Eşimin ailesi ile yaşıyoruz ikimizde doktor olduğumuz için ailesinin evi oraya daha yakın olduğu için kendi evimize gidemiyoruz
20 yaşında ve doktorsunuz. evet şimdi anlaşıldı. Allah rahatlık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin ailesi ile yaşıyoruz ikimizde doktor olduğumuz için ailesinin evi oraya daha yakın olduğu için kendi evimize gidemiyoruz
Yeğeni kızKız mi erkek mi çocuk.. Ergen artık nasıl abisi olmadan uyuyamiyor muş çocuk la konusun. Ama canım sen zaten aynı evde oturarak hayatının en kötü kararını vermiş sin. Daha dur neler görürsün Allah yardımcın olsun
Evet20 yaşında ve doktorsunuz. evet şimdi anlaşıldı. Allah rahatlık versin
20 yaşında ve doktorsunuz. evet şimdi anlaşıldı. Allah rahatlık versin
Suan henüz doktor değilim ama okuyorum bu da 4. YılımArkadaş 2 yaşında okula başlayıp 20 sinde doktor olmuş ama doktor olmasına rağmen kayınvalide evinde yaşıyor![]()
Evi sembol olarak düşünün oda vs her neyse rahatsız edilmez o çocuğu alır kendi yanında yatarsın rahatsız ettirmezsin. Asıl tepki göstermesi gereken sizsiniz eşinize n'oluyor acaba hiç çözemedim bu kk bana aileye çok düşkün erkeklerden uzak durmayı öğrettiEşimin ailesi ile yaşıyoruz ikimizde doktor olduğumuz için ailesinin evi oraya daha yakın olduğu için kendi evimize gidemiyoruz
Suan henüz doktor değilim ama okuyorum bu da 4. Yılım
16. yaşınızda tıp fakültesine girecek kadar zekiyseniz bu sorununuzu da kk sız çözebilirsiniz bence.Suan henüz doktor değilim ama okuyorum bu da 4. Yılım
Suan henüz doktor değilim ama okuyorum bu da 4. Yılım
Kesinlikle ama yatmıyorÇok saçma gitsin annesiyle uyusun. 12 yaşında neredeyse ergenlik çağında bir kız sonuçta.
EvetGenç kız artık o ya nasıl uyuyabiliyor lar anlamıyorum bu insanları. Anne baba yanında yatması doğru değilken dayiyla yatıyor.. PESS