- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
-
bu kadar zor durumda olan bi insana ne kadar agir konuşmuşsunuz bence yazilanlari tekrar tekrar okuyunValla eşinizde hiçbir kusur bulamadım. Geçiremiyorsunuz adam annene git diyor gitmiyorsunuz defol diyor gene oturuyorsunuz bi de çocuk yapmaya çalışıyorsunuz adam haklı olarak beni bağlamak için istiyorsun çocuğu diye de çıngar çıkarıyor ama yooo siz yine de ayrılmıyorsunuz bu sefer evden kedi atar gibi sizi annenize götürüp anahtarınızı alıyor eve giremeyin diye. Siz açık avukat mahkeme var mı diye soruşturacağınıza hala ne yapsam diye düşünüyorsunuz. Ya insanın imkanı olmaz bazı durumlara dişini sıkar gururunu çiğner anlarım da sizin yerinizde olsam sokakta yatarım bakın çok büyük konuşuyorum sığınma evinin kapısında yatarım gene de boşanırım bu ne ya
ne kadar ayip bunu uazmayada utanmiyorsunuz bur de tabirinize bakin acik bufe ne cirkinAçık büfeden bende yararlanmış bir kadın olarak sevise sevise kocanın iyisini buldum iyi ki namussuzum diyip sizi içinizin kötülüğüyle başbasa bırakıyorum. Kocanız Haklı. Içiniz kötü
Niye ustune alindin anlamadim ama, evlenmeyip dost hayati yasayanlar, evli adamlarla birlikte olan bi kadin olmadim yani namusumla evlendim duzgun bi sekilde. Bunu demek istedim
Utanmıyorum evetne kadar ayip bunu uazmayada utanmiyorsunuz bur de tabirinize bakin acik bufe ne cirkin
Ayyy tamm en namuslu sizsiniz, arkadasın madalyasını getirin de takalımne kadar ayip bunu uazmayada utanmiyorsunuz bur de tabirinize bakin acik bufe ne cirkin
Öneriler çok güZel de bunlardan birini bile uygulayacak biri yok karşımızdaGece annenizde kalın ertesi gün eve gidin kapının kilidini değiştirin eve girin ve adam müsveddesini eve almayın. Akşam nereye istiyosa oraya gitsin . Sonra isterseniz eşyalarınızı toplayın ailenizin yanına dönün , belli ki gitmeyeceginizden o kadar emin ki size defalarca defol git deme curretinde bulunabiliyo. Sonrasında telefonlarına vs hiç bir şekilde cevap vermeyin , işinize gidip gelin , arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sizi insan yerine koymayan ,insanii muamele etmeyen kimsenin yanında bulunmayın
Kendi kovulduguna gore "namus" ve "iyilik" kavramlarini bir daha ogrenmeli , bende hic kovulmadim senelerdir evliyim , valla burda acilan konulari bi de adamlardan dinlemeyi cok isterdimAy ben orayı kaçırmışım insan kalbinin ekmeğini yer boşuna dememişler
7 sene dost hayatı yaşadim galiba bendesonra evlendim 13 sene oldu bi kere kovmadı bu adam beni niye ya burda bi yanlıslık yok mu konu sahibine göre
Ah ah zaten kadınların çoğu kendi kendini mutsuzluğa hapsediyo böyle. annemin tabiriyle beş kuruş etmez adamlara kendini bulunmaz hint kumaşı hissettiriyo.Öneriler çok güZel de bunlardan birini bile uygulayacak biri yok karşımızda
20 yıldır evliyim, eşimin işten gelip bana ilaç icirip yine işe geri döndüğünü hatırlıyorum. Beni birgun bile rencide edecek birsey yapmadı. Allah namuslulara namussuz bahtı versin diyelimKendi kovulduguna gore "namus" ve "iyilik" kavramlarini bir daha ogrenmeli , bende hic kovulmadim senelerdir evliyim , valla burda acilan konulari bi de adamlardan dinlemeyi cok isterdim
Ahhaaa guzel bir dua olmus20 yıldır evliyim, eşimin işten gelip bana ilaç icirip yine işe geri döndüğünü hatırlıyorum. Beni birgun bile rencide edecek birsey yapmadı. Allah namuslulara namussuz bahtı versin diyelim ☺
Ben kimsenin bakıre evlenmesine karışmam ama bekarete öyle koca koca anlamlar yukleyenler bizi kast edip ben namusumla evlendim derken beni namussuz yapamaz. Cok yerinde oldu yazdıklarımız bence gayet adil.Bazen kk uyelerini cok acimasiz ve yasafigi toplumdan bihaber goruyorum. Ben de bekaretin kadina yuklenilmesinden kendi her halti yiyip bakire kiz arayanlardan vs hic haz etmem ve evet sevismek evlenmeden erkek kadar kadinin da hakki bence. Ama bence boyle. Bu toplumun buyuk cogunlugu icin bir tabu ve evet bakire evlenmek hala bu toplumda önemli buyuk bir kesime gore. Bu kesimin icinde diye neden asagilanir ki bir insan. Bazilari da kocanin dedigi gibi icinin kotulugu yansimis falan demis. O koca da eminim.ki bekareti konu sahibi kadar onemsiyordur. Bence insanlara saydirmadan birazcik onlarin penceresinden bakmak gerekiyor. Herkes sizin gibi yasamayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?