- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
inanin birlikte uyumak yetmiyo ben guvenimi kaybediyorum dogacak cocugumu babasiz buyutmemek icin katlaniyorum ben istemiyorum yine de birakmiyo tlfnu
Sen ona yap al tlfnu eline saatlercw oyalan yemek yapma. Sana yemek yapmak zorundamıyım tlfnda işim var de. Görsüneşimle akşamları 3 saat kadar vaktimiz oluyor.ben sabah erken gidiyorum işe. eşim öğlen gidiyor geç geliyor işten. gündüz haliyle özlüyorum ona göre o da beni özlüyor. ama her akşam mutlaka film izliyoruz dizi izliyoruz. 11 12de benim uykum geliyor eşim asla yatmak istemiyor o maç izliyor oyun oynuyor sabaha karşı yatıyor.eşime diyorum benim eşimle sarılıp uyumaya hakkım yok mu yatakta muhabbet etmeye hakkım yok mu.bir akşam dizi izlemeden oturmaya hakkım yok mu bilemiyorum. bunu defalarca konuştuk. ortak bi yatma saati bulmaya çalıştık bazen ben bazen o ortak saate uymadı. eşim sen geç yat o zaman dedi denedim sabah işe geç kaldım. inanın akşamı edemedim yorgunluktan.hafta sonları beraber vakit geçiriyoruz gidiyoruz geziyoruz ama eve gelmemizle eşimin bilgisayarın başına gitmesi bir oluyor.
ama en son eşimden duyduğum sözler beni şok etti. bana seninle vakit geçirmek zorunda değilim dedi. seninle yatmak zorunda değilim dedi. bilgisayarın bulunduğu odada huzur buluyormuş.ben ona huzur vermiyormuşum o istediğini yaparmış ister maç izlermiş ister oyun oynarmış birlikte birşeyler yapmak zorunda değilmişiz.kafamdan aşağı gerçekten kaynar sular döküldü.evlendik diye beraber vakit geçirmek zorunda değilmişiz. çok ağırıma gitti beni istemediğini hissettim. bir kere gidersem bir daha dönmeyeceğimi biliyor. hem beni bırakma diyor hem de böyle davranıyor
benimle aynı saatte yattığında da bunu zorla yaptığı o kadar belli oluyor ki.
daha öncesinde eşimle ilgilenmemeyi denedim bu onun hoşuna gitti. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.beni seviyor biliyorum.ama en güzel zamanlarımı bekarmış gibi geçirmek istemiyorum.ve artık biliyorum onun evlendikten sonraki ben istediğimi yaparım tavırları beni ona bağladı. yani kaçtı ben de kovaladımeskiden olsa yani evlenmeden önce kesin madem istemyorsun kendin otur o zaman derdim ama şimdi diyemedim. yardımlarınızı istiyorum bana da bir yol gösterir misiniz
Evliyiz diye sevişmek zorunda değiliz. Diyip ilgilenmeyin sorarsa bilgisayar da herşey var dersiniz. Eğer kendini düzeltmezse bi süre sonra sana tavsiyem çocuk yoksa en yakın adliye gitmeni tavsiye ederim.eşimle akşamları 3 saat kadar vaktimiz oluyor.ben sabah erken gidiyorum işe. eşim öğlen gidiyor geç geliyor işten. gündüz haliyle özlüyorum ona göre o da beni özlüyor. ama her akşam mutlaka film izliyoruz dizi izliyoruz. 11 12de benim uykum geliyor eşim asla yatmak istemiyor o maç izliyor oyun oynuyor sabaha karşı yatıyor.eşime diyorum benim eşimle sarılıp uyumaya hakkım yok mu yatakta muhabbet etmeye hakkım yok mu.bir akşam dizi izlemeden oturmaya hakkım yok mu bilemiyorum. bunu defalarca konuştuk. ortak bi yatma saati bulmaya çalıştık bazen ben bazen o ortak saate uymadı. eşim sen geç yat o zaman dedi denedim sabah işe geç kaldım. inanın akşamı edemedim yorgunluktan.hafta sonları beraber vakit geçiriyoruz gidiyoruz geziyoruz ama eve gelmemizle eşimin bilgisayarın başına gitmesi bir oluyor.
ama en son eşimden duyduğum sözler beni şok etti. bana seninle vakit geçirmek zorunda değilim dedi. seninle yatmak zorunda değilim dedi. bilgisayarın bulunduğu odada huzur buluyormuş.ben ona huzur vermiyormuşum o istediğini yaparmış ister maç izlermiş ister oyun oynarmış birlikte birşeyler yapmak zorunda değilmişiz.kafamdan aşağı gerçekten kaynar sular döküldü.evlendik diye beraber vakit geçirmek zorunda değilmişiz. çok ağırıma gitti beni istemediğini hissettim. bir kere gidersem bir daha dönmeyeceğimi biliyor. hem beni bırakma diyor hem de böyle davranıyor
benimle aynı saatte yattığında da bunu zorla yaptığı o kadar belli oluyor ki.
daha öncesinde eşimle ilgilenmemeyi denedim bu onun hoşuna gitti. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.beni seviyor biliyorum.ama en güzel zamanlarımı bekarmış gibi geçirmek istemiyorum.ve artık biliyorum onun evlendikten sonraki ben istediğimi yaparım tavırları beni ona bağladı. yani kaçtı ben de kovaladımeskiden olsa yani evlenmeden önce kesin madem istemyorsun kendin otur o zaman derdim ama şimdi diyemedim. yardımlarınızı istiyorum bana da bir yol gösterir misiniz
benim laptopum var. aslında bunu denedim ama onun oyun saatleri o kadar uzundu ki ben artık bilgisayarda yapacak birşey bulamamıştım. bilgisayarın başında uyuyakaldım kaç günkendine laptop vs al sen de sürekli takıl orda.aynısını yap.merak etsin seni biraz.
işte bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. zaten bi tarafımda bırak gitsin artık uğraşma diyor ama diğer tarafım onu sevdiğini söylüyorDerhal ipleri elinize almalısınız
inanın denedim onun hoşlanacağı programlar izledik maç izledik sinemaya gittik gezdik vs ama gece hep bilgisayar başında bitti.bence esin.bilgisayar yuzunden senden sogudu birlikte vakit gecirin ve kendinize baglamaya calisin sizde onun yaptigi gibi davranin bi zaman sonra ozleyecektir sizi boyle olan tanidigim vardi simdii bilgasara bakma bile bakmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?