Eşim bir daha eve gelme dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir anlik kizginlikla git demis olsa, tabi ki o sekilde de asla soylenmez ama anlik ofke de degil. Ertesi gun cantanizdan anahtarlari almak ne demek? Bence cesur olun ailenize soyleyin, gitmeyin bir daha o eve. Barismak isterseniz de uzun bir sure pisman olsun surunsun.

Ben olsam o eve giderim ama onu eve almam. Ne demek bi daha bu eve gelme. Kendi düşünsün nerede sabahlayacağını sen değil. Densiz adam.

Kavgamizin nedeni kiyafetti, ailesinin yanina spor kiyagetlerle gitmemi istemiyordu bende gittim yinede. Olay buyudu sen erkek gibi kadinsin basina buyruksun senle ben asla anlasamiyoruz. Cocuguda beni eve baglamak icin yapiyorsun dedi...
Bu zihniyetle evli olmak nasıl bir duygu?
Hayır bu zihniyeti kabul ettiniz sizinde mi zihin aynı mesela.

Bir kadın olarak kadın olduğunuz için aşağılanmak size normal mi geliyor ben kavga olmasa bile yok spor kıyafetlerle annemlerin yanına gitme..:

Yok erkek gibi kadınsın başına buyruksun demek sadece erkekler başına buyruk olabılıyor...

Bakın yapmayın çocuk sonra bu tarz zihniyetin çocuğu gelip bir kadının canını yakıyor...

Toptan beyni değiştirmek lazım...

E bu kadar ezdirirsen kendini defolda der anahtarıda alır senden sen hala annemler duymasın olayındasın kocanda bunu biliyor o yüzden çok rahat defedebiliyor gitmicenden emin
Bide harbiden sizi kovduğunda nasıl o evde durabiliyorsunuz çok merak ediyorum bunu gider sabaha kadar sokakta yatarım o evde durmam ki aileme giderim yani

sız nıye evden cıkıp gıdıyorsunuz
sen nasıl bır ınsansın kı bukadar ıstemedıgın bırıyle aynı evde yasıyorsun ıstemeyen buyursun gıtsın deseydınız esyalarını cop posetıne koyup kapıya atsaydınız ve o gıtseydı ?

Eşiniz daha önce de sizi evden kovmus ve siz ona rağmen çocuk istiyorsunuz, bu konunun sonu eşim evden kovdu ama hamile olduğumu öğrendime bağlanabilir.

Ailesinin yaninda spor kıyafet girdiniz diye kavga edip sizi evden kovan, ailenizin evine gelip anahtarı alıp kaçan adamdan eş falan da olmaz zaten

Ailenize birşey belli etmek istemediğinize göre eve dönme niyetindesiniz hicbirsey olmamış gibi. Böyle devam edin, sonrasında hamile kalın, çocuğunuzla beraber kovmaya başlasın kocanız sizi.

kaç defa ben de bosanmay8 düşündüm 2 çocuğum var bırakamadım ls3nin çocuğun yok iyi düşün bir kere hakaret eden hep edirnenin esim de öyle lafa gelince seviyor istediği olmadığında herşey soyler

Niye ustune alindin anlamadim ama, evlenmeyip dost hayati yasayanlar, evli adamlarla birlikte olan bi kadin olmadim yani namusumla evlendim duzgun bi sekilde. Bunu demek istedim
Ben evlenmeden "dost" hayati yasadim sizin deyiminizle , namussuz mu oldum ??
Valla esinize gercekten hak verdim , insanin icinin kotulugu yuzunden yasiyor bazi seyleri sanirim

Geldiler gene ya bi git karam zaten ortalık karışık
Öyle deme ama bibi, eş ve ailesinin tüm istekleri emir niteliğinde kabul edilip derhal yerine getirilmeli ki böyle tatsız şeyler yaşanmasın, çözüm basitken kendi isteklerini yapmanın hiçbir manası yok. Aman tadımız kaçmasın.

kesinlikle

Ben olsam evime giderdim ve bu evden ben değil sen gideceksin
Boşanmayı kafana koyduysan gidip davanı açacaksın de ve bir daha da muhattap olma ,
O gitsin evden sen neden gidiyorsun ?
Sana zarar verir mi sen evinde kalsan ?

Elbetteki tartismalarimiz oldu biz daha yeni evliyiz 6 aylik evliyiz. Ama benim basima buyruk biri oldigumu dusunuyor. Kac kez annemlere gitmeye heveslendim ama onu birakamadim, bana bunu koz olarak kullaniyor
amann pardon ama bırakın defolsun gitsin yapmayınböyle adamdan çocuk falan
yazık olur size de çocuğa da

Bu hiç sağlıklı bir davranış değil, çok zor biliyorum ama fırsatın varken arkana bakmadan kaç.

Ben evlenmeden "dost" hayati yasadim sizin deyiminizle , namussuz mu oldum ??
Valla esinize gercekten hak verdim , insanin icinin kotulugu yuzunden yasiyor bazi seyleri sanirim
Ay ben orayı kaçırmışım insan kalbinin ekmeğini yer boşuna dememişler
7 sene dost hayatı yaşadim galiba bende sonra evlendim 13 sene oldu bi kere kovmadı bu adam beni niye ya burda bi yanlıslık yok mu konu sahibine göre

Karakteri oturacakken sandalyeyi çekmişler sanki dengesizin tekiymiş belli sal ipini naparsa yapsın .Gerçekten Senin İçin(yüreğin/kalbin) öyle iyiymiş ki Allah öyle bi karaktersizden çocuk sahibi olmanıza izin vermemiş yol yakınken ayrılın bu psikolojik sorunları olan hayırsız kocadan!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…