- 5 Ekim 2017
- 75
- 70
- 3
- 40
- Konu Sahibi esindemir0606
-
Kv ye altını da beslemem gerek mi mama saati geçse bişey olur mu diye sor bidaha ki sefere.
Ozaman içinizdeki herşeyi eşinize söyleyin. Eskiden babalarımız limon satar yine bakarım düşüncesinde olurdu,şimdikiler neden bu kadar umursamaz acabakadın ciddi bide. ssk sı yok gidemez zaten dedim :) sustu.
Sizden bakılır hastanede de konumuz o değil :)kadın ciddi bide. ssk sı yok gidemez zaten dedim :) sustu.
Adam bu haldeyken durup durup cocuk yapmasaymissiniz keske. Evdeki isleri yapmiyor, cocuga bakacak mi evde?
Allah sabır versin. Soranlara şimdiden 3 çocuğum var (biri kocan) diyebilirsin.
Kendine göre iyi bir kariyeri olan birinin sırf işsiz kalmamak için bulduğu ilk işe girmemesini anlayışla karşılarım. Umduğunu bulamamıştır, daha iyi bir fırsat bekler vs. Zaten ülkenin durumu ortada. İşsizlik en belirgin özelliklerimizden biri oldu. Ama artık bu hayata alıştı ve çaba göstermeyi bıraktıysa size de tepki gösterme hakkı doğar. Hele bir de evde de size destek olmuyorsa çileden çıkmakta çok haklısınız.
Her sorunun çözümünde ilk adım konuşmak olmalı. Konuşarak anlaşmayı deneyin.
Ozaman içinizdeki herşeyi eşinize söyleyin. Eskiden babalarımız limon satar yine bakarım düşüncesinde olurdu,şimdikiler neden bu kadar umursamaz acaba
Kvye sasirdim ,kendisi de gevsek herhalde. Evet kasintisi var ben toplu halde kasiyacam hepinizi demek lazimdi.
Evde de bir isin ucundan tutmuyormus ki kiymetli oglu. İnsanin hayatinda sanssiz donemleri olur ama bari yapabildigini yapar. Esin calisiyorsa disarida sen de evde calisirsin,evin islerini yaparsin. İdare edilir bir sure. Bu gercekten kasinan cinsiymis. Kolayliklar diliyorum umarim feraha cikarsiniz tez vakittebide oğluna üzülüyo kadın, rahatın başkanı. vah kızım bütün yük sana kaldı demez bigün, ama eminim ben işi bırakıyım oğluna acır tek calışıyo diye,
Evde de bir isin ucundan tutmuyormus ki kiymetli oglu. İnsanin hayatinda sanssiz donemleri olur ama bari yapabildigini yapar. Esin calisiyorsa disarida sen de evde calisirsin,evin islerini yaparsin. İdare edilir bir sure. Bu gercekten kasinan cinsiymis. Kolayliklar diliyorum umarim feraha cikarsiniz tez vakitte
1 senedir çalışmayan kocaya çocuk yapmakta büyük cesaret vallahi.
kocaya derken kocayla manasında dedim. keşke eşiniz iş bulana kadar bekleseydiniz biraz. neyse olan olmuş allah kurtarsın artık sizi.bütün planlarım suya düştş, yeni şehirde önce o işe başlayacaktı ben evde olcaktım bi süre. devlet engeline takıldı planlarım bu seferde.
ayrıca kızıma kardeş yaptım inş, kocaya çocuk pek tarzım değil :)
Tembel bir adamla evli kalamazdım değil ki çocuk yapmak.
Sonuçta kızınıza kardeş yapmak için eşinizin de rolü var öyle değil mi?
Neyse Allahım yardımcınız olsun inşallah eşinizin aklı başına gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?