- 5 Ekim 2017
- 75
- 70
- 3
- 40
- Konu Sahibi esindemir0606
-
Al benden de o kadar ya iş bilmez güç bilmez bi yere gştse bi işi halledemez bi koca da benim başımda var umursamaz hiç bişryi umursamıyo sinir oluyorum.. halbuki ekmeğini taştan çıkaran bi eş isterdim olmadıyeteri kadar tanıyamamışım
:)planlarım elimde patladı diyim
Ne gezer vardır da bize denk gelmedş bakıyorum insanlara ne kadar kalesiz umursamaz düşüncesiz kadınlar bi o kadar kocaları her işi beceren çabalayan... nerde tutumlu evi çekip çeviren bi kadın görsem kocaları pısırık çalışmaz ya borcu olur ha borç olsun canım ama ev alırsın borcun olur araba alırsın borcu olur bizimkinin ki keyfi borç yada borç bi kenarda dursun ama ben yememden giyimimden gezmemden ödün vermeyim der Allah kolaylık versin hepimizeekmeği taştan çıkaran varsa bi görmek istiyorum bende :)
erkeğin sadece kadının varlığına guvenmesı çok ıtıcıaçıkça benden gelen rahatlık bence, birikmişimiz var (benim çabalarım yine, bencil oldum artık), ben çalışıyodum hep, yine çalışıyorum.
şuan sona geldik zaten bikaç haftaya hallolacak işler ama tam bir yıl olacak çalışmayalı, düşünüdkçe deli oluyo insan.
Calismicak ev isi yapmicak aksama kadar napicak bu ya? Cik isten mecbur calisacak calismama gibi bir luxu yok?
erkeğin sadece kadının varlığına guvenmesı çok ıtıcıevi gecindirmek sonucta sizin değil onun görevı.
Heh iste aynen oyle. Kendine ait yuksek bir borcu olmasi lazim. Senin kazandiginin bile o borca yetmemesi lazimyok cnm mecburi görevim var ki işimi seviyorum, çalışmaktan gocunmam ama onun evde olduğu fikri hasta ediyo beni.
son günleri artık, çalışacak bakalım nasıl olcak o zmn.
ilk maaşıyla iyi bir borca sokmam lazım onu. beştaş alıcam galiba :)
Ne gezer vardır da bize denk gelmedş bakıyorum insanlara ne kadar kalesiz umursamaz düşüncesiz kadınlar bi o kadar kocaları her işi beceren çabalayan... nerde tutumlu evi çekip çeviren bi kadın görsem kocaları pısırık çalışmaz ya borcu olur ha borç olsun canım ama ev alırsın borcun olur araba alırsın borcu olur bizimkinin ki keyfi borç yada borç bi kenarda dursun ama ben yememden giyimimden gezmemden ödün vermeyim der Allah kolaylık versin hepimize
Calismayan sorumsuz bir adamdan "kizima kardes yaptim" diye cocuk yaparsaniz bu hayatta cok duze cikamazsiniz.
Adam tembel sorumsuz haklisiniz basimin ustune. Ama sirf calistiginiz icin siz de sorumluluk sahibi bir birey olmuyorsunuz bunun bilincindesinizdir umarim. Oturmamis ve gitmeyen evlilige "kizima kardes" diye ikinci cocuk nedir?
Once sartlari olustursaydiniz keske.
toplum diyor heryerde bu böyledir.kim diyor benim göreim diye demiştş bi kere tartışırken, iyice bunalımlara girdi adam, ciddiye alsam şimdi doktor dktor dolaşıyoduk.
büyük konuşmayayım ama ben evde çalışmadığı için huzur bırakmazdım...
hastalık sakatlık dışında evde erkeğin ne işi var yahu...
eşim kendi işini yapıyor geçtiğimiz kış -1 li derecelerde 12-2 gibi öğlen saatlerinde eve gelmeye başlamıştı ...
1-2 gün birşey demedim 3. günü ne diye bu saatte evdesin tamam iş yok git aynı işi yaptığın çevrene çay kahve iç evde oturarak iş sana hiç gelmez dedim eve de 5 den önce mümkünse gelme demiştim..
babam hep çalışırdı üniv. stajıyla iş hayatım başladı 1 yıl çocuk bakmak dışında hep çalıştımm
kadınlar için birşey demiyorum ama evde duran erkeğe uyuz oluyorum
toplum diyor heryerde bu böyledir.
evet evet rahata alışmasın evde :)evde huzurun h sini bırakmamaya gidiyorum :)
işsizliğinin birinci yılını kutlurken işe başlayacak sanırım.
bizim çevremizde bir süre iş aramak beğenmemek çok olası ama bununki artık tüy dikti, ve bide eve alıştı tembelleşi, tekrar başlama bunalımınada girerse sıkıvercem boğazını.
evet evet rahata alışmasın evde :)
şuan ki krizde iş beğenmemek çok saçma , yani sigara filan kullanıyorsa gitsin hamallık yapsın günlük para getirsin eve ..
iş para da da değil kendine olan güvenini iş becerisini unutur insan 1 yılda..
tabikide olayı kavga ve saygısızlık boyutuna getirme ama anlat yani çevremden çekiniyorum sürekli seni soruyorlar iş bulabildi mi diye..
çok samimi arkadaşımın eşide 3-5 aydır işsiz... boğuveresim geliyor resmen sanayi şehrinde yaşıyoruz hep gözü yükseklerde ve kız da şuan hamile
ayy benim oğlum vardı demi kınamayayım
kıyamam... herkesin farklı bir derdi var işte..yok gereksiz harcaması yok Allahtan.
valla istekli insan olsa milyon tane iş üretirdi kendine, ama bu rahata alışmış işte.
armut dibine düşer derlerya, ne kadar eğitim alsada genetik diye bişey var iyice anladım artık.
Seni anlıyorum. Çünkü benim 2 katım maaş alıyordu nerdeyse ama hep borçlar....ikimizde asistan parasıyla geçinirken iyiydi aslında, tutumluyuzdur, yani bir kadına göre oldukça tutumluyumdur. iyi birikim yapmıştık (bence ben yapmıştım, güzelce harcayadabilirdim yani).
şimdi bu yöne dönünce iş, ne yapsa batıyo zaten, yeterincede yapıyo kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?