- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi belgeseller
-
Bence de çok itici yaaHerkes telefonla sohbet etmeyi, sürekli aramayı sevmeye bilir
Bunu anlatabilirsiniz yüz yüze gelince
Sürekli arayıp sizi sormaması,akılları sıra size ders vermek olabilir
Ne için olursa olsun yine de çok itici bana göre
Vala ben eşime ana kuzusu falan dedim. Üzülüyorum deme öyle diyo. Ama bazen cok sınırlendırıyoYa bu aileden kopamamış durumu fena. Benim eşim de oyle. 20 yıllık evliyiz hiç değişmedi.
8 yıl oldu hergun böyle..Ama son zamanlarda daha bi artti..Bizimki de öyle. Herseyi rapor verir.Hergğn arar annesini. Ben hiçbirşey demiyorum. Sende bırak ne konuscaklar bır süre sonra.
Cok sinir bozucu cünkü..hani yeni evli gelinler evlilige alisamaz da surekli ailesini ararya esimi sürekli bu duruma benzetiyorumVala ben eşime ana kuzusu falan dedim. Üzülüyorum deme öyle diyo. Ama bazen cok sınırlendırıyo
Eşiniz kac yasında bılmıyorum ama açık açık söyleyin sen cocuk musun rapor veriyorsun diye. Bılmıyorum ben bıraz sivri dıllıyım insanları kıracak olsam da söyluyorum. Benim eşim de ana kuzusu bayaa. Ona git em anneni, memeden ayrılmadın dedım. Cunku gercekten abartıyor. Yanı öyle bır ailesını anlatıyor ki bayıyor artık. Ben mesela şöyle yapıyorum. Eşim herseyı anlatıyor benımde. Nefes aldıgını söyleyecek o derece. Ona özerk degılsın sen. Kac yasına geldın herseyı ailene danısıyosun dedım. Ve ben mesela evıme bırı gelecek esıme söylemıyorum. Ya da o gun ıse gıtmıycem son dakikaya kadar söylemıyorum. Cunku yetıstırıyo herseyı. Sizde bence detayları esinize söylemeyin. O da kv ye yetıstıremez8 yıl oldu hergun böyle..Ama son zamanlarda daha bi artti..
Vala ben eşime ana kuzusu falan dedim. Üzülüyorum deme öyle diyo. Ama bazen cok sınırlendırıyo
Ben patavatsızım agzımdan hersey cıkıverıyor elımde degıl. Vala gıt em anneni, memeden ayrılmamıssın. 5 sene sonra 40 yasında olcan. Bıraz özerk ol dıyorum. Cunku cok doluyorum. Sonunda patlıyorum. Ona dıyorum kı böyle dusunmemın sebebi sen ve davranışların. Ona göre davran dıyorum..Bu aralar ses etmiyor.Ben ana kyzusu desem sert çıkar. Iyi diYebiliyorsun.
Kral hareket yapmış,Ilk evlendiğimiz yıllar çok yaptı sonra annesine, konuşmak istemiyor seninle deyip annesiyle aramiza ilk mesafeyi soktu
Arasın konuşsun işte ne güzel..Pandemiden dolayı değil hep böyleydi. Napıyon ıyi misin ne yedin çay içtim mi hava nasıl benim yanımda sadece bunlar konuşuluyor başka seyler konuşuluyorsa da benim yanımda değil. Beni rahatsız eden sanki benim yanimda mutlu degilde orda olmak istiyormus hissine kapılıyorum. Bana ve cocuklarimiza karsi da ilgili ama. Bu kadar aramak normal gelmiyor bana.. o konusirken ben daraliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?