eşim bir yıldır çalışmıyor

Estağfurullah hamileliğinizden pişman olduğunuzu söylemedim zaten.
Şu an tembel olduğunun farkındasınız ve bu şekilde yaşamaya devam ettiğiniz için kolaylıklar diliyorum sadece.

ikinciyi neden yaptın böyle adama yahu küçük bir cinnet geçir kov evden aklı başına gelsin anlar kıymetini

Kızınıza kardeş yapıyorsunuz,evi siz geçindiriyorsunuz..ee bu adama ne gerek var o zaman?

hayat arkadaşı, dert ortağı, dost, aile gibi saf duygularla evlenmiştim, hiç birşey beklemedim eşimden, herşeyi birlikte yaptık. fenada gitmiyordu, ne zmn zora girecek gibi oldu adam iyice tembele bağladı.
şuanki aklım olsa iyice bir borca sokar öyle evlenirdim, boşa almaya gelmiyormuş erkek milletini.

Aaahhh tembel erkek calismayan erkek cok zor gercekten..ama dahada kotusu gayretsiz olmasi..bu kadin sana bakmak zorunda mi? Erkek olmayi herkes beceremiyor maalesef.. kardes yapmis olmani anliyorum.. ama zor olacak tabii..Allah sabir versin...

1 senedir çalışmayan kocaya çocuk yapmakta büyük cesaret vallahi.
vallaha hakkaten helal olsun
yani bir benmiyim su dünyada korkak anlamdım kızım 7 ysaında
düşün düşün yasım geldi35 e dahada cocuk gibi korkuyorum
nasıl cesaret ediyorsnz yapıyorsunz hella olsun valla ben
çok ince dümşünüyorm .yavrum istiyor kardeste yapacagz dahada korkagım

ben bu işsizlik konularına objektif yorum yapamıyorum, aylarca deli gibi iş aradım, vasıflarımın çoook altındaki pozisyonlara başvurdum, cv göndermediğim şirket kalmadı, iş bulamadım, sonunda eski ekibimle bir işe giriştik de kurtuldum işsizlikten, yoksa belki hala iş arıyor olurdum.
dışarıdan bakıldığında belki ben de çaba göstermiyor görünüyordum, oysa içten içe yaşadıklarımı, çabamı, iş görüşmelerindeki kendimi paralayışımı ben bilirim, o yüzden işsiz olanın halini sadece kendisi anlar diyorum ve susuyorum.

Ama bu adam gerçekten tembelmiş. Tüm gün evde olup ev işlerinde yardım bile etmiyormuş. Kahvaltı sofrasını bile akşama kadar olduğu gibi bırakmaya başlamış. Adamın kaşıntısı için doktordan randevu alma ve götürme işini bile kadından bekliyorlarmış ailecek. O yüzden adama tembel derken konu sahibi abartmıyor sanırım.

Bence çocuk mutlu bir evliliğe yapılmalı,hadi birinciyi yaptınız keşke ikinciyi erteleseydiniz.Cesurmuşsunuz.
Aynen öyle "kardeş yaptım" mantığı bu işi enine boyuna düşünmeyişinize bahane gibi duruyor. Allah sabır versin onu kamçılayacak bir şeyler bulun

işte ondan diyorum ya objektif olamıyorum diye,
belki adam feci tembel,
belki depresyona girdi bütün gün kolu kalkmıyor,
belki de hiçbiri değil, dışardan bir gözle bunu değerlendirmek çok zor.
dediğim gibi benim o dönemimde dışardan bakan biri de, kadın bütün gün evde oturuyor, doğru düzgün yemek bile yapmıyor, bütün gün bilgisayar başını kıçını büyütüyor derdi. cidden 10 kilo almıştım, çoğu zaman evi bile toplamıyordum, sürekli aperatif şeylerle karnımı doyuruyordum, günde 10 firmaya mail atıp, linkedinden bağlantılar bulmaya çalışıp bir yandan da ek gelir olsun diye bikaç firmanın sosyal medya hesaplarını yönetiyordum. saçma sapan işler yani... o yüzden çok yargısız infaz yapılacak bir konu değil bu işsizlik, çok tuhaf bir psikoloji çünkü.

Roller deyismis sen evin erkegi oda evin hanimi olmus.sen bisure isi birak bnce belki mecbur kalir calisir

Bence fazlasiyla sabirlisiniz. Bu kadar sabretmeye gerek yok...

Kaç kere tartışmışlar. Adam sizin yaptığınız gibi günde 10 firmayla bağlantıya geçiyor olsa konu sahibinin haberi olurdu.

Sadece depresyonda olsa neyse, hamile haliyle hem çalışan hem eve gelip tüm işi yapan kadını suçluyormuş, ilgisiz diye. Kadın hem çalışsın, hem tüm ev işlerini yapsın, hem de kendi kadını hiç takdir etmezken kadın ilgili, mükemmel eş olsun istiyor. Sanki kendi bulunmaz Hint kumaşı. Umarım siz işsizken öyle yapmıyordunuz.

Kusura bakma ama hem maddi hem manevi kendini kullandırtmışsın bide üstüne çocuk yapıyorsun. Hata sende.

Eşine tekmeyi koy 2 ay mühlet ver. Çalışmak isteyen asgari ücret bile çalışır.

Aynen öyle "kardeş yaptım" mantığı bu işi enine boyuna düşünmeyişinize bahane gibi duruyor. Allah sabır versin onu kamçılayacak bir şeyler bulun
Niye bahane ureteyimki anlamadim. Ben tepki olmasin istesem yazmam hamileyim diye.baya enine boyuna dusunmustum planlarim elimde patladi bu seferde biraz resmi islemlerden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…