eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

konuyu oludukça tüylerim diken diken oldu öncelikle allah kolaylık versin umarım en kısa zamanda toparlanırsınız ...
eşinize gelince allah onu ve onun gibi çirkef ziyniyeti taşıyan bi çok beyinsizi ıslah etsin... daha neler bu kadar basitleşebilirmi bi insan (insan demeye dilim varmıyo ama..)
bunu bile bile devam eden o zavallı kadına gelince herkes ektiğini biçer bu hayatta elbet alacaktır bu pisliğinin karşılığı.. bi insanın ar damarı çatlamışsa herşeyi beklersin.
evladınız için kendi geleceğiniz için güçlü olun zaman herşeyin ilacıdır ...
rabbim yardımcınız olur inşallah......

En ihtiyacınız olduğu bir dönemde bunu yapmış olması insanlıktan zerre kadar nasibi almamış olduğunu gösterir.
3Gün sonra girdiğiniz acil doğumda size yada bebeğinize bişey de olabilirdi.
Ozaman nasıl rahat edecekti vicdanı.Vicdann 'v' si yok gerçi eşinizde ama...
Aşık mı olmuş .Yerin dibine batsn onun aşkı.
Evli birinin bir başkasına aşık olması ar damarının çatladığını gösterir.
Üç kuruşluk insan muamelesi görür işte böyle.

Allah herşeyi gönlüne göre versin karşına iyi insanlar çıkarsın. Mutlu sağlıklı huzur dolu yaşam diliyorum oğlunla sana:127::127:

cidden böyle mi söyledi?

aşmış kendini yaaa
tek çözüm
tek celsede boşamak olur bu adamı.

aşkında sevgininde adını böyle pisliklere bulaştırıp kirletiyolarya zavallı insancıklar....

aynen öyle bir insan daha ne kadar yüzsüz olabilir ki eve geliyor konuşmaya çalışıyor yüzüne değil bakmak aynı odada durmam mümkün değil zaten çoktan yatağımı ayırdım bişey söylüyor cevap vermiyorum dinlemiyorum bile arıyor telefonlarına cevap vermiyorum hala yüzsüz etmediğim hakaret demediğim laf kalmadı ama hala geliyor hala geliyor eve yüzsüzlük ş...lik her türlü hakareti ettim ama hiç bir şey olmamış gibi ya nasıl bir gurur nasıl bir haysiyetsizlik anlamış değilim

son haftalarda o kdr konu okuyyorum ki bu şeylerle ilgili... çocuk yapmaya korkar oldum....nasıl zordur yha ailede mutluluk neşe olması gerekirken bunların olması...aklım almıyor

cidden böyle mi söyledi?

aşmış kendini yaaa
tek çözüm
tek celsede boşamak olur bu adamı.

aynen bu şekilde kelimesi kelimesine söyledi bu sözleri unutmam mümkün değil ki daha herşey çok taze her geçen gün biraz daha nefret dolmam için hergün söylediği şeyleri düşünüp nefretimi artırıyorum

eşinin ar damarı çatlamamış resmen yırtılmış canım.

“Şarka bakmaz, garbı bilmez, ilimden yok payesi/Bir kızarmaz yüz, bir yaşarmaz göz bütün sermayesi.”

Sana birşey diymmii.. Pişman oldu hemde çok çünkü ben bilirim bu duyguları aynısı yakınımda birilerinde yşandı.. Söyler söylemez Pişman oldu senin kıymetini senin ağzından çıkan sözlerle anladı.. sen hiç hakareti bırak bapırmamışsındır bile şimdi koyyu bunlar ona.. Ama daha çok koycak ona

Acınızı çok iyi anlıyorum, ama sizin artık bir bebeğiniz var ve ona kavuşabilmek için ne badireler atlatmışsınız. Oğlunuz için dik durmalı ve bu zorluğa göğüs germelisiniz, çünkü artık canınızdan öte bir can var sizinle birlikte. Bir an önce toparlanmalı ve hayatınızın akmaya başladığı bu yeni yönde sağlam durabilmelisiniz. İçinizden çıkması zor olan bu acıyla evlilik yürütmek (belki de sırf oğlunuz için) size daha çok acı verecektir. Gördüğüm kadarıyla çalışan kendi ayakları üzerinde durabilmeyi başarabilmiş bir hanımsınız ve de boşanma kararınızda aileniz size destek olmuş ve yanınızdalar. Artık üzülmek ve keşkelerle mutsuz olmak bir işe yaramayacaktır, oğlunuza sımsıkı sarılın, ondan aldığınız güç ve onun varlığı yaralarınızın onulmasına yardımcı olacaktır. Eşinize gelince eden elbet bulacaktır, bırakın kaybettiklerine o üzülsün. Oğlunuz ve sizin için huzurlu ve mutlu günler de gelecektir emin olun.

insan söyleyecek bir şeyde bulamıyor.pişkinliğin uç noktasında resmen .

