Eşim benle vakit geçirmiyor

Kendim alış veriş merkezine giderim, türkce kursuna gidiyordum sonra kapandi online geciyoruz, parka dolaşmaya gidiyorum. Ama istediğim onunla vakit geçirmek. O bunu anlamiyor

Anlatmaya calistigim ayni hobilere sahip kisilerin daha mutlu olduklari zaten. Alan verme mevzusunun bu konuyla ilgisi yok bence.
Herseyi zaten beraber yapamazsiniz. Lakin beraberligi ozel kilan paylasimlardir. O paylasimlarda ne kadar benzerse o kadar keyif veriyor. Ben evliligimde bunu cok iyi anladim. Klasik muzik seven biri ile arabesk dinleyen sahsin evliliginde kirilmalar olurken ayni tur muzikten zevk alan ciftler daha mutlu hissedebilir.

Ay ne alaka ya ben hareketli müzik severken karşımdaki Türk sanat müziği ya da arabesk dinliyor diye uyumsuz ya da anlaşamaz mıyız? Herkes aynı olmaz olamaz illa ki her çiftin bir tarafın sevdiği sevmediği şeyler olur. Eşimle otu boku aynı yapacaksak sıkılırım daralarım o ne öyle yapışık ikiz gibi afhjh Arkadaşlara katılıyorum çanta gibi otu boku her şeyi evliyim diye eşimle yapacak halim yok. Eşle arkadaşla aile ile yapılan her şeyin yeri ayrıdır. İlla gezmede etkinliklerde eşle olacağız diye bir şey yok. Hayat arkadaşlığı bu değil. Benimle gezmeyecekse hobileri benle yapmayacaksa niye evlendi üzgünüm ama irite edici bir düşünce tasma takılmış gibi

Ben sizi anladım ama hobi bulup arkadaş edineceksek neden evlendik lafı çok keskin onu anlatmaya çalışıyordum bende. Tabii ki ortak zevkler olmalı ama ayrı bir sürü zevk de olabilir. Sporda,sanatta vs onu diyorum.

Açıklamada bulundum baktınız galiba mesajınızı yeni gördüm tamamıyla yazdiklarim buna yol açan cümleler ama anlatmak istediğim bahsettiğiniz şeyler değildi umarim anlasilmisimdir

Siz evli misiniz?

Kendi evinizde neden kalmıyorsunuz?
Hamileliğin çok ağır geçiyor düşük tehlikesi var surekli yatıyorum şimdi o yuzden burda kalıyorum
Öncesinde kendim kalamadım esim başta alışamadı falan derken bide izinlerde hep evimdeyim esimin yanına falan gittim geldim bu süreçte 5 ay oyle gecti yarısını annemde kalan yarısını burda geçirdim biraz toparlanınca geçeceğim eve ınsallah

Sen iyi misin bunları neden yazdın ki nispet mi yapıyorsun

Paket neyse o. Değişmez yani. Gezmeyi seven hep seviyor. Sevmeyen sevmiyor. Pek bir şey yapabileceğinizi ya da değişebileceğini sanmıyorum malesef.

Bir ay sonra cevabım evet olucak afhjj Bu arada sakın evli değilseniz anlamazsınız klişesini yazmayın cidden artık o cümle komik oluyor. Bir insanın düşüncesini bir imza değiştirmez.
10 yıllık evliyim, seninle aynı şeyleri düşünüyorum bu konuda. Bir etkisi olur mu aceba

Bir ay sonra cevabım evet olucak afhjj Bu arada sakın evli değilseniz anlamazsınız klişesini yazmayın cidden artık o cümle komik oluyor. Bir insanın düşüncesini bir imza değiştirmez.
Evlenip belli 1 zaman gectikten sonra fikirleriniz belki degisebilir. Evlilik hayati, nisanlilik donemine hic ama hic benzemiyor.

Evlenip belli 1 zaman gectikten sonra fikirleriniz belki degisebilir. Evlilik hayati, nisanlilik donemine hic ama hic benzemiyor.
Değişmez zira daralırım boğulurum. Bireysel sınırlar evlenince ortadan kalkmıyor. Bu sadece eşlede alakalı değil. İster arkadaş olsun ister kardeş şu bu sıfatlar değişsede fikrim değişmez. Normali bu bence çanta gibi eşimi her yerde taşıyamam

Annesine bırkamıyor.gidiyoruz oturuyoruz.ama sıkılıyorum.her hafta gidiyoruz.
Ben sizin yerinizde olacaktım var ya
Her hafta bir plan yapardım gezilecek yerleri listelerdim. İstanbul zaten bunun için bir cennet. Sonra yakınlarda sakarya var haftasonları orda hep istanbuldan gelenlerle dolu. Oranında altını üstüne getirirdim. Bunlar bitince bursaya geçerdim orda da en az 10 haftasonuna yetecek kadar gezilecek yer var.
Sizin planlarınızı kabul etmezse mırın kırın ederse sinmeyin vazgeçmeyin. Ben istiyorum götüreceksin deyin. Ağlayın zırlayın gerekirse. Nazlanın nazınızı geçirin. Böyle böyle alışır.
İnsan yeni evliyken neyi nasıl yapacağını pek bilemiyor. Bu şuanki rutine alışmak yerine gezme rutinine alıştırın. Bakın görün sonra kendisi isteyecek nereye gidiyoruz bakalım diye.

Istanbul dediğin gibi gezmek için koca bir derya ama konu sahibine eşinin işini de sormak lazım senin saydıkların baya masraflı olur şimdi eşi yapamayacak durumda ise vur deyince öldürmesin konu sahibi:)

Istanbul dediğin gibi gezmek için koca bir derya ama konu sahibine eşinin işini de sormak lazım senin saydıkların baya masraflı olur şimdi eşi yapamayacak durumda ise vur deyince öldürmesin konu sahibi:)
Ben bu konuda kendimi tecrübeli görüyorum. Sadece yol parasıyla harika gezmelere gittim. Sandviçler, küçük tüpler... Tasarruf benim işim

Ben bu konuda kendimi tecrübeli görüyorum. Sadece yol parasıyla harika gezmelere gittim. Sandviçler, küçük tüpler... Tasarruf benim işim
Bende diyorum bu kadar gezmeye ne paralar harcanır, tavsiye verirken Marsis kendinde de mi acaba, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez küçük tüp, tasarruf benim işim değil anlaşıldığı üzere

Bende diyorum bu kadar gezmeye ne paralar harcanır, tavsiye verirken Marsis kendinde de mi acaba, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez küçük tüp, tasarruf benim işim değil anlaşıldığı üzere
Ooo sen ne diyosun canım. Pansiyon ve çadırda kalarak bir hafta ege turu ertesi sene de bir hafta karadeniz turuna çıkmış insanım 2 çocukla bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…