Eşim birden bire değişti şoktayım

Canım sanırım esin bu düğün müzikli olma ve ailesini görememe sebebiyle yüzü düştü
Ve ilaveten ailesi akrabaları tarafından sitemli tlflar aldi
Buda tuz biber oldu
Eğer birde doldurusu seven bi aile ise sorun bu demek oluyo

Ama bunun sorumlusu ben değilim.ve aylarca aynı konuyu dert ettiyse.artık buyur burdan yak.ben en iyisi valizi toplayım.

Düğün olmş bitmiş kırgınlıklar kalmış belli ozaman düşünememiş olabilrsin yalnız damat yerine kendini koyarsan durumun hoş olmadığını anlarsın aileler arası başka bilmedğim bir konu yoksa eğer bence sadece düğününe ailesinin gelmemesi bile bi evlilik içinde gelin yada damadı yıpratan birşy bu senin suçun olmayabilirde evet şuan mesele eskileri konuşmakla çözülecek gibi değil imkan varsa eğer hazırda hamileymişsinz zaten ev içinde mümkünse mevlüt okutun ve aile bireylerini davet edin bu eşinizin gönlünü alabilmek adına ufakta olsa belki bir adım olabilr tabi eğerki evliliği devam ettirmek istiyorsanız yapın bunu yada daha başka bir çözüm bulun gönül alacak şahsen ben eşinizin yerinde olsam o lafları söylemezdim evet böyle davranmazdım ama bende bu duruma kırılırdım ve kolayda toplayamazdım...

Ama bunun sorumlusu ben değilim.ve aylarca aynı konuyu dert ettiyse.artık buyur burdan yak.ben en iyisi valizi toplayım.
Zaten bu asamalara esler birlikte karar verir
Madem deseydi öyle bi düğün yerine daha sade bisey yapılsaydı kokteyl tarzında
Bence son kez bisey sorcam de ve derdini anlat
Eger sebebi buysa o zaman topla valizi

Esin ailesinin düğüne gelmemesini sindirememis.Ve muhtemelen ailesinden birileri bunu eşinin başına kakmış.Sizin suçunuz yok.Ama bunun acısını sizden çıkarmış.Oturun açık açık son kez konuşun bence.Bu durumun sizi hamileliginizden dolayı daha çok yıprattıgini söyleyin.Net bir sekilde cozum bulmasi gerektigini soyleyin.Guvendiginiz aile buyuklerine acin konuyu.Öyle birileri yoksa esinizi seviyorsanız aile terapisi almayı ona şart kosun.Degisme ihtimali yok terapi falan almaz diyorsanız da yolunuzu çizin geç olmadan.Yani bence tüm yolları tükettikten sonra olmazsa boşanma ihtimali gündeme gelebilir.

Adamın gerçek yüzü bu bence . Bosanalim deseniz sanki ayak uyduracak bir şey olmamış gibi yine ruhsuz davranacak gibi geldi bana ciddi ciddi aranızda halledilecek gibi değil hatri sayılır birini şahit Edip o şekilde konuşmayı denemenizi tavsiye ederim

Önerdim.birisini de buldum.ben gittim önce.form verdi.ikinizde doldurun dedi öyle gelin dedi.kişilik testi gibi bişey.doldurmadı arkadaş.hasta olan benmişim.onun ihtiyacı yokmuş
Üzüldüm,o zaman daha fazla çabalamayın.
Sevgisiz ne evlilik yürür ne de o evde huzurlu çocuk büyür.
Ömür böyle geçer mi?
Yol verin gitsin ya da önce bir gözünü korkutun,boşanma restiyle,bakalım napacak?

Öner’iniz için teşekkür ederim.onun aile büyüklerinin zaten canına minnet.onlar dindar birisini ister.onlara göre biz kafir falan gibi bişeyiz.işlerine gelir yani.benim aile büyüklerime gelince eşim kendi ailesi ile ilgili özelini asla onlara açmaz.

