E geçer mi bu kini.gavur gibi.nasıl bi kadere düştüm arkadaş.düşündükçe sinirleniyorum
Evlenmeden önce ilişkiye karşı değilim. Kimsenin hayatıda beni ilgilendirmez. Ama bana nedense konu bekaret gibi geldi.Belki evlenmeden önce kabul etmişti ilk gece içine oturdu, belkide hiç konusu geçmemişti o gece farketti ses etmedi. Bi günde başka ne sebeple değişebilir insan?Seni anlıyorum.ilk akla gelen bu ama .konu bekaretle ilgili değil canım.öyle bir mesele değildi
Konu aileler değil yani bu aile meselesini aranızda halledin ama size karşı soğuk durması hem de başbaşa evinizdeyken bunu yapması hoş değil ve bunu aklı basinda biri ile halledebulirsiniz diye düşünüyorum.
Benim bı arkadaşım var(erkek) sırf ailesi muhafazakar muhafazakar diye kapali hatta onun isteği ile kapanan bi kızla evlendi bu tarz bı evlilik istemiyordu daha medeni daha şehir hayatına uyum sağlayan aktif biri olmasını tercih ederdi ama eşine sırf bu yüzden asla soğuk davranmiyor üstelik henüz çocukları bile yok bunun yerine görüntüye değilde başka şeyleri eşine kendisi ogretiyor cidden . Bı mekanda nasıl oturulur nerelere nasıl gidilir dışarda nasıl davranmalı gibi gibi .. ve gezdiriyor bilgilensn diye şehir şehir .. buna binayen eşiniz bence kendisi böyle
Kendi ailemeİlla bir kaybetme duygusu yaşaması gerekiyor herhalde. Derdinizi kendi ailenizle veya onun ailesiyle paylaşsanız? Belki kendine getirirler.
saol canım teşekkürlerHanımefendi kendi dugunumu ve yasadiklarimi anlatayim belki hikaye size de tanisik gelir. Konunuzu okuyunca aklima ilk gelen bu oldu.
Muhafazakâr yapida bir ailem var ve bize yakin olduğunu düşündüğümüz icin esimle evlilik yoluna girdim. Tabiki baska konulardaki uyumumuza da baktik.
Ama dugun günü bile aramizda ne kadar fark olduğunu anladik. Ailelerin giyimi, yaklasimlari, birbiri ile ilişkilerinin ne kadar farkli oldugu kalabalik iken daha cok belli oldu. Hayatımız boyunca benim ailem olarak dans edilen bir düğün yapacagimiz aklimiza gelmemisken düğünde dans edildi. Esim bizim yobaz oldugumuzu biz de esimi ve ailesini hic taniyamadigimizi dusunduk. 5 yildir evliyim. Hala düğünde yasadigim o çatışma anini unutamiyorum. Aslinda bizim esimle karsilikli aile yapılarımızla ilgili sorunumuz yok sorun bunlarin bizr surpriz olmasi.
Esiniz de akrabalarınızın giyimine, birbiriyle tokalasip opusmesine, dugunde oynamalarina vs takilmis ve farkli bir aileye karistigini ilk defa o an hissetmis olabilir. Zamanla gececektir merak etmeyin...
Mantıklı geliyorSımdı hangi erkek veya kac tane örnek var sevgilikte ki gıbı mukemmel olsun.
Benim aklıma esınızın mızacının bu OLdugu, soguk donuk rahatına duskun OLdugu geldi belkide adam hep buydu ama kopruyu gecene kadar cok ozur dilerim ayıya dayı dedi.
Ya da sen cok arıyor olabilirsin, 15.gun söyledikleri belki o an hissettiği idi ama gerisi sizin dusunce biz, hassaslıgınız olamaz mı?
Erkekler odun yontmak lazım malum, ama o oyle kolay olmuyor ne demek istediğimi anlatabildim mi acaba?
Ki cınsellık öncesinde yasanmamıs olsaydı kesinlikle cınsellık diyecektim ama somut olmayan bısey uzerıne kafa yoruyorsunuz suanda diye dusunuyorum
Birde konu sahibi sende bana fazla soguk kanlı geldin, o yuzden sen bunları kuruyorsun gıbı geliyor acaba esım beni sevmiyor munun Baska bir boyutu gıbı.
Yanı hem bosanmaya cok razısın, eyvallahın yok ya da bu durumu benımsemıssın
Benımle aynı seyı dusunen yok mu, bana hıc duygu gecmedi ben konuyu ilginc bulduğum ıcın bir yandan bebek emzirirken okudum konuyu
Kimseyi üzmek istemiyorum canım.ve mantıklı bi neden aradığım İçin sana soğukkanlı gelmiş olabilirim.ilgin için gönülden teşekkür ederimBirde konu sahibi sende bana fazla soguk kanlı geldin, o yuzden sen bunları kuruyorsun gıbı geliyor acaba esım beni sevmiyor munun Baska bir boyutu gıbı.
Yanı hem bosanmaya cok razısın, eyvallahın yok ya da bu durumu benımsemıssın
Benımle aynı seyı dusunen yok mu, bana hıc duygu gecmedi ben konuyu ilginc bulduğum ıcın bir yandan bebek emzirirken okudum konuyu
Ben sana biraz esimı anlatayım. Bizde sizin ki gıbı ask evlılıgı yaptık. Esım beni bu evlılıge ikna edebilmek ıcın kac deveye hendek atlattı, anlatamam.Mantıklı geliyor
Demek istediğim o mu sizce cımbızla çekmeye bayılıyorsunuz . Önce bı sorun sonra yargılayin . Ki uğraşmaya gerek yok bence çünkü ne demek istediğimi anlamış ve de dikkat çekmeye çalışıyorsunuz can sıkıntısı sizinki.Kapalilar medeni degil ve sehir hayatina uyum saglayamiyor mu yani? Tasi taragi toplayip daglara yerleselim biz o zaman.Bazi yorumlar gercekten garip..
Kotu niyetli degilsindir muhakkak ama ifadeler yanlis secilmis, yanlis anlaşilmaya cok musait bi yorum olmus..Demek istediğim o mu sizce cımbızla çekmeye bayılıyorsunuz . Önce bı sorun sonra yargılayin . Ki uğraşmaya gerek yok bence çünkü ne demek istediğimi anlamış ve de dikkat çekmeye çalışıyorsunuz can sıkıntısı sizinki.
Demek istediğim o mu sizce cımbızla çekmeye bayılıyorsunuz . Önce bı sorun sonra yargılayin . Ki uğraşmaya gerek yok bence çünkü ne demek istediğimi anlamış ve de dikkat çekmeye çalışıyorsunuz can sıkıntısı sizinki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?