Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
Sizin neden her yorumunuz her konunuz azerbaycanlılara karşı acaba."azeriler" katmadan yorum yapamıyor musunuz?madem sevilmeyecek milletiz niye azeri adamla sevgilisin o zaman?bi salın artık yaa.
Sizin neden her yorumunuz her konunuz azerbaycanlılara karşı acaba."azeriler" katmadan yorum yapamıyor musunuz?madem sevilmeyecek milletiz niye azeri adamla sevgilisin o zaman?bi salın artık yaa.
Farkındaysanz cümlemde ne kadar fırçalasamda geliyormus yazmisim agiz bakimina onem veren biri olmama ragmen geliyormus , sorun ise curuk disim mis . Agiz kokusunun bazen fircalamak care etmiyor