Tamam şiddet hoş bişey değil ama böylelerinin ağzının ortasına fırıncı küreğiyle vurmak istiyor insan.
İnsanlar ilişki süresince baştaki o çekimin etkisiyle dünya görüşü farklılığını umursamıyor, yada kendime uydururum diye düşünüyor. Evlenene kadar anlayamamış mı ayrı dünyaların insanı olduğunuzu. Sonuçta bu düğünün böyle olacağı baştan konuşulmadı mı?
Ya da siz hiç mi olumsuz bir sinyal almadınız?
Bu sadece düğünün müzikli olması, akrabalarının gelmemesi olayı olamaz. Kaldıki balayı sabahı 180 derece değişmez bir insan.

Konu aileler değil yani bu aile meselesini aranızda halledin ama size karşı soğuk durması hem de başbaşa evinizdeyken bunu yapması hoş değil ve bunu aklı basinda biri ile halledebulirsiniz diye düşünüyorum.
Benim bı arkadaşım var(erkek) sırf ailesi muhafazakar muhafazakar diye kapali hatta onun isteği ile kapanan bi kızla evlendi bu tarz bı evlilik istemiyordu daha medeni daha şehir hayatına uyum sağlayan aktif biri olmasını tercih ederdi ama eşine sırf bu yüzden asla soğuk davranmiyor üstelik henüz çocukları bile yok bunun yerine görüntüye değilde başka şeyleri eşine kendisi ogretiyor cidden . Bı mekanda nasıl oturulur nerelere nasıl gidilir dışarda nasıl davranmalı gibi gibi .. ve gezdiriyor bilgilensn diye şehir şehir .. buna binayen eşiniz bence kendisi böyle

Tipki benim esimi anlatmissiniz kötü degildir ama bende aşk insaniyim sevgi ilgi sifirdi en sonunda aldatildim bosanmak istiyorum bu sebeple bosanilir mi diyor ailem dövuyor mu sovuyor mu diyor evine mi bakmiyor cocuguna mi ilgisiz diyorlar ama benim mutsuzlugumu kimse görmek istemiyor..

Ve bir not o göz yaşları hiç dinmeyecek..

Biz bu adamlarin yaninda kaldigimiz sürece de dwvamdevam edecek

Olabilir.benim de aklıma bu geliyo
Sadece bu inan başka birşey degil....benim eşimde nişanlılıkta çok farkliydi, kına gecesinde bir doldurmuş pir doldurmuşlar,,, düğün günü suret asikti düşün....gelinlik üstündeyken kavga etti benle....

Ben iyi gözlemciyim, anladim, ve yaptıklarını tersine çevirdim,,, şimdi isteseler de dolduramiyorlar....

Senin eşinin kullandigi cümleyi eşim de bana kullanmıştı, meğer çok farkliymisiz diye....

Bu arada evinde 3 gün üst uste Bakara suresi dinle...eğer başka şeylerden supheleniyorsan çözülür...kv nin dolduruşu bile etki etmez...

Eşinizin akrabalarının müzikli ortama girmemesi düğün günü mü belli oldu?Yoksa size daha önceden eğer müzikli düğün yaparsak kimse gelmez ona göre bir yerde düğün yapalım dedi mi?
Müziksiz de düğün olmaz öyle isteyenler mevlütlu düğün yaparlar.
Mutlaka erkek tarafı da kendi düğününü öyle yaptırmıştır. Kız tarafında ki düğüne karismamaliydilar.

açıklaman İçin teşekkür ederim.çocuk meselesine daha fazla takılmasın kimse.bu Allah’ın takdiri. O kadar açık yazamam.utanırım.bi derdim vardı akıl danıştım.
İnançlı bir insanım ama şu “Allah’ın takdiri” lafı ne kadar cahilce ya.
Ben de sizin adınıza utandım.

Peki değişiminin sebebini illa ki sormuşsunuzdur. Ne diyor ? Biz farklıyız anlaşamayacağız demek ne yani neyiniz farklı ? Evet insanlar evlilikleri sırasında birbirlerinin çok farklı yönlerini görebilirler ama hemen ertesi gün de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…