Eşim bir daha eve gelme dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni severim ve bu davranışları hak etmeyen biri olduğunu da bilirim..
Eşinin psikolojik sorunları olabilir mi?
Eşinin hayatında bir başkası olabilir mi?
Eşini dolduran birileri olabilir mi?

Durduk yere böyle davranması(çantandan anahtarını alması özellikle) normal değil..
Ailene ne dersin bilmiyorum ama bi süre uzak kalmanız daha iyi.
Dönmek isterse bile haftalarca hatta aylarca süründür onu.
İstemezse de boşanın.. Kolay değil biliyorum ama Allah sana çocuk vermiyor demek ne demek? Ne kadar ağır bir laf.

kocanız olacak adam sizi istemiyor anahtarları alıp gitmesi bile çok tuhaf ne işi varsa artık gitmeyin ailenize de anlatın durumu hele çocuk hiç yapmayın bu nasıl bir hakaret böyle ya

Valla eşinizde hiçbir kusur bulamadım. Geçiremiyorsunuz adam annene git diyor gitmiyorsunuz defol diyor gene oturuyorsunuz bi de çocuk yapmaya çalışıyorsunuz adam haklı olarak beni bağlamak için istiyorsun çocuğu diye de çıngar çıkarıyor ama yooo siz yine de ayrılmıyorsunuz bu sefer evden kedi atar gibi sizi annenize götürüp anahtarınızı alıyor eve giremeyin diye. Siz açık avukat mahkeme var mı diye soruşturacağınıza hala ne yapsam diye düşünüyorsunuz. Ya insanın imkanı olmaz bazı durumlara dişini sıkar gururunu çiğner anlarım da sizin yerinizde olsam sokakta yatarım bakın çok büyük konuşuyorum sığınma evinin kapısında yatarım gene de boşanırım bu ne ya

Kadini evden kovmak da moda olmus.
İstemiyorsan defol git, sen kimsin ki, kadini kovuyorsun.
Malesef bu evliliyin sonunu pek iyi gormuyorum.
Sizde de inat var, bunu da kabul edin.
Spor kiyafetle ailesine gitmenizi istemiyorsa gitmeyin.
Bir-birinizi alttan almiyorsunuz.
Yanlis anlasilmasin, esiniz haklidir demiyorum, kadini evden kovmak erkeklik degil, esiniz adam bile degil.

Peki eşinin istemediği seyi neden ısrarla yapıyorsun tamam esin biraz dengesiz ama sende niye ısrar ediyorsun belki ailesi istemiyordur onlarin evinde öyle giyinmeni cok mu zor klasik giyinmek

Ben artik burada okudugum konulardaki adamlara sasirmayi biraktim , kadinlara sasirir oldum

Bana surekli defol git diyecek , 6 aylik evlilikte icin kotu allah sana cocuk vermiyor diyecek , cocuk gibi anahtari cantamdan kapip kacacak !!! Kiyafetime karisacak adam icin buraya konu acmak soyle dursun utancimdan dostuma bile anlatamam ben boyle bi herifle evlenmisim diye
Yani ne diyelim , kovuldugunuz eve geri donun , adama yalvarin yakarin kabul eder sizi buyuk ihtimalle ve hemen cocuk yapin , seneye bi tane daha yapin , boyle ailelerde yetisen cocuklar ileride sahane yetiskinler oluyor cunku

cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi.

Sırf kayınvalidenize giderken spor giyindiğiniz için mi bu iğrenç cümleler ?
Ne demek giyim tarzınıza karışmak ya deli oluyorum böyle adamlara . İnsan fikir belirtir ama da-ya-ta-maz.
Sonrasında çocuğunuzun olmamasını bile sizin kötülüğünüze! Bağlamış. Bu adam hasta .
İnsan kendini en güzel sinirliyken kavga anında belli ediyor. Bu adamı baba falan yapmayın sakınn

Bi de namuslu evlenmenin sonu bu mu yazmışsınız ne alaka. Ben eşimden önce sevgililerim oldu seviştim namuslu evlenmemiş mi oldum. El üstünde tutuluyorum eşim de ağzımın içine bakıyor onu da ekleyeyim
Niye ustune alindin anlamadim ama, evlenmeyip dost hayati yasayanlar, evli adamlarla birlikte olan bi kadin olmadim yani namusumla evlendim duzgun bi sekilde. Bunu demek istedim

Şişme bebek gibi ya resmen.
Duygu yok bir şey yok

Bi de namuslu evlenmenin sonu bu mu yazmışsınız ne alaka. Ben eşimden önce sevgililerim oldu seviştim namuslu evlenmemiş mi oldum. El üstünde tutuluyorum eşim de ağzımın içine bakıyor onu da ekleyeyim

sen namussuz evlenmişsin. ben gibi.. neyse...

konu sahibesi adam sizi sevmiyor dediği gibi hiç mi gururunuz yok. bu kadar aşikar adamdan çocuk yapmaya çalışmakta ayrı enteresan. normal giden evlilik için bile 6 ay erken çocuk sahibi olmaya. sizde ki deli cesareti olsa gerek..

Ne kadar süredir evlisiniz.Bu adamın amacı ne???

Ayrıca aılenıze tabiki sölemelısınız.3 gun once ıyıysenız daha once kotumuydunuz???

Bu yorum çok mantıklı geldi bana. Adamın evde olmadığı zamanları biliyorsunuz sonuçta. Gidin bütün eşyalarınızı toplayın dönün ailenizin evine. Adam boşanmak istiyor belli.

6 aylık evlisiniz ve çocuk için uğraşıyoruz diyorsunuz. Ben anlamıyorum insanları.

Bence buraya ne yazsakta siz yine o adama döneceksiniz. Çok duygusalsınız çünkü. Bu bir suç değil tabiki. Ama son noktaya gelene kadar debelenip duracaksınız bu evlilikte üzgünüm. Böyle bir adamın düzeleceğini sanmıyorum

Bence buraya ne yazsakta siz yine o adama döneceksiniz. Çok duygulaysanız çünkü. Bu bir suç değil tabiki. Ama son noktaya gelene kadar debelenip duracaksınız bu evlilikte üzgünüm.
Eger konu sahibi öyle bişey yaparsa ne arsızlıgınız kalır ne gurursuzlugunuz.Evınız kiramı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…