- 3 Ağustos 2021
- 45
- 31
- 3
- Konu Sahibi Beyazgul__
-
Babam vefaat etti 2009da bende yarin bir is ile gorusecem dedigini yapmaya dusunyordum o ise girip pra biriktirip bi sekilde ondan sonra yoluma bakmak icin ama iste ben cok dengesiz bir insanim o zamana da ne olur ne biter bi allah bilir suan birden gitmekten korkuyorum ne yapcagimi bilmedigim icin bir guvencem olmadigi icinO nasıl bir anne ya , kusura bakma da bir anne çocuğunu evlendirince bağ kopamaz. Ölene kadar çocuğunun mutluluğundan emin olmalı ve her zaman kol kanat germeli…Bir an önce işe gir o zaman, kimseye muhtaç olma, insanın kendi annesinden bile hayır gelmiyor demekki bazen baksana…İşe gir para biriktir, belli bir birikimden sonra boşan ve kendi başına bir hayat kur desem de bunu yapmayacaksın, biliyorum. Keşke yapsan…En azından huzurlu olurdun, kocanın o suratını çekmezdin. Baban peki boşansan sana destek çıkmaz mı ? Şahsen böyle kocanın hallerini çekeceğime, yerinde olsam boşanır, kendi anne babamın hallerini çekerim. Onların evladısın sonuçta. Bir işe de girerdin ve başka biriyle tanışıp evlenirdin kim bilir ?
Başın sağ olsun canımBabam vefaat etti 2009da bende yarin bir is ile gorusecem dedigini yapmaya dusunyordum o ise girip pra biriktirip bi sekilde ondan sonra yoluma bakmak icin ama iste ben cok dengesiz bir insanim o zamana da ne olur ne biter bi allah bilir suan birden gitmekten korkuyorum ne yapcagimi bilmedigim icin bir guvencem olmadigi icin
Babam vefaat etti 2009da bende yarin bir is ile gorusecem dedigini yapmaya dusunyordum o ise girip pra biriktirip bi sekilde ondan sonra yoluma bakmak icin ama iste ben cok dengesiz bir insanim o zamana da ne olur ne biter bi allah bilir suan birden gitmekten korkuyorum ne yapcagimi bilmedigim icin bir guvencem olmadigi icin
Begenirdi zaten onun baskisiyka evlendik zorunda kaldik insanlar laf soz edecek diye halbuki kimsemiz yok uc abim var hic biri sahil cikmiyor hepsinin burnu havada bi ben bi annemdik simdi ise bir basima hatta esim ozaman onu da soyledi annen bukadar bakili oldugunu hordugum icin seni ordan kurtarmak icin ve sevdigim icin evlendim yoksa evlenmezdim bukadar baskiya gelemem normalde felan demisti bana cok sey var burda donen ama iste helsini yazamiyorum biz evlenmeswn knce de beraberdik bunu da biliyordu onda kaldigimi ogrendigi icin oyle de olay buyudu de buyuduBaşın sağ olsun canımBaban da yokmuş annenin sana daha çok sahip çıkması lazım . Kardeşlerin , abin ablan vs yok mu ? Seni yönlendirecek, seni anlayacak bir aile büyüğü ya da ? Annen neden boşanmanı istemiyor , laf söz olur diye mi geri kafalı bir düşünce yapısı mı var ? Annen evlenmeden önce eşini beğenir miydi yoksa ilişkinizi onaylamadı mı , o yüzden mi katı sana karşı bu konuda ?
