eşim bilgisayarda huzur buluyormuş :(

cok dogru soyledin bunu sevismek istediginde gelir sokulur yanina erkeklerin genelinde var bence bi sorun hepsimi ayni olur ben benimkinin elinden tlfn alamiyorum

Eşinizin
"Evlendik diye beraber vakit geçirmek zorunda değilmişiz. " cümlesine takılmışsınız ama ben de katılıyorum . Belki bir yerine "hep" eklenebilir

neden birlikte yatmak için zorlanasınız ki

onun uykusu yok sizin varsa yatın; uyumayan yatakta dönen bir adamdan kime hayır gelir ki

evlilik her an birlikte olmak değil birlikte olan anları kaliteli geçirmektir

cok dogru soyledin bunu sevismek istediginde gelir sokulur yanina erkeklerin genelinde var bence bi sorun hepsimi ayni olur ben benimkinin elinden tlfn alamiyorum

Benim eşim de sürekli okey oynuyor ya da sözlüklerde bir şeyler okuyup yazıyor. . Ama bilmiyorum ki. Çok da dert etmiyorum aslında. Birlikte uyuruz bi de biz. O güzel oluyor. . Sizde de en azından o olsa hiç sorun etmezsiniz.

Ya arkadaslar

Icinizde en cok erkekleri elestiren benim ama bir konuya dikkatinizi cekmek isterim.
Erkeklerin ic gudusunde avlanmak, yiyecek toplamak, diger erkeklerle yaris yapmak var.
Bunlar ic guduleri.
Siz adami 24/7 bir magaraya kapatirsaniz ne olur? Adamin erkekligi olur, evcil bir ara cinse donusur.
Yapmayin bu kotulugu.
Adamin temiz havada avlanarak, baliga cikarak, kosarak gideremedigi ic gudulerini ufacik bir odada hic olmazsa sanal aolarak yasamasina izin verin. O sizin gibi evcil yetismedi.
Hatta daha iyisi onu o odadan cikarip disarida kurtlarini dokecek bir aktiviteye yoneltin.
Spor, balik tutmak, avcilik, hiking, araba tamiri vs.
Bunu yapmazsaniz dengesi bozulur adamin.
Adaminizi seviyorsaniz ona "mekan ve zaman" saglayin" herseyi beraber yapmak dogru degil!
Siz de kendinizi gelistirin, farkli yonlerde.
Bulustugunuzda diyalogunuz bir uste seviyede olacaktir.
Bundan emin olabilirsiniz.

Aynısı
Sen ona yap al tlfnu eline saatlercw oyalan yemek yapma. Sana yemek yapmak zorundamıyım tlfnda işim var de. Görsün

benim ki ruhsuz ya eve gec geliyo bazen erken faceye giriyo falan biz evde iki yabanci ama yatmaya sira gelince prenses oluyorummm

Evliyiz diye sevişmek zorunda değiliz. Diyip ilgilenmeyin sorarsa bilgisayar da herşey var dersiniz. Eğer kendini düzeltmezse bi süre sonra sana tavsiyem çocuk yoksa en yakın adliye gitmeni tavsiye ederim.

Asla üstelemeyin ne istiyorsa yapsın. Üsteledikçe sizden daha çok uzaklaşır.Bu şekilde olup eşinden ısrar ederek ilgi alabilen görmedim zaten siz dediniz diye değil kendi istiyor diye ortak zaman geçirmesi gerekir. Onunla tartışmayın, peki madem seni anlıyorum istemiyorsan zaman geçirmek zorunda değilsin tabi vs. şeklinde ifade edin ve şikayetçi olmayın. Başka şeylere odaklanın, ama hani nisbet yapar gibi değil gerçekten odaklanın başka şeylere. Yapacak bir sürü şey bulabilirsiniz. Dışarda sosyalleşin arkadaşlarınızla çıkın, bir hobi edinin kursa gidin spora yüzmeye vs. Enerjinizi onun üstünden alın. O zaman elinden şekeri alınmış çocuk gibi olur.

bence esin.bilgisayar yuzunden senden sogudu birlikte vakit gecirin ve kendinize baglamaya calisin sizde onun yaptigi gibi davranin bi zaman sonra ozleyecektir sizi boyle olan tanidigim vardi simdii bilgasara bakma bile bakmiyor
inanın denedim onun hoşlanacağı programlar izledik maç izledik sinemaya gittik gezdik vs ama gece hep bilgisayar başında bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…