Eşim birden bire değişti şoktayım

Konu sahibi cevaplama geregi duymamiş ama tekrar sorayım müzikli dügüne tepki verilecegini eşin bilmiyor muydu?sürpriz mi oldu da bunun tribine girdi ayrica dindar insanlar müzikli değil içkili düğüne gelmek istemezler bu durumu bile bile alkollü düğün mü yaptınız? Bi de ailesi kapalı bir gelin istiyor eşinide bu yönde etkiliyor olabilirler mi?

Müziksiz düğünde oluyor. Müzikli düğüne gitmeyenler de var.

İnançlı bir insanım ama şu “Allah’ın takdiri” lafı ne kadar cahilce ya.
Ben de sizin adınıza utandım.
Peki utan o zaman
alkol filan Yok.müzikli düğüne tepki bence beklemedi.şaşkınlığını anladım.ailesi kapalı gelin değil de yani nasıl anlatsam sanırım dans etmeyen filan bişey istiyor olabilirler.

Üzüldüm canım
aslında fark benimle onun arasında değil.kendisi ve ailesinin arasında.aslında ailesi de onu şaşırttı bence.bu kadar tepki beklemiyordu

Tatlım hamilelikte insan tabi daha hassas.insan daha sevgi istiyor.göremeyince öfkesi de daha fazla oluyor.evlenirken erkeklerin ailesine de bakmak lazımmış

Konunuzdan anlaşılan şu; eşiniz ailesinin düğüne gelmeyişine çok bozulmuş. Ve bence gelmemekle kalmamışlar, adamı da doldurmuşlar. Onun da kafası karıştı ve sizden uzaklaştı.

Burdan çıkacak iki sonuç var; eşiniz sizi seviyorsa sorunları aşmaya çalışır ve aile olursunuz. Sevgisi bitmişse de yolunuza bakarsınız. Şu an hamilesiniz ve eşiniz size psikolojik şiddet yaşatıyor, bunu yapmaya hakkı yok. Oturun konuşun ve bir karara varın bence.

Benim eşim de düğün istemiyordu o akşam antidepresan almış katlanabilmek için. Sonra baya dans ettik oynadık. Ertesi gün akşama kadar uyudu hala da söylenir ben düğün istemiyordum diye. Hemen hemen her kavgada düğünden nefret ettiğine getirir lafı. Ama bu kadar sevgi göstermeyecek kadar da abartmadı. Aile belli ki dolduruyor eşinizi.

Dügünde eski sevgilisini felan görüp aşkımı depreşti acaba hayır balayında bunu fark ettiniz neden hamile kaldınız sizi sevmeyen bir adamla neden birliktelik yaşıyorsunuz

Degerlerinizin farkli oldugunu evlendigi gecenin sabahi balayi yolunda mi anlamis?
Madem değerleriniz farkli, neden çocuk sahibi olmak istemis? Ve sen bi seyler hep kotuye giderken neden hamile kalmak istedin? Hem nasil 6bucuk aylık hamilesin, 6bucuk haftalik mi demek istedin?
Mutsuz olucaz bence diye kafada kurup mutlu olmak icin en ufacık bi gayret gostermemek de nedir? Ustelik millete sevgi gosterileri yaparken?

Canım düğün sürecinde aslında bişey olmadı ama onun ailesini fazlaca muhafazakar bizimkiler normal.ama hiç olumsuz bişey olmadı

Flort doneminde herhangi bir tartisma
Dugunde takilan takilar ya da ailenin herhangi kirici sozleri ya da
Aile ile alakali dugun esyalar ev ile alakli kardeslerinle kocan arasinda bir sorun oldu mu

Durduk yere birsey mi oldu anlamadim

Evlenmenizi istemeyen biri oldu mu
Ya da buyu falan yapilmis olabilir mi

Cok karisti kafam
Allah yardimcin olsun

balim genelde erkeklerin hepsi boyle evlenice tuaflasip nie evlendim moduna girmesi sen bunlara takilma yavas yavas rayina oturur uzulme

Aynen öyle..
Sanki düğün bi anda kararlastirilip ayni gun icinde 1 saatte yapıldı bitti.. Ya haftalarca konusuluyor bu seyler, gidilip geliniyor, ailesiyle hic mi konuşmadı bu adam, evlerinde bu muhabbetler hic mi yapilmadi? Bi seylere öyle veya böyle karar vermis/verilmis ki o dugun yapilmis.. Dugun sonrasi bu tepkilerin acısını kadindan cikarmak nedir?
Hadi kadin orta yolu bulmadan diretti ve zorla tatsiz sekilde yapildi diyelim, neden kabul etti en başından? Olayların egrisini dogrusunu ayiramayan bi adamla hayat arkadasligi ne kadar devam edebilir ki?

Mutsuzsan anladığım kadarıyla kendine de güveniyorsun.Boşan öyle çok aile var.Bebek niye mutsuz ortam da büyüsün?Konuşmuzsunuz da daha napıcak
sınız?

İlla bir kaybetme duygusu yaşaması gerekiyor herhalde. Derdinizi kendi ailenizle veya onun ailesiyle paylaşsanız? Belki kendine getirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…