Hayırlısı olsun. Bunca emekten,sabırdan,göz yaşından sonra "değmezmiş" demek ne ağır.. Ama böyle bir karakterle ömür geçirmektense kendi yolunuza gitmeniz en hayırlısı..Çocuğun da böyle bir baba modeliyle büyümesin zaten....O masuma da yazık olur..

eşinin ar damarı çatlamamış resmen yırtılmış canım.

“Şarka bakmaz, garbı bilmez, ilimden yok payesi/Bir kızarmaz yüz, bir yaşarmaz göz bütün sermayesi.”

al bendende o kadar. kocan ve malum kişi(kadın demeye dilim varmıyo) masum bir bebeğin hayatına mal olsaydı hiç mi vicdan azabı çekmezlerdi.malum kişi zaten insan olsaydı bir bebeğin anne babasını ayırmazdı. bi de şu geliyor aklıma senin kocanı maddi yönden sömürüyor.elinizi avcunuzu tamamen bitirince kocanı postalayacak.yani günahlarını almayayım ama sanki böyle gibi. yok sa aşk maşk hikaye.

karşı tarafa söyleyecek pek bir şeyim yok aslında.

bu kadın olmasa , başkası olacak.

erkek böyle istiyor çünkü
dünden razi.

iyi ki de Rabbimin adaleti var.
iyi ki de kimsenin kanını yerde bırakmıyor. şükürler olsun

cok dua et canım hem de cok. ben de sana edecegım ınsallah.

yalnız merak ettıgım tek sey sen bosanmaya karar verdıgını acıkladıgında babası ne soyledı ya da tekrar bır sey ekledı mi o sözlerine ??

Son düzenleyen: Moderatör:

inanın çocuğumun babasının maaşından başka hiç bir geliri yok ne ev ne para ne pul hiç birşeyi yok ben çalışıyorum aldığım maaşı önceden bu darbeyi yemeden önce olduğu gibi veriyodum ama en büyük hatayı yapmışım aman o sıkıntı çekmesin daralmasın diye ne kadar aptalmışım evime bir katkım olsun diye veriyordum ama şimdi aldığım parayı kendime ve çocuğuma harcıyorum düşünün kendime bile bişey almaz ken hep o mutlu olsun diye bişeyler yapmaya çabalıyodum enayiliğime aptallığıma doymiyayım benim paramla beylik yaşıyormuşlta haberim yokmuş artık gözümdeki perde kalktı tabiri caizse maymun gözünü açtı neyi varki neyine güveniyo beş kuruşluk insanlar bunu bişey zannediyor yapsın bundan sonra beyliğini bakalım kim beş parasız insanı ne yapacak boşanıp alıcam tazminatımı bide üstüne nafaka hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman iyi ki varsınız inanın o kadar rahatladım ki sanki üzerimden koca bir yük kalktı içime ata ata bi hal olmuştum.

Gurur haysiyet olaydı yapmazdı zaten.
Nebze kadar nasibini almamış ki adam.
Ne senden ne ondanmı vazgeçebiliyomuş.
Ne büyük bir yüreklilik (!) Allahım.

seni çok iyi anlıyorum neler hissettiğini çok iyi biliyorum
sanırım boşanma kararı almışsın
hakkında hayırlısını diliyorum canım

hayır tatlım ben boşanıcam dediğimde bol bol güldü hemen böyle ufacık bir şeyde eş yarı yolda bırakılırmıymış ulan ..................... tepem atıyo düşündük bide hatalı ben oldum oğlu her haltı yiyecek ben ses etmicem onu bekledi herhalde sen bekle sabret bana güven ben halledicem dedi düzene girecek eskisi gibi dedi aradan 4 ay geçti hala ses seda yok babasına çekmiş işte pişkinlikleri diz boyu her safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…