- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
belki benimle aynı fikirde olan da olur,olmayan da ama...
kayınvalidemi çok sevdiğim halde bile aynı semtte,hatta aynı binada oturmayı
hiç istemem...hayatta sevmem evime izinsiz girilmesini ki,hiç
yaşamadığım halde...şimdi siz en başta biliyordunuz aynı binada oturulacağını...
peki anneyle aynı binada oturup,komşu ilişkisi yaşayan kaç kişi var Allahaşkına...
arabanızın anahtarını da,evinizin anahtarını da bu saatten sonra
alıp da kendi evinize koyamazsınız...farklı odalar ama aynı çatı altında
olmanın dezavantajını yaşıyorsunuz...yapacağınız tekşey eşinizle
konuşup,haklı olduğunuzu ona inandırmak,onu arkanıza almaktır...
yani,kısaca sizin bu sorunlarınız konuşarak halledilebilir ama
eşinizin sözüne ne kadar güvenilir,onu kimse bilemez tabi...
sevgiler...
Arabamız var. Eşimin babası almıştı biz evlenmeden önce. Hala parasını ödüyoruz ancak anahtar babasının evinde duruyor. Önüne gelen arabayı kullanıyor!!! Bu beni deli ediyor. Bizimse anahtar bizde dursun. Değilse neden parasını ödüyoruz??? Bir kez soracak oldum. "Bizim ailemizde bunlar problem olmaz" dedi. Sustum.
Arkadaşlar,
Eşimle 8 aylık evliyiz. Ama benim çok derdim var.
Bizim tanışmamızdan bu yana eşim çok değişti. Önceden son derece ilgiliydi. Benim onu çok sevdiğimi anladıktan beri son derece rahat ve çok da ilgilendiğini söyleyemem. Futbol delisi. Her pazartesi ve cuma futbol oynamaya gider. Bir kaç kez itiraz edecek oldum. Sen beni engelleyemezsin dedi. Bu beni çok yaraladı. Benim tek derdim onunla kaliteli zaman geçirmek ve bir şeyler paylaşmak.
Kendim bankacıyım ve eve en erken 8'de gelebiliyorum. Eşim ise 6:30'da evde. Kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Çok ilginç ve benim hiç alışmadığım bir şekilde anahtarlar kapının üzerinde duruyor. Tabi benim kapımın da anahtarı herkesin bildiği yerde. Evime kayınvalidem giriyor. Toparlıyor. Bu ilk başta göze kulağa hoş gelse de bir noktadan sonra müdahale oluyor. Geçen gün perdelerimi yıkamış eve geldim yorgun argın. Eşim hadi perdeler kurumadan ütüle hayatım dedi. Zaten yorgunum. Nerden çıktı bu??? Ben kimseye perdelerim yıkansın demedim! Ayrıca da yeni yıkanmıştı zaten. Neyse. ütüledim. Üstüne bir de astım! Eşim de futbol oynamaya gitti. Halbuki biz evlenmeden önce bütün bunların olabileceğini ben eşime söylemiştim ve o da " hayır hayatım biz sanki aynı apartmanda oturan kapı komşusu olacağız. Bunu ben sağlayacağım" demişti. Ama olmadı.
Arabamız var. Eşimin babası almıştı biz evlenmeden önce. Hala parasını ödüyoruz ancak anahtar babasının evinde duruyor. Önüne gelen arabayı kullanıyor!!! Bu beni deli ediyor. Bizimse anahtar bizde dursun. Değilse neden parasını ödüyoruz??? Bir kez soracak oldum. "Bizim ailemizde bunlar problem olmaz" dedi. Sustum. Beni istemeye geldiklerinde kayınpederim "istedikleri her şey olacak" dedi. Evlerini düğünlerini yapacağım dedi. Yaptı ama hepsini biz ödüyoruz. Bu Mayıs'da şükürler olsun bitiyor ama diğer gelin hiç bir şey ödemedi. Bir de biz bunca sıkıntı çekerken düğünün hemen ertesinde kayınpederim yeni son model bir araba aldı!!! İnanamıyorum. Benim ailem kılı kırk yararken bunların yaptıklarını hazmedemiyorum. Sizce ben ne yapayım? Ne yapmalıyım da bunları eşime anlatmalıyım???
Yardım edin daha çoook şey var ama buraya sığmaz!
Yapacağınız tek bir şey var, evinizi değiştirmek. Bunun başka çıkış yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?