Eşim benimle yatmıyor

Eşimin ailesi ile yaşıyoruz ikimizde doktor olduğumuz için ailesinin evi oraya daha yakın olduğu için kendi evimize gidemiyoruz
Evi sembol olarak düşünün oda vs her neyse rahatsız edilmez o çocuğu alır kendi yanında yatarsın rahatsız ettirmezsin. Asıl tepki göstermesi gereken sizsiniz eşinize n'oluyor acaba hiç çözemedim bu kk bana aileye çok düşkün erkeklerden uzak durmayı öğretti
Eşler yatak ayırmamalı bu büyük problemlere yol açar bundan bahsetseniz eşinize.

Suan henüz doktor değilim ama okuyorum bu da 4. Yılım

Henüz mezun bile olmadan kendinizi doktor olarak tanıtıyorsunuz, böyle olunca hiç inandırıcı gelmiyor. Tıp fakültesinde okuyacak kadar zeki bir kızın da 20 yaşında koştura koştura gidip evlenip bir de kayınvalide evinde yaşıyor olması hele çok fantastik

Kesinlikle bahsettim ama değişen bir şey olmadı yani sanırım yeğenini çocuğu olarak görüyor çünkü acayip derecede üstüne düşüyor

Çok saçma gitsin annesiyle uyusun. 12 yaşında neredeyse ergenlik çağında bir kız sonuçta.

Genç kız artık o ya nasıl uyuyabiliyor lar anlamıyorum bu insanları. Anne baba yanında yatması doğru değilken dayiyla yatıyor.. PESS

Hu huuu konu sahibi kısss, burda söylenenlere de cvp ver bakim.16 yaşında mı kazandı. Okurken mi evlendin. Kv ve çocuklu görüMCE ile yaşamak için mi.sen bunları dert ederken tıp mı okuyosun.
ikimizde doktoruz dedin .
aman gece gece ne çok şeye kafa mı yordun, canın mı sıkılıyor

Cocugu tek yatırıp alıstırmanız lazim hangi bi gün tek yatacaksın veya sineye cekeceksin annesi babası size niye gonderiyor yeni evlisiniz daha ben musade etmezdim sanırım

Hayranim bu zekalara. 16 yasinda tip kazandin ilkokula kacinda baslamistin.

Ben mi cok gec kalfim acaba ya 19 da universiteye basladim e 23 te ancak bitti yani.

Bu arada ailen neden.bu sekilde evlilik yapmana izin verdi ?

Son sorum o ortamda TUS a hazirlanacaksin hazir misin?

Çok saçma , koca kız dayısıyla niye yatıyormuş öyle şey mi olur
Eşinizin Annesine mi söyleseniz Acaba, görümce kasıtlı yapıyorsa madem, yada çocuğun babası bişey demiyor mu , bu ne saçma iş yahu
Kayınvalide veya çocuğun babasına söyleyin rahatsız olduğunuzu, gerçi baştan buna göz yummaları yanlış ama

Msjları okudum da tıp okuyor 4. Sınıfta ,
Ozaman ailesi bunu bilinçli yapıyor heralde , fazla samimi olup çocuk vs yapmasınlar diye bir plan olabilir ( biraz fazla komplo teorisi oldu ama aklıma geldi :)))):halay:

Back
X