- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi belgeseller
-
Aynen gorev gibiAbov. Görev gibi arıyorsa çok bence.
Yasaklar var evdeyiz canı sıkılmıs olabilir bisey soruyor olabilirMerhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce
Konu annesiyse hic halden anlamaz.Esin halden anlayan biriyse meseleyi büyütmeyecekse bi konuş istersen ama olay çıkaran bi tipse hiç oralı olma daha beter olmasn
Abartı.insanlari kendinizden tiksindirirsiniz benceBen de arıyorum annemi,yigenimi günde 3_4 kez. Abartı mi ki?
Mesela evden çıkar çıkmaz annesini arıyor. Pencereden baksam elinde tel yada hemen bi arasam biriyle görüşüyor. Diyorum ki bak konu komşu karşını mi aldatıyor evden çıkar çıkmaz telefona dsarılma diyorum. Derlerse desin diyorAnormal. Bağlı erkek dediğimiz türden. Annesinden habersiz dışarı çıkabiliyormu bari?
Çok uzun değil görüşmeleri ama hergun olunca artık bana çok batmaya başladı. Hatta bi evlilik uzmanına bile gitmek istiyorum.Bunun ortası yok galiba. Bizde de ben hep derim annenleri, ablanı ara diye.
Sizde nasıl uzun mu konuşuyorlar yoksa gün içerisinde kısa görüşmelerse çok batmamalı.
Genel olarak iyi anlaşıyorsanız, kv seviyorsanız siz arayın o zamanEn son kayınvalide ile benim telefonda bi tartismamiz oldu bana biraz agir konustu.bende ses tonumu pek ayarlayamam ona alınmış.. oysa genelde yükses sesle konuşurum neyse..tel kapatınca hemen eşimi aramış anlatmış.. Eşim eve geldi bi uzgun bi üzgün annemi aramissiniz ne konustunuz dedi. Ne anlattiysa onu konustuk dedim. Bana bisey demedi senden duymak istiyorum dedi. Bende biraz anlattım. Senin söylediğin seni annemin söylediği annemi bağlar dedi ve konuyu kapattık. Üstüne konuşmadık. 1 ay olacak ben onu aramadım o da beni. bilmem kaç kere konuştuğu oğluna da beni ve çocuklarımı hic sormuyor. En azindan evde konuşulurken hic sormuyor
Keşke..evlenmeden once de git annene derdim gitmezdi..amaan evlenince kiymete biniyorlarbana daral gelirdi kendi annemde günde 1000 defa arasa
Bi kulağı telefona yapışık yaşıyor herhalde
Keşke bu yönünü bilerek evlenseydin.
Benide surekli oglu gibi arasin sorsun istedi ben onu yapmadigim için kötü gelin oldum. Ama oğlundan fırsat yokki.. bi dur arama bi günde ben soruyum halini hatrini yok..önceleri oğlunuaradi 2 kere açmadı ya hemen beni arardı nerde niye açmadı bi şey mi oldu..oğluna tecavüz ettim sanki bu ne panikseGenel olarak iyi anlaşıyorsanız, kv seviyorsanız siz arayın o zaman
Ama sürekli sorun yaşıyorsanız , bırakın böyle kalsın uzak dursun
Ama anladığım kadarıyla siz beklenti içine girmişsiniz
Sizi sormamasını önemsiyorsunuz ?
Bence haklısın. Ben olsam ben de istememNedense ben cok ediyorum..artik bariz batmaya basladi
Ya bu aileden kopamamış durumu fena. Benim eşim de oyle. 20 yıllık evliyiz hiç değişmedi.Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce
Eşinizi anasının evıne yollayın :)Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Herkes telefonla sohbet etmeyi, sürekli aramayı sevmeye bilirBenide surekli oglu gibi arasin sorsun istedi ben onu yapmadigim için kötü gelin oldum. Ama oğlundan fırsat yokki.. bi dur arama bi günde ben soruyum halini hatrini yok..önceleri oğlunuaradi 2 kere açmadı ya hemen beni arardı nerde niye açmadı bi şey mi oldu..oğluna tecavüz ettim sanki bu ne panikse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?