O kendisi Odun gibidir. Anca bogazini düsünür. Is arkadaslarina hediye alir.
valla normalde bana bir şey al ya da aldın mı demem, karakter/yapı meselesi.
hediye sipariş etmem. etsem de kuyum etmem zira karşımdaki erkekler pek öyle gidip küpe filan seçebilecek tipler olmadı yani...ne biliyim kuyumcu gezmek bence zevkli bir şey gider kendim gezerim...bana küpe al demek biraz 8-9 yaşında kız çocuğu işi gibi benim zaviyemden bakınca.
ancak hani iş gezisi değil, acele konuştur koştur 2-3 günlük değil
adam gitmiş 3 hafta gezmiş
belki başka başka yerlere bile gitti, ne biliyim gittiği bir yerin geleneksel birşeyini alabilirdi -hadi diyelim kuyumcuya gidemedi ya da beceremez. olsa bile... tr'den çanta, ev tekstili, aksesuar (illa değerli taş olmasına gerek yok), eşarp, nazar boncuklu süsler, geleneksel ürünler vs. çok alınıyor.
onu geçtim tatilden, uzun gezilerden eve gelirken birşeyler alınır, size değilse de eve de mi almamış? ay ne biliyim ortaokul bebesiyken eve dönerken nereden geçiyorsak oradan bi kestane şekeri bi pişmaniye bari alırdık...90lı yıllarda cebimizdeki son parayla.
almanyadan gelirken nasıl çikolata kahve getiriyoruz size de ne biliyim illa yemek/boğaz düşünüyorsa 2 kişilik bir türk kahvesi takımıyla (karşılıklı içeriz diye) çifte kavrulmuş lokum alabilirdi en kötü...
bence alsın da ya...