Esim benimle iliskiye girmek istemiyor

Canım bırak boşansın kurtulmuş olursun Allah uzak tutsun böylelerinden

Ayyy bu ne böyle , sakın çocuk yapma hatta boşan..

2sene taniyorum hic boyle birseyle karsilasmamistim
İlerde daha büyük sıkıntı yaşamamak için karşınıza alıp düşüncelerinizi paylaşın zaten dinlemezse de hiç uğraşmayın. Dünyanın sonu değil ya huzursuz ve mutsuz bir evlilik hayatı size zehir eder..

Mune Ablacım Konuyu Uygun bölüme taşırsan arkadaşa daha iyi yardımcı olurlar..

9 aylık evliliğinde eşin,
Seni bosayacagını mutlu olmadıgını söylüyor
Sen gitmek istiyorsun olmaz diyor
Temizlik yemek vs yapıyorsun ama yapmıyor diyor.
Süsleniyorsun dansöz gibi diyor.
Cinsel isteğini karşılamıyor sana azgın vs diyor.
Ayda bir itekaka zoraki birlikte oluyor.
İlgi sevgi zaten yok.
Ne yapayım diye soruyorsun. Sence ne yapmalısın?

Boşan kızım daha ne duruyorsun ? 1 dakika durman bile hata o ev içinde..ne ilgi var ne tatlı bir söz var ne cinsellik var ne kocalık var, hiç bir şey yok bu adamda…korktuğun şeyin ne olduğunu da anlamadım ? Şiddet mi uygular ayrılmak istesen, iftira mı atar ? Yazık değil mi sana bu genç yaşta mutlu olman gerekir daha 1 yıllık bile evli değilsin, cicim ayları geçmemiş bile, 50 yıllık içi geçmiş insanlar gibi muamele görüyorsun …Çocuk da yokken fırsatı değerlendir…kocalık görevini yerine getirememesi bile boşanmada büyük sebeptir Türk kanunlarında..( cinsellikten bahsediyorum)

Konustum degisecegini soyle zaman felan istedi yazamadim hic birnize eve geldi orurdu yanima bende ona cik git yat uyu dinlen dedim e sen gelmeyecekmisin dedi gelirim dedim cikti bende gittim uzandim yanina iste bende seni cok istiyorum felan dedi ama kolumu kaldiracak gucum yok yanasaykm diyirun uyukuya daliyirum dedi bana bende arkami dondum sonra kendi kendime sinirlendim asaga indim

Ailen cok eski kafalidir onlari cekmek istemiyorum boyle eziyet cekerim daha iyi diyorun kendi kendime ama o da olmuyor bilmiyorum iste

Kayinvalidene annene anlat .. asil korkusu baska seni kaybetmek falan değil. .. ... rezil olmak korkusu..
Kayinvalidem cok lafini gecirir ya ona hepsinin lafi bir kulagina giriyor digerinden cikiyor anca anneminkini dinliyor annem de bugun benden hic birsey kocamla ilgili birsey bilmek istemedigini soyledi

Kayinvalidem cok lafini gecirir ya ona hepsinin lafi bir kulagina giriyor digerinden cikiyor anca anneminkini dinliyor annem de bugun benden hic birsey kocamla ilgili birsey bilmek istemedigini soyledi
O nasıl bir anne ya , kusura bakma da bir anne çocuğunu evlendirince bağ kopamaz. Ölene kadar çocuğunun mutluluğundan emin olmalı ve her zaman kol kanat germeli…Bir an önce işe gir o zaman, kimseye muhtaç olma, insanın kendi annesinden bile hayır gelmiyor demekki bazen baksana…İşe gir para biriktir, belli bir birikimden sonra boşan ve kendi başına bir hayat kur desem de bunu yapmayacaksın, biliyorum. Keşke yapsan…En azından huzurlu olurdun, kocanın o suratını çekmezdin. Baban peki boşansan sana destek çıkmaz mı ? Şahsen böyle kocanın hallerini çekeceğime, yerinde olsam boşanır, kendi anne babamın hallerini çekerim. Onların evladısın sonuçta. Bir işe de girerdin ve başka biriyle tanışıp evlenirdin kim bilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…