Esim benimle iliskiye girmek istemiyor

seni kaybetmekten korktuğu için mi ha bire boşanalım diyordu

O da vardi aklimda yemin ederim ama burda tanidigim kimse yok birsey yok

Adam depresif.sorun sende değil onda.tedavi olması lazım.

Psikoloji ile ilgilenen bir hocaya değil mi?

Çünkü adamda psikolojik bir sorun var gibi.

Canım eşin yada sen işin içinde olduğunuz için farkında değilsiniz belki ama hakaret küfür arkadan konuşma maşallah herşey var
Adam sen ayrılırsan haksız duruma düşecek ondan bırakmıyor
Oda farkında değil fakat bilinç altı böyle işler
Hem kendini hem seni kandırıyor
Yemek yapamadığını yaymış herkese mesela
Sen ayrılsan bu duyulur bu sefer yemek yapamadı diye ayrılmış demez millet ipin ucu kendisinede dokunur yani
Sen ayrıl bence çünkü karşındaki hiiiç normal değil
Eş gibi değilde düşman gibi daha çok
O düzelse bile sende açtığı tahribat düzelmez

Senle uğraşmayacaksa bekar yaşasaydı
Boşan kurtul
Ne demek bırakmıuor
O işteyken çık git

Neyi bırakmıyor ya ? Topla eşyanı çarp kapıyı çık evden,o varken çıkarmıyorsa o yokken çık. Gitmek isteyene bahane olmaz.

Ya varya daha neler duycaz acaba kız bacım sen delirdin mi neyi bekliyorsun kii iyice hayatın sarpa sarmadan yol ver gitsin. Sonra çok üzülürsün. Sen bu adama ağzınla kuş tutsan yine yaranamazsın haberin ola. Dök düşün yolunu çiz. Hadi eyvallah

Bırakmıyor değil sen gitmek istemiyorsun

Hala beni tutuyor bilmemne diye bahane sıralıyorsunuz. Kölesi falan mısınız siz? Aşırı pasif olduğunuzu düşünüyorum. Dayak yese susacak şekilde bir pasiflik. Ömür boyu böyle bir adamla sırf beni tutyoorr, bırakmıyooor diye zehir gibi geçinir gidersiniz. Hiç bir insan sonradan değişmiyor. Aklınızı başınıza toplayıp çocuk yapmadan boşanın. Bu adamın da değişmesini beklemeyin. Kocanızla hala birlikte olmak için de bahane sıralamayın adam bildiğiniz terbiyesiz kıronun teki.

Bana boşanalım diyen adamın yanında durmam.
Bunu bu kadar kolay dile getiren insandan hayır da gelmez zaten.

Nasıl bırakmıyor? o evden yokken gideceksin? evdeyken gidersen tabii bırakmaz evde yokkem çıkıp gideceksin. Dansöz olmayı sonra kendisi görür.

Bahanesi hep işim var sennle mi uğraşacam. Uğraşmak ne biçim bi laf. Seksi geceliğe horoz gibi olmuşsun diyip dalga geçen adam kendi eksikliğini örtmeye çalışıyodur bence. Aileniz yanınızdaysa çekin gidin. Ne bekliyosunuz. Beni göndemiyor demeyin. Gitmek isteyen gider. Sizi iple bağlamıyo sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…