Esim benimle iliskiye girmek istemiyor

En son yüzünü gözleyen birini bulacağını söylüyordu bulmuştur herald

Bu anlattiklarinizi noktalama işaretleri koyarak yazsaydiniz hepsini okurdum ama böyle sıkıntı geliyor içime..
Aradan okuduğum kısım elbise giyin suslen eşinin verdiği cevaba bak çok yanlış oturun konuşun oluyorsa oluyor olmuyorsa zorlama..
Çok üzülüyorum bu kötü tavırlı eşleri okuyunca yazık kadınlara hem cinslerime.. Değer verin kendinize...

Şimdi senin yazdıklarıni ben yazsam biri de şimdi benim yapacağım yorumu yapsa,şuna bak ne fesat ve kötü niyetli derdim.
Ama eşime böyle süslenip güzel ve açık giyindigim bı gün o da bana,bu ne hal,niye böyle giyindim demişti kızar gibi.
Ben gitmesem yanına,ilişki teklif etmezdi.
Sonra öğrendim ki başkasıyla konuşuyormuş,zamanında ona olan hakaretlerim,davranışlarına kinlenmis ondan bulmuş birini

İlla aldatıyor demek istemem ama ilgisini senden çekmiş.birşeyin kini var.
Kendini derhal geri çek,yüz verme,konuşma,ilgi gösterme,bırak o gelsin.normalde olduğunun tersi ol.
Damarına basma ama asla yüz göz de olma.kacan kovalanır fıtrat gereği

Tamam boşan

Istemiyodur senle olmak bu kadar basit. Uyumunuz yoktur adam tatmin olmuyodur baskasi vardir gaydir.. her ihtimal var ama yorgunluk 1 olur 2 olur. 7-24 mu yorgun?

Eşin değişmeyecek canım şu an daha yeni olmanıza rağmen böyleyse ilerde daha kötü olacak ya boşanacaksın gözünün yaşına bakmadan ya da tedavi olmasını isteyeceksin cinsel terapist olur ya da normal doktor

a
ayıdan koca olmaz nettttt sana dansöz elbisesi giymis diyen adamın zihniyeti bellidir isterse bin kere özür dilesin ruhu ici fedoal köylü iste maraba sakın cocuk yapıpta cocugu ugrastırma

Allah'ın öküzü dicem öküze haksızlık olacak

O bırakmasın sen gitmek istedikten sonra kim tutabilir?

Kararli ol, git. Bu herif degismez. O kim ki seni bu kadar kiriyor sozleriyle. Oha bide yeni evlisiniz. Kac git, o durdurmaya calissa bile yalvarsa bile git. Ayrilmayi uzatma.

Bende gider en seksi kıyafetlerle gezerdim "ne geziyorsun evde çıplak şeytan gibi!" Derdi eş kişisi. Pek yakında ex olacak
Gerçekten okuz bunlar. Okuz dedim okuze ayip oldu. Iyi kurtuluyorsun
Sıkıntısı olsa bile adamin, adam saygisizin teki, huyu boyle demek ki. Aslinda buradan vuracaksin boylelerini, senin cocugun olmuyor, hadi herkes kendi yoluna diyeceksin.
Hani sirf seni bu kadar kiriyor diye. Sen onun icin giyin suslen, hanzonun soyledigine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…