Kendim alış veriş merkezine giderim, türkce kursuna gidiyordum sonra kapandi online geciyoruz, parka dolaşmaya gidiyorum. Ama istediğim onunla vakit geçirmek. O bunu anlamiyorSiz kendiniz biraz sosyalleşseniz belki onun da algıları açılır.Mesela arkadaşım yok demişsiniz ne bileyim çalışıyor musunuz mesela iş arkadaşlarınız olurdu bir iki yere onlarla gitseniz belki durumun seyri değişir.Şu da var biraz kendinize dönün bu süreçte,bunu sağda solda çok duyuyoruz okuyoruz ama boş bir şey gibi geliyor değil aslında.Mesela kilolarınız varsa diyete başlayın,bir saçları değiştirin ne bileyim bir iki kere kendiniz süslenip alışveriş merkezine gidin biraz kendi ufkunuzu genişletin.Baktınız adam hâlâ oralı değil artık ona göre bir yol izlersiniz ama şu bir gerçek ki,bunu yakın bir erkek arkadaşım da söylemişti; erkekler istemedikleri bir şeyi zorla yapmazlar.Siz söylemeyi bir bırakın bakalım ne olacak.
Anlatmaya calistigim ayni hobilere sahip kisilerin daha mutlu olduklari zaten. Alan verme mevzusunun bu konuyla ilgisi yok bence.Adi üstünde hobi her insanınki farklı olabilir. Benim gördüğümde birbirine alan tanıyan çiftlerin daha mutlu olduğu ve daha çok paylaşacak şey bulduğu. Konu sahibinin eşinin yaptığı yanlış ama göbeği beraber kesilmiş gibi hee şeyi beraber yapan eşlerinki de yanlış. Insana eşten başka arkadaş da lazım mesela.
Ay ne alaka ya ben hareketli müzik severken karşımdaki Türk sanat müziği ya da arabesk dinliyor diye uyumsuz ya da anlaşamaz mıyız? Herkes aynı olmaz olamaz illa ki her çiftin bir tarafın sevdiği sevmediği şeyler olur. Eşimle otu boku aynı yapacaksak sıkılırım daralarım o ne öyle yapışık ikiz gibi afhjh Arkadaşlara katılıyorum çanta gibi otu boku her şeyi evliyim diye eşimle yapacak halim yok. Eşle arkadaşla aile ile yapılan her şeyin yeri ayrıdır. İlla gezmede etkinliklerde eşle olacağız diye bir şey yok. Hayat arkadaşlığı bu değil. Benimle gezmeyecekse hobileri benle yapmayacaksa niye evlendi üzgünüm ama irite edici bir düşünce tasma takılmış gibiAnlatmaya calistigim ayni hobilere sahip kisilerin daha mutlu olduklari zaten. Alan verme mevzusunun bu konuyla ilgisi yok bence.
Herseyi zaten beraber yapamazsiniz. Lakin beraberligi ozel kilan paylasimlardir. O paylasimlarda ne kadar benzerse o kadar keyif veriyor. Ben evliligimde bunu cok iyi anladim. Klasik muzik seven biri ile arabesk dinleyen sahsin evliliginde kirilmalar olurken ayni tur muzikten zevk alan ciftler daha mutlu hissedebilir.
Ben sizi anladım ama hobi bulup arkadaş edineceksek neden evlendik lafı çok keskin onu anlatmaya çalışıyordum bende. Tabii ki ortak zevkler olmalı ama ayrı bir sürü zevk de olabilir. Sporda,sanatta vs onu diyorum.Anlatmaya calistigim ayni hobilere sahip kisilerin daha mutlu olduklari zaten. Alan verme mevzusunun bu konuyla ilgisi yok bence.
Herseyi zaten beraber yapamazsiniz. Lakin beraberligi ozel kilan paylasimlardir. O paylasimlarda ne kadar benzerse o kadar keyif veriyor. Ben evliligimde bunu cok iyi anladim. Klasik muzik seven biri ile arabesk dinleyen sahsin evliliginde kirilmalar olurken ayni tur muzikten zevk alan ciftler daha mutlu hissedebilir.
Açıklamada bulundum baktınız galiba mesajınızı yeni gördüm tamamıyla yazdiklarim buna yol açan cümleler ama anlatmak istediğim bahsettiğiniz şeyler değildi umarim anlasilmisimdirGerçekten kasten konu sahibi üzülsün diye mi yazdınız tüm bunları yoksa içinde tutamayacak kadar heyecanla mı yaşıyorsunuz tüm bunları bilmiyorum
Ama mesajınızı okuyan konu sahibi ne hissetmeli mesela?
Ne mutlu evlilikler varmış, benimli ne berbat dışında hangi his gelebilir aklına?
