eşim bilgisayarda huzur buluyormuş :(

evet üzülmek de ve kızmak da çok haklısın.ancak fark ettiysen senin üzülmen ya da kızman bir şeyi değiştirmemiş aksine adamı körüklemiş.bak ukalalık yapmak istemem ama 10 yıllık evliyim ve öğrendiğim şeylerden biri de eşimle inatlaşmamak. çünkü o zaman iş inada biniyor ve bırakacağı varsa da bırakmıyor.tabi ki sana sonuna kadar hak veriyorum herkes eşini yanında ister.ama erkekler de egoları tatmin olsun isterler bunu unutma bence sen eşinin üzerine gitme bir süre seni özlemesine fırsat ver sen de akşamları kendini mutlu edecek uğraşlar bul biraz huyuna git. Tabi abartmadan biraz da dudak bükersen hatasını anlayacaktır. o sözleri de içinden gelerek söylememiştir.bazen maksadımızı aşan cümleleri hepimiz söylüyoruz.kendini üzme biraz oluruna bırak inşallah düzelir

ben de ilgilenmemeyi deneyecem dün akşamdan itibaren buna başladım. ama biz yemek veya temizlikle ilgili bişey anlatsak eşlerimiz sizin arabayı dinlediğiniz gibi asla dinlemez:) ve gerçekten tartışmaktan da yoruldum

belki de söylediğiniz gibidir. ama evlenmeden önce oyun konusunu kendi açıp günde bir kaç saat demişti. günde 10 saati bulunca tahammül edemiyorum.ben her dakika başımda dursun istemiyorum tabiki.ama belki de dediğiniz gibi boğmuş olabilirim

ilgilenmemeye başladım. dediğiniz gibi beraber birşey yapmak zorunda değiliz lafına zaten çok çok bozuldum

ama herkes kendi istediği gibi takılırsa birşey paylaşmazsa bu evlilik olur mu.belki de haklısınız ben beraber yatalım dediğim için iş inada bindi

estağfirullah ukalalık olur mu hiç. dediğiniz gibi bizde de iş inada bindi.çok teşekkür ederim tavsileriniz için :)

bir savaş oyunu

Haha ismi ne oyunun merak ettim oynadığım bir oyun mu acaba ?
Eşinizi anlayabiliyorum bazı oyunlar cidden sigara,alkol gibi bağımlılık yapıyor.Hatta bazılarına para yatırası bile geliyor insanın.Ama aşması lazım yine de,doğru değil yaptığı,ev arkadaşı değilsiniz siz evlisiniz.Her gün beraber yatmak zorunda değilsiniz tabi ama size de zaman ayırmalı sizin bir suçunuz yok çünkü.Konuşmaktan başka çareniz yok.Anlaşılan sinirlenince kötü sözler söylüyor sakince konuşmaya çalışın.

Birlikte dizi film izliyormuşsunuz her akşam o da bir şey inan.
Biz bir ara ben bir kanepede, o bir kanepede haftada bir birlikte bir şey izlerdik anca.

Onun dışında kafa hep pcde.
Birlikte yatma sorunu bizde hep sorun. O gece çalışıyor gündüz uyuyor.
Ee haliyle akşam uykusu gelmiyor, uyku düzeni sorun.

O sabah erken gitmiyor mu işe?
Nasıl uyanıyor ki?

Bence çek kendini birlikte dizi bile izlemez ol, tek başına plan yap akşam dışardayım diye haber ver falan,
seninle vakit geçirmeyi özlesin bir süre.

O huzur bulduğu oda mezar gibi gelsin de görsün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…