- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Gerçektende öyle inanılır gibi değilevlenmeden önce bilgisayarın evlilikte engel olacağını söyleseler inanmazdım herhalde
ben de ilgilenmemeyi deneyecem dün akşamdan itibaren buna başladım. ama biz yemek veya temizlikle ilgili bişey anlatsak eşlerimiz sizin arabayı dinlediğiniz gibi asla dinlemez:) ve gerçekten tartışmaktan da yoruldumTartışmayın işte, sanki karar değiştirmiş de onun haklı olduğunu anlamış gibi umursamaz modlara girin.
Gerçekten işe yarıyor.
Benim eşim sizinkisi gibi oyun vs oynamaz ama mesela evde vakit geçirip beraber bir şey yapmak istemez. Daha doğrusu aynı anda evde olmak da bir zaman geçirmedir onun için. Tv açıkken kanepede uyur. Ben birşey deyince de gel beraber uyuyalım diyor uyumayı faaliyet olarak görüyor. 2 el araç al sat yapıyor netten onlara saatlerce bakar bakar bakar durur hatta bana da anlatır çok meraklıyım ya artık onun yüzünden otomobil bilgim kat kat arttı. Ne zaman üstüne düştüysem ters tepti her şeyime karışıyorsun diken üstündeyim diyor ama serbest bırakıp başka şeylerle uğraşınca çok ilgilenmeye başlıyor.Ben de artık normal davranıyorum bir süre sonra insan sıkılıyor zaten üstüne git git tartış dur nereye kadar... daha bir normale döndük.
artık ben bağımlılık olduğuna inanmıyorum çünkü kendi ailesi geliyor boş zamanı olsa bile bilgisayarı açmıyor. uzun tatillerde bir yerlere gittiğimizde hiç aklına gelmiyor bilgisayarbu iş bağımlılık kesinlikle ya kabul edip fark etmesi lazım
belki de söylediğiniz gibidir. ama evlenmeden önce oyun konusunu kendi açıp günde bir kaç saat demişti. günde 10 saati bulunca tahammül edemiyorum.ben her dakika başımda dursun istemiyorum tabiki.ama belki de dediğiniz gibi boğmuş olabilirimBence adamı boğduğunuzdan bunlafları söylemiş bende çok geç yatıyorum çalışmıyorum eşim en geç 12 1 de yatıyor ben 4 5 aramızda hiç sorun olmuyor sarılmak istiyorsamda önceden yeterince sarılıyorum
bazen gerçekten zor :) bazen de bakıyorum kendime bir çikolata bile deliler gibi mutlu edebiliyor beni :):)Aahh bu insanlar. Mutlu olmak bu kadar mı zor.
ilgilenmemeye başladım. dediğiniz gibi beraber birşey yapmak zorunda değiliz lafına zaten çok çok bozuldumTe benim. Eşim de erken uyuyor bende tv internet vs takılıyorum erken yatamıyorum. Oda bana kızıyor. Erken yatınca da uyku tutmuyor. Zaten haftada 2-3 kızım uymuyor. Eşinizi anlıyorum uyku meselesinde sadece. Ama beraber bişiler yapmak zorunda değiliz hiç uygun Bir söz değil. Söyledikleri tam bir hoduk luk. Görmezden gelmeye çalışın ve ayrıca esiniz sizinle vakit geçirmek istediğinde sizde aynısını ona yapın. Başka uğraşlar bulun. O zaman anlar yaptığı yanlısı. Bişiy derse de beraber vakit geçirmek zorunda değiliz ben böyle iyiyim suan dersiniz.
ama herkes kendi istediği gibi takılırsa birşey paylaşmazsa bu evlilik olur mu.belki de haklısınız ben beraber yatalım dediğim için iş inada bindiBizde de ben öğlen eşim sabahtan işe gidiyor. Filmimizi, dizimizi izleriz ya da monoton takılırız.. Sonra o erken saatte yatar. Bende onunla 5-10 dk yatarım sonra kalkar salonda takılırım.
Bence eşinin bu sözlerini onu çok boğduğun için duymuşsun illa beraber yatalım dediğin için. Adam sapıklık yapmıyosa gece bırak takılsın.. Nasılsa erken kalkmak zorunda değil.
sadece oyun oynuyorBu adamm ne yapiyor bilgisayarda hep mi oyun oynuyo face gini siteleri var miiii sadece oyun mu oynuyo
estağfirullah ukalalık olur mu hiç. dediğiniz gibi bizde de iş inada bindi.çok teşekkür ederim tavsileriniz için :)evet üzülmek de ve kızmak da çok haklısın.ancak fark ettiysen senin üzülmen ya da kızman bir şeyi değiştirmemiş aksine adamı körüklemiş.bak ukalalık yapmak istemem ama 10 yıllık evliyim ve öğrendiğim şeylerden biri de eşimle inatlaşmamak. çünkü o zaman iş inada biniyor ve bırakacağı varsa da bırakmıyor.tabi ki sana sonuna kadar hak veriyorum herkes eşini yanında ister.ama erkekler de egoları tatmin olsun isterler bunu unutma bence sen eşinin üzerine gitme bir süre seni özlemesine fırsat ver sen de akşamları kendini mutlu edecek uğraşlar bul biraz huyuna git. Tabi abartmadan biraz da dudak bükersen hatasını anlayacaktır. o sözleri de içinden gelerek söylememiştir.bazen maksadımızı aşan cümleleri hepimiz söylüyoruz.kendini üzme biraz oluruna bırak inşallah düzelir
evlenince eski hayatımızı değiştirmek zorunda değilmişiz.Pardon evlenince birlikte zaman geçirmek zorunda bile değilseniz neden evlenmiş kendisi acaba?
bir savaş oyunuHangi oyun bu oynadigi, bu onemli bi nokta
evlenince eski hayatımızı değiştirmek zorunda değilmişiz.
bir savaş oyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?