Çok ilginçsiniz gerçekten
tavsiye desem o da yok
resmen konu sahibine acıyıp sonra kendi evliliğinizi övmüşsünüz
Amacınız neydi gerçekten çok merak ettin
Siz evli misiniz?Ay ne alaka ya ben hareketli müzik severken karşımdaki Türk sanat müziği ya da arabesk dinliyor diye uyumsuz ya da anlaşamaz mıyız? Herkes aynı olmaz olamaz illa ki her çiftin bir tarafın sevdiği sevmediği şeyler olur. Eşimle otu boku aynı yapacaksak sıkılırım daralarım o ne öyle yapışık ikiz gibi afhjh Arkadaşlara katılıyorum çanta gibi otu boku her şeyi evliyim diye eşimle yapacak halim yok. Eşle arkadaşla aile ile yapılan her şeyin yeri ayrıdır. İlla gezmede etkinliklerde eşle olacağız diye bir şey yok. Hayat arkadaşlığı bu değil. Benimle gezmeyecekse hobileri benle yapmayacaksa niye evlendi üzgünüm ama irite edici bir düşünce tasma takılmış gibi
Hamileliğin çok ağır geçiyor düşük tehlikesi var surekli yatıyorum şimdi o yuzden burda kalıyorumKendi evinizde neden kalmıyorsunuz?
Sen iyi misin bunları neden yazdın ki nispet mi yapıyorsunAllah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Bir ay sonra cevabım evet olucak afhjj Bu arada sakın evli değilseniz anlamazsınız klişesini yazmayın cidden artık o cümle komik oluyor. Bir insanın düşüncesini imza değiştirmez.Siz evli misiniz?
Of yorumları okuSen iyi misin bunları neden yazdın ki nispet mi yapıyorsun
10 yıllık evliyim, seninle aynı şeyleri düşünüyorum bu konuda. Bir etkisi olur mu acebaBir ay sonra cevabım evet olucak afhjj Bu arada sakın evli değilseniz anlamazsınız klişesini yazmayın cidden artık o cümle komik oluyor. Bir insanın düşüncesini bir imza değiştirmez.
Evlenip belli 1 zaman gectikten sonra fikirleriniz belki degisebilir. Evlilik hayati, nisanlilik donemine hic ama hic benzemiyor.Bir ay sonra cevabım evet olucak afhjj Bu arada sakın evli değilseniz anlamazsınız klişesini yazmayın cidden artık o cümle komik oluyor. Bir insanın düşüncesini bir imza değiştirmez.
Sence bebek10 yıllık evliyim, seninle aynı şeyleri düşünüyorum bu konuda. Bir etkisi olur mu aceba
Değişmez zira daralırım boğulurum. Bireysel sınırlar evlenince ortadan kalkmıyor. Bu sadece eşlede alakalı değil. İster arkadaş olsun ister kardeş şu bu sıfatlar değişsede fikrim değişmez. Normali bu bence çanta gibi eşimi her yerde taşıyamamEvlenip belli 1 zaman gectikten sonra fikirleriniz belki degisebilir. Evlilik hayati, nisanlilik donemine hic ama hic benzemiyor.
Ben sizin yerinizde olacaktım var yaAnnesine bırkamıyor.gidiyoruz oturuyoruz.ama sıkılıyorum.her hafta gidiyoruz.
Istanbul dediğin gibi gezmek için koca bir derya ama konu sahibine eşinin işini de sormak lazım senin saydıkların baya masraflı olur şimdi eşi yapamayacak durumda ise vur deyince öldürmesin konu sahibi:)Ben sizin yerinizde olacaktım var ya
Her hafta bir plan yapardım gezilecek yerleri listelerdim. İstanbul zaten bunun için bir cennet. Sonra yakınlarda sakarya var haftasonları orda hep istanbuldan gelenlerle dolu. Oranında altını üstüne getirirdim. Bunlar bitince bursaya geçerdim orda da en az 10 haftasonuna yetecek kadar gezilecek yer var.
Sizin planlarınızı kabul etmezse mırın kırın ederse sinmeyin vazgeçmeyin. Ben istiyorum götüreceksin deyin. Ağlayın zırlayın gerekirse. Nazlanın nazınızı geçirin. Böyle böyle alışır.
İnsan yeni evliyken neyi nasıl yapacağını pek bilemiyor. Bu şuanki rutine alışmak yerine gezme rutinine alıştırın. Bakın görün sonra kendisi isteyecek nereye gidiyoruz bakalım diye.
Ben bu konuda kendimi tecrübeli görüyorum. Sadece yol parasıyla harika gezmelere gittim. Sandviçler, küçük tüpler... Tasarruf benim işimIstanbul dediğin gibi gezmek için koca bir derya ama konu sahibine eşinin işini de sormak lazım senin saydıkların baya masraflı olur şimdi eşi yapamayacak durumda ise vur deyince öldürmesin konu sahibi:)
Bende diyorum bu kadar gezmeye ne paralar harcanır, tavsiye verirken Marsis kendinde de mi acaba, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez küçük tüp, tasarruf benim işim değil anlaşıldığı üzereBen bu konuda kendimi tecrübeli görüyorum. Sadece yol parasıyla harika gezmelere gittim. Sandviçler, küçük tüpler... Tasarruf benim işim
Ooo sen ne diyosun canım. Pansiyon ve çadırda kalarak bir hafta ege turu ertesi sene de bir hafta karadeniz turuna çıkmış insanım 2 çocukla bir deBende diyorum bu kadar gezmeye ne paralar harcanır, tavsiye verirken Marsis kendinde de mi acaba, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez küçük tüp, tasarruf benim işim değil anlaşıldığı üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?