanmada büyük sebeptir Türk kanunlarında..( cinsellikten bahsediyorum)
Kayinvalidem cok lafini gecirir ya ona hepsinin lafi bir kulagina giriyor digerinden cikiyor anca anneminkini dinliyor annem de bugun benden hic birsey kocamla ilgili birsey bilmek istemedigini soylediKayinvalidene annene anlat .. asil korkusu baska seni kaybetmek falan değil. .. ... rezil olmak korkusu..
O nasıl bir anne ya , kusura bakma da bir anne çocuğunu evlendirince bağ kopamaz. Ölene kadar çocuğunun mutluluğundan emin olmalı ve her zaman kol kanat germeli…Bir an önce işe gir o zaman, kimseye muhtaç olma, insanın kendi annesinden bile hayır gelmiyor demekki bazen baksana…İşe gir para biriktir, belli bir birikimden sonra boşan ve kendi başına bir hayat kur desem de bunu yapmayacaksın, biliyorum. Keşke yapsan…En azından huzurlu olurdun, kocanın o suratını çekmezdin. Baban peki boşansan sana destek çıkmaz mı ? Şahsen böyle kocanın hallerini çekeceğime, yerinde olsam boşanır, kendi anne babamın hallerini çekerim. Onların evladısın sonuçta. Bir işe de girerdin ve başka biriyle tanışıp evlenirdin kim bilir ?Kayinvalidem cok lafini gecirir ya ona hepsinin lafi bir kulagina giriyor digerinden cikiyor anca anneminkini dinliyor annem de bugun benden hic birsey kocamla ilgili birsey bilmek istemedigini soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?