Esim benimle iliskiye girmek istemiyor

Babam vefaat etti 2009da bende yarin bir is ile gorusecem dedigini yapmaya dusunyordum o ise girip pra biriktirip bi sekilde ondan sonra yoluma bakmak icin ama iste ben cok dengesiz bir insanim o zamana da ne olur ne biter bi allah bilir suan birden gitmekten korkuyorum ne yapcagimi bilmedigim icin bir guvencem olmadigi icin

Başın sağ olsun canım Baban da yokmuş annenin sana daha çok sahip çıkması lazım . Kardeşlerin , abin ablan vs yok mu ? Seni yönlendirecek, seni anlayacak bir aile büyüğü ya da ? Annen neden boşanmanı istemiyor , laf söz olur diye mi geri kafalı bir düşünce yapısı mı var ? Annen evlenmeden önce eşini beğenir miydi yoksa ilişkinizi onaylamadı mı , o yüzden mi katı sana karşı bu konuda ?

Aklın yolu bir bak işte Mutlaka bir işe gir , paranı biriktir ve aç boşanma davasını , yeni bir sayfa aç kendine, daha genceciksin, çocuk da yokken bitir, kurtul bu kocandan

Begenirdi
Begenirdi zaten onun baskisiyka evlendik zorunda kaldik insanlar laf soz edecek diye halbuki kimsemiz yok uc abim var hic biri sahil cikmiyor hepsinin burnu havada bi ben bi annemdik simdi ise bir basima hatta esim ozaman onu da soyledi annen bukadar bakili oldugunu hordugum icin seni ordan kurtarmak icin ve sevdigim icin evlendim yoksa evlenmezdim bukadar baskiya gelemem normalde felan demisti bana cok sey var burda donen ama iste helsini yazamiyorum biz evlenmeswn knce de beraberdik bunu da biliyordu onda kaldigimi ogrendigi icin oyle de olay buyudu de buyudu

ne yapıcam değil
boşayın gitsin zaten o da istiyormuş

Bırakmıyor değil siz gitmek istemiyorsunuz. Tabiki gitmek boşanmak zorunda degilsiniz ama daha genceciksiniz ve bu genç yaşınızda bu ayıyı çekmek hayatınızı mahveder .

eşiniz size resmen psikolojik şiddet uyguluyor. hem bu, hemde ilişkiye girmek istememek bile tek başına boşanma sebebi.
gitmemi istemiyor, boşanmak istemez tek kalmak istemiyor derken siz bile bencilliğini normal bir şeymiş gibi kabullenmişsiniz. boşanmak için illa ki kabul etmesi gerekmez, açın davayı. bakın neler oluyor.
hiç kimse bu muameleyi görmek için evlenmez. mutsuz olan mutlu olmak için, mutlu olan daha mutlu olmak için evlenir. önce kendinize saygı duyun

Kuzum spermleri yaşamıyorsa adam psikolojik olarak etkilenmiştir . Biraz zaman vermelisin ya da profesyonel bir destek alın . Umarım her şey gönlünüzce olur ama eşinin bu tarz konuşmaları hoş olmamış.

Fazla iyimser bir yorumda bulunacağım sanırım. Bana nedense yaşadıklarınız normal geldi.
Başta düzgün ve istekli giden bir evlilikmiş sanırım. 9 ay çok ama çok daha yeni, boşan demek için.. Birde pandemi dönemi gölgesinde geçmiş bir evlilik..
Her evlilikte dönem dönem, aylarca hatta yıllarca bu şekilde isteksizlik ve soğuma hali oluyor maalesef. Hem erkek hem kadında.
Eşinizin size söyleyemediği, cinsel problemleri olabilir Ve bunun öfkesini bu şekilde size yansıtıyor olabilir. Tabi hiçbir şekilde bunu kabul etmeyecektir ve bunun mevzusu açıldığında daha da sinirlenip soğuk davranabilir. Çözüm yoluna gitmez yani. Sonuç olarak da gelsin kavgalar gitsin kavgalar.. Erkekler bizim gibi değil maalesef bu konularda. Biraz sakin kalın.
Bırakın yaklaşmasın. Sizde herhangi bir çaba içerisine girmeyin, böylece beklenti içine girmemiş olursunuz.. Biliyorum zor ama biraz akışına bırakın.

ereksiyon sorunu vardır, size bunları yaparak saklamaya çalışıyor olabilir.Ama her halükarda çekilecek dert değil bence. en iyi ihtimalle bu istekli haliniz beş altı yıl daha sürer bu adam karşı.O da eğer çok aşıksanız. Konuşup halletmeye yanaşmıyorsa ayrılmanın yoluna bakın derim.

Canım ailen kucak açmış gel diye dahası yok bunun.
Zaten yurtdışından gelmişsin topla tefini tarağını al biletini o evden biranönce kurtul.
Olmaz canım değiştiremezsin kadın herşeysiz yapar ilgisiz asla!!

Birakmiyor ne demek ya kendinizi bir toplayin bu ne gucsuzluk yurt dışında yasamissiniz o b.k gelir çocukta yok ohh mis gibi .

O ìşteyken hazirlan biletini ayarla çık git evine delimisin ne cekiyon ne tutuyor seni .

Insan karisina yollu kadın muamelesi yaparmi ya .

Hazirlaniyor dansöz ilişki istiyor azdin sen hadi ya seks erkekler icinmi var saygisiz herif .

Bu heriften hiç bir hält olmaz

ne yapıcam değil
boşayın gitsin zaten o da istiyormuş
Boşuna enerji tükettiren bir konu .leş gibi bir evlilik ve koca hala ama ama ya şöyle ya böyle bahaneleri olsa çocuk ta yapacak o kafada.

Sinirlenmemek elde değil yurt dışına geri donunce ailene gitmene gerek yok ayrı eve girersin.
Annenin baskisini ceksen belki 1ay oda evini isini ayarlayana kadar ama sen belliki bu herifi çekmek istiyorsun iyi bol sans

Yurt dışına tatile diye çık geri gelme. Seni kandırmış resmen. Henüz bir senelik evlilikte cansel hayatın yokluğu bana paravan evliliği düşündürüyor.ki erkek yorgunum diye cinsellikten kaçmaz özelliklede ilk senelerde.

E bu adam 7/24 mü çalışıyor hiç tatili yok mu bizde çalışırken yorulurduk haftasonu telafi ederdik bu durumu. Siz kendinizi geri çekin ondan bir de öyle bakın bakalım onun davrandığının aynısını ona yapın o zaman anlar belki hiç sanmıyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…