Canım sanırım esin bu düğün müzikli olma ve ailesini görememe sebebiyle yüzü düştüEksik yerleri biraz tamamlayayım.sanırım pek açık yazamadım.siz de anlamak isyorsunuz.haliyle.Arkadaşlar düğünde şöyle bir olay oldu.eşimin akrabaları müzikli yere gelmiyorlarmış.inançları sebebiyle.o yüzden sadece arkadaşları geldi.eşim buna çok üzüldü.balayı boyunca mutsuzluğu bundan olabilir diye düşünüyorum.ama bu üzüntü geçmeliydi, geçmedi.aylarca aynı modda takıldı.sonra günün birinde annemlere gitmiştik.başka bi memlekette ailem.ve annem hiçbişey anlatmama rağmen bana eşimin yanında kimse senden değerli değil seni üzenleri hayatından çıkar dedi.hissetti heralde.ve diğer bi şok eşim eski haline döndü.bu konuşma yüzünden mi düzeldi onu da bilmiyorum.bu tatlı hali 2 ay filan sürdü.bebekde o zamandan kalma.ben de çok sevindim düzelmesine ve sürpriz bi bebek haberine.ama bebek olayından sonda eşim yine sevgisiz haline geri döndü.işte böyle kızçeler
Ama bunun sorumlusu ben değilim.ve aylarca aynı konuyu dert ettiyse.artık buyur burdan yak.ben en iyisi valizi toplayım.Canım sanırım esin bu düğün müzikli olma ve ailesini görememe sebebiyle yüzü düştü
Ve ilaveten ailesi akrabaları tarafından sitemli tlflar aldi
Buda tuz biber oldu
Eğer birde doldurusu seven bi aile ise sorun bu demek oluyo
Zaten bu asamalara esler birlikte karar verirAma bunun sorumlusu ben değilim.ve aylarca aynı konuyu dert ettiyse.artık buyur burdan yak.ben en iyisi valizi toplayım.
Eşiniz evlilik-aile terapisine gitmeyi kabul eder mi?E geçer mi bu kini.gavur gibi.nasıl bi kadere düştüm arkadaş.düşündükçe sinirleniyorum
Önerdim.birisini de buldum.ben gittim önce.form verdi.ikinizde doldurun dedi öyle gelin dedi.kişilik testi gibi bişey.doldurmadı arkadaş.hasta olan benmişim.onun ihtiyacı yokmuşEşiniz evlilik-aile terapisine gitmeyi kabul eder mi?
2017 ağustosNasıl 6,5 aylık hamilesiniz ki özür dilerim hesaplayamadım.
Üzüldüm,o zaman daha fazla çabalamayın.Önerdim.birisini de buldum.ben gittim önce.form verdi.ikinizde doldurun dedi öyle gelin dedi.kişilik testi gibi bişey.doldurmadı arkadaş.hasta olan benmişim.onun ihtiyacı yokmuş
Öner’iniz için teşekkür ederim.onun aile büyüklerinin zaten canına minnet.onlar dindar birisini ister.onlara göre biz kafir falan gibi bişeyiz.işlerine gelir yani.benim aile büyüklerime gelince eşim kendi ailesi ile ilgili özelini asla onlara açmaz.Adamın gerçek yüzü bu bence . Bosanalim deseniz sanki ayak uyduracak bir şey olmamış gibi yine ruhsuz davranacak gibi geldi bana ciddi ciddi aranızda halledilecek gibi değil hatri sayılır birini şahit Edip o şekilde konuşmayı denemenizi tavsiye ederim
Çektim bakalım.evde şu an.konuşmuyoruzÜzüldüm,o zaman daha fazla çabalamayın.
Sevgisiz ne evlilik yürür ne de o evde huzurlu çocuk büyür.
Ömür böyle geçer mi?
Yol verin gitsin ya da önce bir gözünü korkutun,boşanma restiyle,bakalım napacak?
Konu aileler değil yani bu aile meselesini aranızda halledin ama size karşı soğuk durması hem de başbaşa evinizdeyken bunu yapması hoş değil ve bunu aklı basinda biri ile halledebulirsiniz diye düşünüyorum.Öner’iniz için teşekkür ederim.onun aile büyüklerinin zaten canına minnet.onlar dindar birisini ister.onlara göre biz kafir falan gibi bişeyiz.işlerine gelir yani.benim aile büyüklerime gelince eşim kendi ailesi ile ilgili özelini asla onlara açmaz.
Sadece bu inan başka birşey degil....benim eşimde nişanlılıkta çok farkliydi, kına gecesinde bir doldurmuş pir doldurmuşlar,,, düğün günü suret asikti düşün....gelinlik üstündeyken kavga etti benle....Olabilir.benim de aklıma bu geliyo
Müziksiz de düğün olmaz öyle isteyenler mevlütlu düğün yaparlar.Eşinizin akrabalarının müzikli ortama girmemesi düğün günü mü belli oldu?Yoksa size daha önceden eğer müzikli düğün yaparsak kimse gelmez ona göre bir yerde düğün yapalım dedi mi?
İnançlı bir insanım ama şu “Allah’ın takdiri” lafı ne kadar cahilce ya.açıklaman İçin teşekkür ederim.çocuk meselesine daha fazla takılmasın kimse.bu Allah’ın takdiri. O kadar açık yazamam.utanırım.bi derdim vardı akıl danıştım.
Peki değişiminin sebebini illa ki sormuşsunuzdur. Ne diyor ? Biz farklıyız anlaşamayacağız demek ne yani neyiniz farklı ? Evet insanlar evlilikleri sırasında birbirlerinin çok farklı yönlerini görebilirler ama hemen ertesi gün de değil.Canım gayet tatlıydı.sevgisini gani gani gösterirdi.ben de bu halini sevdim zaten.sevgisini göstermekten bir anda düğünün hemen ertesi günü vazgeçti.bu arada iki düğün yaptık.kafa yapımız bizim aynı.o ailesiyle kafa yapısı olarak farklı.ben bi anlasam neden böyle diye ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?