Esim benimle iliskiye girmek istemiyor

Hiç beklemenin bi anlamı yok. Boşan git kurtar kendini. Ne yaparsan yap bu adam düzelmez, düzeltse de kendini senin kalbin eskisi gibi olmaz. Kendini kullandırma. Böyle mallar yüzünden nice kadınlar manyak oldu. Gün olur bu sana kim bilir neler yapar. Yol yakınken kurtul şundan

Ne iş yapıyor? O kadar mi yoruluyor?tatil gününde de mi boyle bu adam. ..sperm kalitesi dusuk,çocuk olmuyor demissiniz. .bunu öğrendikten sonra mi böyle oldu?

İ
O evde yokken çık aç davayı nasılsa ailende biliyor zaman kaybetme

Sizi üzmek istemem ama beslekliğini yapıyorsunuz diye otur diyor. Sizi zerre sevmiyor. Gurursuz davranıp boşanmamakta direnirseniz aldatılacaksınız. Hatta belki aldatılıyorsunuz bile. Bu yaştaki adam eşiyle sevişmiyorsa başkası ile sevişiyordur.

Adam bosanalim seni istemiyorum demis sizde diyorsunuz ki beni istemiyor gibi.

Yani istemedigi cok net.

Boşan bu adam seni sevmiyor istemiyor sana bu kadar değersiz hissettiren birinin yanında olma çabası niye mutsuz olmak için çabaladıgın kadar kendine deger verip mutlu olmak için çabala ve bundan ayrı güzel Bi hayat kur kendine

Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir hanzo...... Bunun başka bir açıklaması yok maalesef

muhtemelen eşinin cinsel anlamda sorunu var
Bu isteksizlik o yüzden geliyor.
Kendi sorununu bildiği için de seni ezmeye çalışıyor.
Hem aile terapisti hem de ürolojiye gidip tedavi olursa devam et.
Etmezse daha çok gençsin önüne bak.
Zaten canlı sperm yoksa çocuğunuz olmaz hiç bir şekilde (

Resmen sinir bozmak için konu açmışsınız. Tam boşamalık adam ama yok boşayamam gitmeme izin vermiyor, bağladı mı sizi? Zincire mi vurdu? Kapı mı kilitli? Yok ama gitmeme izin vermiyor. Polis çağır çıkarsınlar seni evden. Olmaz rezillik çıkar. Ne istiyorsun bacım?

Birakmiyor dogru degil, siz gitmiyorsunuz. Yoksa esyalarinizi toplayip o evde yokken gidebilirsiniz. Devam etmeye niyetiniz varsa cift terapi alin yoksa sizin bir seneye kalmaz psikolojiniz bozulur.

Yorma kendin, adam büyük ihtimalle başkasına aşık oldu ya da evlilik zor geldi. Direndikçe acı çekersin, sal ipini gitsin. Seni hakeden birileri mutlaka çıkacaktır. Kaybettiğin zamana yazık, sana yazık

Cinsel isteğini gec ,o konuda onun ağir bir sorunu vardir .
Spermler yeterli sayida yok diyorsun demekki bunu kendine yediremiyordur .Az ilişkiye girip girerek adi çocuk yapamiyor diyeceğinden belki korkuyor .

Annem kv elalem yaninda " seni istemiyorum boşanacam" diyecek ve ben hala evde duracağim????
Kizim senin kendine saygin yokmu ?
Bence bu cinsellikten ziyade daha çok aşağalayici ve kirici.
Sinir oldum resmen ama sanada.
Yurtdişindan geldim diyorsun al biletini adam işe gittiği cik evden .Sen daha hazir değilsin gitmeye ..
Değmez cekmeye ,hem yurtdişinda imkanlarinda daha fazla hayatta daha rahat .

aynen öyle katılıyorum

Bunlar bahanesi sanki biz evlenirken biliyomuyduk türk kiziyiz burda doğduk çoğu kadın bilmiyodum yazıyo benim gibi temizlik bile detayı gormezdim üstün körü yapıp çok güzel yaptım sanardim gayet normal değil mi zamanla oturuyo eşin normal olsa bunları dert etmez canım baska derdi var galiba onun

Bu kadar eziyeti çekme nedeniniz ne? Cok mu asiksiniz ?Maddi olarak ona bagimli misiniz?? Gidecek yeriniz mi yok?Bu adam sizi gram sevmiyor .Sakın çocuk falan yapmayın zaten hayirlisi olmuş olmuyormus .Bosayin gitsin.Adam mi kalmadı memlekette?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…