kızlar bipolar hastaları çocuk doğurmalımı?
slm biponaz sende bipolar hastasısın herhalde benim eşim bipolar hamile kalmayı düşünüyorsan doktorunla konuşman lazım doktor sana nasıl ilaçlarını bırakacağını anlatır ama çocuk için acele etme yaşın kaç bilmiyorum ama hamileliğin süresince ilaç kullanman bebek için iyi değil doğumdan sonra asıl sıkıntılı zaman başlıyor uykusuz kalcağın için atak geçirmen kaçınılmaz bide bipolar genetik geçiş gösteren bi hastalık bu benim aklımdan hiç çıkmıyor doktora sorduğum zaman bana söylediği şuydu dışarıda gezen insan senin çocuğundan daha çok risk taşıyor demişti ama insan korkuyor googleden araştırırsan hamile kalanlar neler yaşamışlar bilgin olur kaç yıllık bipolarsın benim eşim 10 yıl oldu bipolar 1 hastası
kızlar çok köyüyüm mahkeme günü yaklaşıyor bunu düşündükçe elim ayağım titremeye başlıyor çok kötü oluyorum bunu nasıl atlatcağım yardım edin
emin ol zor bir süreç olduğunu tahmin ediyorum
ama senin durumunda başka çare de yok
güçlü durmaya çalış
ve en çok bunaldığın anda geçicic bir süreç olduğunu unutma
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
allah sabırvekolaylıkversin
kızlar bi arkadaşım söyledi eşimin hastalığı her sene 1 kere tekrarlıyacakmış doktor söylemiş şuanda çalışıyormuş iyi dedi
Benden iyi kimse anlamaz seni benimkide şizofrendi çok çektim
Bosanin bence, siz de bir annenin evladisiniz.
Tek basiniza cocuk buyutuyorsunuz kolay mi, ustune bir de yazdiklarinizi cekmeyin bence.
Bosanin, kafaniz rahatlasin bence.
ailemde boşanmam taraftarı zaten seninde psikolojin bozulacak eşin elinden geleni yapsa seninle mücadele verse devam et desek ama sen ilacını cebine koy o giderken çöpe atsın mücadele vermesin böyle olmaz bizde sana kıyamayız sen iyi olacaksınki kızına fayda olabileceksin bu yaşadıklarını çekmeye mecbur değilsin diyor
İşin zor . Allahım yardımcın olsun..
Çocuğunu böyle bir baba yanında büyütmen ne kadar doğru, onu da psikologlar bilir..
merhaba bipolar konusunda sormak istediğim bişe var ne kadar doğru bilmiyorum ama kafam karışık. Sevgilimin babası 32 yaşında bu hastalıktan dolayı intihar etmiş, abisi 28 yaşında ve bipolar hastası sevgilim 25 yaşında ve gayet normal, hiç hastalığı yok. Sevgilimi çok seviyorum iyi anlaşıyoruz ancak genetik bi hastalık olmasından dolayı ilerde çıkar mı diye korkuyorum, ayrılamıyorum da naapmam lazım şaştım kaldım, belki saçma ama ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?