- Konu Sahibi belgeseller
-
Nedense ben cok ediyorum..artik bariz batmaya basladiBiz kadınlar arayınca sorun olmuyor ama erkekler aradığında neden sorun oluyorben arıyorum esiminde aramasınıda sorun etmiyorum
Şimdi bazen işte annemi sabah arıyorum, sonra öğlen bi daha aklıma geliyor bi arıyim bakayım napıyor diyorum. Mesela kız kardeşim var daha küçük çok da düşkünüm ona o yüzden günde 2-3 kez görüntülü konuşuruz bazen. Ama bunlar bazen oluyor hep değil. Eşiniz ya çok aşırı düşkün ailesine, ya tamamen can sıkıntısı, yada bekarlıktan kalma bi alışkanlık. Dert etmeyin bu kadar yaa, siz mutluysanız huzurunuz yerindeyse arasın istediği kadarMerhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce
İşte artık yapmiyorsa dert edilcek bişey yokIlk evlendiğimiz yıllar çok yaptı sonra annesine, konuşmak istemiyor seninle deyip annesiyle aramiza ilk mesafeyi soktu
Kıskanç bir yanınız var gibi geldi bana... sevdiginizi paylasamama durumu... ama annesiniz empati yapmanız kolay olmalı evladınızın bu aramaları sizi mutlu eder mi diye düsünün derimNedense ben cok ediyorum..artik bariz batmaya basladi
Kavinvalidemde de bu mantik var sanırım. Ama eşim yatak odamız hariç her şeyi annesine anlatır. Yanı markete gittim anne az önce ekmek aldım, şu yemeği yedik, ben artık aramıyorum kayinvalidemi zaten herşeyden haberi var.Size ne zarari var? Binbir emekle buyuttugum oglumun esi ilerde ne diye anasiyla bu kdr konusuyo derse sanane derim. Senden once 5546 yil ben vardim benim bi tarafimdan ter akti onu buyuturken haberin var mii ₺??
Bende arıyorum annemi hergun ama günde 1 defa çok nadir 2 defa bu yanı. Daha fazlası bilmiyorum abartı geliyor.Kıskanç bir yanınız var gibi geldi bana... sevdiginizi paylasamama durumu... ama annesiniz empati yapmanız kolay olmalı evladınızın bu aramaları sizi mutlu eder mi diye düsünün derim
Gunluk yazar gibi anlatmasi sacma biraz. Sıkıcı hatta bayagi. Ama gene de sizi ilgilendiren bi durum yok ortada. Daha az konus deseniz kendisini eksik hisseder belli ki alismisKavinvalidemde de bu mantik var sanırım. Ama eşim yatak odamız hariç her şeyi annesine anlatır. Yanı markete gittim anne az önce ekmek aldım, şu yemeği yedik, ben artık aramıyorum kayinvalidemi zaten herşeyden haberi var.
Heh bana da normal gelmiyor. Cok ozledin heralde git annene istedigin kadar da kal diyorum.2 saat uzaklıkta annesi ayda 1 mutlaka görür. Benim ailem uzakta sene 1 defa giderimoff çok sıkıcı, hiç de normal değil...
defet gitsin anasının evine..
Ozaman kavga çıkıyor zaten. Anam babam onlar sen yokken onlar vardı muhabbetleri. Başka kimim bar zaten demeler..Bu kadar anasına düşkün erkekler keşke evlenmeselerGunluk yazar gibi anlatmasi sacma biraz. Sıkıcı hatta bayagi. Ama gene de sizi ilgilendiren bi durum yok ortada. Daha az konus deseniz kendisini eksik hisseder belli ki alismis
Pek bana dönmüyor ama bazen cekistirildigimi de biliyorum. Rutine bağlandı aramalar. Tam çoluk çocuk güzel bi saat yakalıyoruz zınk tel çalıyor annesi..zaten eşim aramasa o ariyorBence abartı ama sizi çekistirmiyorlarsa sorun olarak size dönmüyorsa bu konuşmalar boşverin gitsin
Esin halden anlayan biriyse meseleyi büyütmeyecekse bi konuş istersen ama olay çıkaran bi tipse hiç oralı olma daha beter olmasnPek bana dönmüyor ama bazen cekistirildigimi de biliyorum. Rutine bağlandı aramalar. Tam çoluk çocuk güzel bi saat yakalıyoruz zınk tel çalıyor annesi..zaten eşim aramasa o ariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?