- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
-
Seni severim ve bu davranışları hak etmeyen biri olduğunu da bilirim..Esimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Bugun annemlere geldim is cikisi bir esyayi alip cikicaktim, benden habersiz neden gidiyorsun dedi ve o da annrmlere geldi. Kasla göz arasi benim cantamdan evimizin anahtarlarini alip cikti gitti kosarak, arkasindanda annenlerde otur bir daha gelme dedi. Kizlar cok kotuyum namuslu olup evlenmenin sonu bu muydu? Ben bunu mu hakettim? Cok cok kötuyum. Allahtan evde yanlizdim annemler evde degiller ama birazdan gelirler. Onlari isin icine katmak istemiyorum ama gidecek yerimde yok. Napayim caresizim. Allahim kötuye birakma yarabbim....
kocanız olacak adam sizi istemiyor anahtarları alıp gitmesi bile çok tuhaf ne işi varsa artık gitmeyin ailenize de anlatın durumu hele çocuk hiç yapmayın bu nasıl bir hakaret böyle yaEsimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Bugun annemlere geldim is cikisi bir esyayi alip cikicaktim, benden habersiz neden gidiyorsun dedi ve o da annrmlere geldi. Kasla göz arasi benim cantamdan evimizin anahtarlarini alip cikti gitti kosarak, arkasindanda annenlerde otur bir daha gelme dedi. Kizlar cok kotuyum namuslu olup evlenmenin sonu bu muydu? Ben bunu mu hakettim? Cok cok kötuyum. Allahtan evde yanlizdim annemler evde degiller ama birazdan gelirler. Onlari isin icine katmak istemiyorum ama gidecek yerimde yok. Napayim caresizim. Allahim kötuye birakma yarabbim....
cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi.
Niye ustune alindin anlamadim ama, evlenmeyip dost hayati yasayanlar, evli adamlarla birlikte olan bi kadin olmadim yani namusumla evlendim duzgun bi sekilde. Bunu demek istedimBi de namuslu evlenmenin sonu bu mu yazmışsınız ne alaka. Ben eşimden önce sevgililerim oldu seviştim namuslu evlenmemiş mi oldum. El üstünde tutuluyorum eşim de ağzımın içine bakıyor onu da ekleyeyim
Şişme bebek gibi ya resmen.Bence adam haklı: bu evliliğin sonu olmadığı halde siz bebek yapmaya çalışıyorsunuz. Iyi hoş. Adamda sizinle bu kadar kötüyseniz neden yatiyor o ayrı öküzlük. Adam sizi kaç defa kovmuş. Ama siz yinede barışmak istersiniz. Bir kac haftaya "Hamileyim eşim evden kovdu" diye konu gelir
Bi de namuslu evlenmenin sonu bu mu yazmışsınız ne alaka. Ben eşimden önce sevgililerim oldu seviştim namuslu evlenmemiş mi oldum. El üstünde tutuluyorum eşim de ağzımın içine bakıyor onu da ekleyeyim
Ne kadar süredir evlisiniz.Bu adamın amacı ne???Esimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Ayrıca aılenıze tabiki sölemelısınız.3 gun once ıyıysenız daha once kotumuydunuz???Esimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Gece annenizde kalın ertesi gün eve gidin kapının kilidini değiştirin eve girin ve adam müsveddesini eve almayın. Akşam nereye istiyosa oraya gitsin . Sonra isterseniz eşyalarınızı toplayın ailenizin yanına dönün , belli ki gitmeyeceginizden o kadar emin ki size defalarca defol git deme curretinde bulunabiliyo. Sonrasında telefonlarına vs hiç bir şekilde cevap vermeyin , işinize gidip gelin , arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sizi insan yerine koymayan ,insanii muamele etmeyen kimsenin yanında bulunmayın
Eger konu sahibi öyle bişey yaparsa ne arsızlıgınız kalır ne gurursuzlugunuz.Evınız kiramı?Bence buraya ne yazsakta siz yine o adama döneceksiniz. Çok duygulaysanız çünkü. Bu bir suç değil tabiki. Ama son noktaya gelene kadar debelenip duracaksınız bu evlilikte üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?