InshAllah cok tesekkur edeeim benim bu destege ihtiyacim vardi herkezs cok tesekkur ederim :)Aklın yolu bir bak işteMutlaka bir işe gir , paranı biriktir ve aç boşanma davasını , yeni bir sayfa aç kendine, daha genceciksin, çocuk da yokken bitir, kurtul bu kocandan
ne yapıcam değilmerhaba kizlar/kadinlar,
Henuz 9 aydir evliyim daha yeni evlendim esim benden bir kac yas buyuk ben 24 yasindayim esim de 30 yasinda aramizda bir yas farki var. Evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde cinsel istegimiz baya yogundu ve karsilikliydi sonrasinda haftada 1 e dondu sonra iki hafta da 1 simdi ise 1,5 aydir hic iliskiye girmiyoruz kendisi calisyor bana yogunum yorgunum hic uyumuyorum beni bi rahat birak diyip duruyor ve bu beni ona karsi sogutyor bazen tartismamiz olur ve her tartismamizda bosanalim seni istemiyorum diyip duruyo bu bosanalim cumlesini annemin yaninda soylemisligi var kendi annesinin yaninda da ve ablasinin yandida da dedi bu beni cok kirdi yerin dibine soktu o beni istemiyor gibi ve ben herdefasinda her kavgada karsina oturup konusmaya calisyorum ama o yuzume bakmiyor. Sonrada cocuk istiyorum diyor ben Kabul etmedim daha yeni evliyiz ve sen bana yeterince ilgi gostermiyorsun bu degismedigi surece cocuk olmaz dedim sonra zaten sperm hucreleri yasamadigini canli olmadigini ogrendik yani her sekilde hamile kalamiyorum. Ondan ziyade daha dun kendi kendime dedim ki guzel bir elbise giyiyim az da olsa benim esim bakimli ve guzel demesi icin hazirlandim eve geldiginde ne bu dansoz gibi geziyon evde dedi bana ve bu beni cok kirdi incitti bugun ise ilk bulusmada giydigim kiyafeti giydim bana dedi bu ne ya yine nereye gidiyorsun dedi bende dedim hic biryere ilk bulusmamizda giymisrim dedim evet biliyorum ama suan bunu giymenin ne manasi var ve sustum beni okadar kiriyir ve uzuyor ki bunu da dile getirdigimde kavga cikartiykr ya ben zaten yorgunun yine seninle mi ugrasacagim gibi cumleler beni yipratti seviyorum onu ama sogudum resmen guzel bir gecelik giydigimde tepkisi hic yok bu ne evin icinde horoz gibi geziyorsun diyor ve guluyor bana ben ona yaklastigimda kiziyor diyor ki yine azdin mi yada hergun yaklassam hergun istersin her saat olsa bile istersin demisti bende tepkimi gosterip demistim sen benim esimsin sana yaklasmicamda kime yanasayim desim ona da kizdi hani her konuda suclu ben oluyorum okadar doldum ki derdimi de kimseyle paylasamiyorum lutfen bana akil verin ben ne yapacagim
Bırakmıyor değil siz gitmek istemiyorsunuz. Tabiki gitmek boşanmak zorunda degilsiniz ama daha genceciksiniz ve bu genç yaşınızda bu ayıyı çekmek hayatınızı mahveder .Yavrum birakmiyor birakmiyor hic bir sekilde birakmiyor beni kaybetmekten korkuyor ama ben bunlari yasamak istemiyorum boyle bir hayatti da hak etmiyorum arkadasina soyledi bosanacam ondan mutlu degilim en iyi arkadasinin sevgikisi benim en iyi arkadasim kiza soyledi o da bana soyledi benim daha aglayacak ne gozyasim kaldi ne de takadim kaldi resmen canimi alsalar da kurtulsam dusuncesine girdim piskolojikmen bittirdi beni
Birakmiyor ne demek ya kendinizi bir toplayin bu ne gucsuzluk yurt dışında yasamissiniz o b.k gelir çocukta yok ohh mis gibi .Yavrum birakmiyor birakmiyor hic bir sekilde birakmiyor beni kaybetmekten korkuyor ama ben bunlari yasamak istemiyorum boyle bir hayatti da hak etmiyorum arkadasina soyledi bosanacam ondan mutlu degilim en iyi arkadasinin sevgikisi benim en iyi arkadasim kiza soyledi o da bana soyledi benim daha aglayacak ne gozyasim kaldi ne de takadim kaldi resmen canimi alsalar da kurtulsam dusuncesine girdim piskolojikmen bittirdi beni
Boşuna enerji tükettiren bir konu .leş gibi bir evlilik ve koca hala ama ama ya şöyle ya böyle bahaneleri olsa çocuk ta yapacak o kafada.ne yapıcam değil
boşayın gitsin zaten o da istiyormuş
Boşanmak istiyorsa boşan çekme bu eziyeti yazık sana bırak ne hali varsa görsün
E bu adam 7/24 mü çalışıyor hiç tatili yok mu bizde çalışırken yorulurduk haftasonu telafi ederdik bu durumu. Siz kendinizi geri çekin ondan bir de öyle bakın bakalım onun davrandığının aynısını ona yapın o zaman anlar belki hiç sanmıyorum ama..Konustum degisecegini soyle zaman felan istedi yazamadim hic birnize eve geldi orurdu yanima bende ona cik git yat uyu dinlen dedim e sen gelmeyecekmisin dedi gelirim dedim cikti bende gittim uzandim yanina iste bende seni cok istiyorum felan dedi ama kolumu kaldiracak gucum yok yanasaykm diyirun uyukuya daliyirum dedi bana bende arkami dondum sonra kendi kendime sinirlendim asaga indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?