- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
-
Bu zihniyetle evli olmak nasıl bir duygu?Kavgamizin nedeni kiyafetti, ailesinin yanina spor kiyagetlerle gitmemi istemiyordu bende gittim yinede. Olay buyudu sen erkek gibi kadinsin basina buyruksun senle ben asla anlasamiyoruz. Cocuguda beni eve baglamak icin yapiyorsun dedi...
sız nıye evden cıkıp gıdıyorsunuzEsimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Bugun annemlere geldim is cikisi bir esyayi alip cikicaktim, benden habersiz neden gidiyorsun dedi ve o da annrmlere geldi. Kasla göz arasi benim cantamdan evimizin anahtarlarini alip cikti gitti kosarak, arkasindanda annenlerde otur bir daha gelme dedi. Kizlar cok kotuyum namuslu olup evlenmenin sonu bu muydu? Ben bunu mu hakettim? Cok cok kötuyum. Allahtan evde yanlizdim annemler evde degiller ama birazdan gelirler. Onlari isin icine katmak istemiyorum ama gidecek yerimde yok. Napayim caresizim. Allahim kötuye birakma yarabbim....
Geldiler gene ya bi git karam zaten ortalık karışıkPeki eşinin istemediği seyi neden ısrarla yapıyorsun tamam esin biraz dengesiz ama sende niye ısrar ediyorsun belki ailesi istemiyordur onlarin evinde öyle giyinmeni cok mu zor klasik giyinmek
Annem bu tip durumlarda "arpasi fazla gelmis" der.Bu erkeklere ne olmuş böyle ya ?
Ben evlenmeden "dost" hayati yasadim sizin deyiminizle , namussuz mu oldum ??Niye ustune alindin anlamadim ama, evlenmeyip dost hayati yasayanlar, evli adamlarla birlikte olan bi kadin olmadim yani namusumla evlendim duzgun bi sekilde. Bunu demek istedim
Öyle deme ama bibi, eş ve ailesinin tüm istekleri emir niteliğinde kabul edilip derhal yerine getirilmeli ki böyle tatsız şeyler yaşanmasın, çözüm basitken kendi isteklerini yapmanın hiçbir manası yok.Geldiler gene ya bi git karam zaten ortalık karışık
kesinlikleBence bu evliliği sürdürmek için bir nedeniniz yok, adam normal değil. Aileniz geldiğinde durumu anlatın ve ailenizden biriyle birlikte gidip birkaç önemli eşyanızı alın evden. Vaktiniz ve imkaniniz varsa herseyinizi alabilirsiniz. Hayat dediğimiz şeyi bir defa yaşıyoruz, böyle gereksiz insanların gereksiz kaprisleri ve manyakliklariyla tuketemeyiz.
amann pardon ama bırakın defolsun gitsin yapmayınböyle adamdan çocuk falanElbetteki tartismalarimiz oldu biz daha yeni evliyiz 6 aylik evliyiz. Ama benim basima buyruk biri oldigumu dusunuyor. Kac kez annemlere gitmeye heveslendim ama onu birakamadim, bana bunu koz olarak kullaniyor
Bu hiç sağlıklı bir davranış değil, çok zor biliyorum ama fırsatın varken arkana bakmadan kaç.Esimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Bugun annemlere geldim is cikisi bir esyayi alip cikicaktim, benden habersiz neden gidiyorsun dedi ve o da annrmlere geldi. Kasla göz arasi benim cantamdan evimizin anahtarlarini alip cikti gitti kosarak, arkasindanda annenlerde otur bir daha gelme dedi. Kizlar cok kotuyum namuslu olup evlenmenin sonu bu muydu? Ben bunu mu hakettim? Cok cok kötuyum. Allahtan evde yanlizdim annemler evde degiller ama birazdan gelirler. Onlari isin icine katmak istemiyorum ama gidecek yerimde yok. Napayim caresizim. Allahim kötuye birakma yarabbim....
Ay ben orayı kaçırmışım insan kalbinin ekmeğini yer boşuna dememişlerBen evlenmeden "dost" hayati yasadim sizin deyiminizle , namussuz mu oldum ??
Valla esinize gercekten hak verdim , insanin icinin kotulugu yuzunden yasiyor bazi seyleri sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?