Eşim bir daha eve gelme dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kadar zor durumda olan bi insana ne kadar agir konuşmuşsunuz bence yazilanlari tekrar tekrar okuyun

Açık büfeden bende yararlanmış bir kadın olarak sevise sevise kocanın iyisini buldum iyi ki namussuzum diyip sizi içinizin kötülüğüyle başbasa bırakıyorum. Kocanız Haklı. Içiniz kötü
ne kadar ayip bunu uazmayada utanmiyorsunuz bur de tabirinize bakin acik bufe ne cirkin

Ayrıca Namusu Bakirelik olarak adlandırmak çok yanlış zira bakire olmadığı halde evlenip çok mutlu olan namuslu kadınlar var..Sizin Namus dediğiniz kavram Bakire olarak evlenmekse eğer bunu siz evleneceğiniz adam İçin korumuş değilsiniz zaten..Bu tür mevzular Allah’la kişi arasında bi durumdur..Yaşadığınız durum Net Karşınızdakinin Karaktersizliğiyle ilgili bi durum.

Niye ustune alindin anlamadim ama, evlenmeyip dost hayati yasayanlar, evli adamlarla birlikte olan bi kadin olmadim yani namusumla evlendim duzgun bi sekilde. Bunu demek istedim

Eşimle evlenmeden önce 3 sene beraber yaşadım, bir kere saygısızlık görmedim, hala da hem kendisi hem ailesi el üstünde tutar. Birbirimizin ciğerini biliriz. Ama sen tabi namusunla evlendiğin için seni sevmeyen ve sürekli evden kovan, bir spor giyim yüzünden olay çıkaran adamdan çocuk yapmaya çalışman daha normal ve güzel. Mutluluklar dilerim size bu güzel yaşantınızda. Allah bozmasın mutlu tabloyu.

Öneriler çok güZel de bunlardan birini bile uygulayacak biri yok karşımızda

Kendi kovulduguna gore "namus" ve "iyilik" kavramlarini bir daha ogrenmeli , bende hic kovulmadim senelerdir evliyim , valla burda acilan konulari bi de adamlardan dinlemeyi cok isterdim

Kendi kovulduguna gore "namus" ve "iyilik" kavramlarini bir daha ogrenmeli , bende hic kovulmadim senelerdir evliyim , valla burda acilan konulari bi de adamlardan dinlemeyi cok isterdim
20 yıldır evliyim, eşimin işten gelip bana ilaç icirip yine işe geri döndüğünü hatırlıyorum. Beni birgun bile rencide edecek birsey yapmadı. Allah namuslulara namussuz bahtı versin diyelim

Bazen kk uyelerini cok acimasiz ve yasadigi toplumdan bihaber goruyorum. Ben de bekaretin kadina yuklenilmesinden kendi her halti yiyip bakire kiz arayanlardan vs hic haz etmem ve evet sevismek evlenmeden erkek kadar kadinin da hakki bence. Ama bence boyle. Bu toplumun buyuk cogunlugu icin bir tabu ve evet bakire evlenmek hala bu toplumda önemli buyuk bir kesime gore. Bu kesimin icinde diye neden asagilanir ki bir insan. Bazilari da kocanin dedigi gibi icinin kotulugu yansimis falan demis. O koca da eminim.ki bekareti konu sahibi kadar onemsiyordur. Bence insanlara saydirmadan birazcik onlarin penceresinden bakmak gerekiyor. Herkes sizin gibi yasamayabilir

Ben kimsenin bakıre evlenmesine karışmam ama bekarete öyle koca koca anlamlar yukleyenler bizi kast edip ben namusumla evlendim derken beni namussuz yapamaz. Cok yerinde oldu yazdıklarımız bence gayet adil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…