Müziksiz düğünde oluyor. Müzikli düğüne gitmeyenler de var.Konu sahibi cevaplama geregi duymamiş ama tekrar sorayım müzikli dügüne tepki verilecegini eşin bilmiyor muydu?sürpriz mi oldu da bunun tribine girdi ayrica dindar insanlar müzikli değil içkili düğüne gelmek istemezler bu durumu bile bile alkollü düğün mü yaptınız? Bi de ailesi kapalı bir gelin istiyor eşinide bu yönde etkiliyor olabilirler mi?
Peki utan o zamanİnançlı bir insanım ama şu “Allah’ın takdiri” lafı ne kadar cahilce ya.
Ben de sizin adınıza utandım.
alkol filan Yok.müzikli düğüne tepki bence beklemedi.şaşkınlığını anladım.ailesi kapalı gelin değil de yani nasıl anlatsam sanırım dans etmeyen filan bişey istiyor olabilirler.Konu sahibi cevaplama geregi duymamiş ama tekrar sorayım müzikli dügüne tepki verilecegini eşin bilmiyor muydu?sürpriz mi oldu da bunun tribine girdi ayrica dindar insanlar müzikli değil içkili düğüne gelmek istemezler bu durumu bile bile alkollü düğün mü yaptınız? Bi de ailesi kapalı bir gelin istiyor eşinide bu yönde etkiliyor olabilirler mi?
Üzüldüm canımTipki benim esimi anlatmissiniz kötü degildir ama bende aşk insaniyim sevgi ilgi sifirdi en sonunda aldatildim bosanmak istiyorum bu sebeple bosanilir mi diyor ailem dövuyor mu sovuyor mu diyor evine mi bakmiyor cocuguna mi ilgisiz diyorlar ama benim mutsuzlugumu kimse görmek istemiyor..
Ve bir not o göz yaşları hiç dinmeyecek..
Biz bu adamlarin yaninda kaldigimiz sürece de dwvamdevam edecek
aslında fark benimle onun arasında değil.kendisi ve ailesinin arasında.aslında ailesi de onu şaşırttı bence.bu kadar tepki beklemiyorduPeki değişiminin sebebini illa ki sormuşsunuzdur. Ne diyor ? Biz farklıyız anlaşamayacağız demek ne yani neyiniz farklı ? Evet insanlar evlilikleri sırasında birbirlerinin çok farklı yönlerini görebilirler ama hemen ertesi gün de değil.
Tatlım hamilelikte insan tabi daha hassas.insan daha sevgi istiyor.göremeyince öfkesi de daha fazla oluyor.evlenirken erkeklerin ailesine de bakmak lazımmışCanım gebe olduğun için böyle hissediyor olabilirmisn
Ailesinin etkisinde kalıyordur başka bir sebep aramaPeki utan o zaman
alkol filan Yok.müzikli düğüne tepki bence beklemedi.şaşkınlığını anladım.ailesi kapalı gelin değil de yani nasıl anlatsam sanırım dans etmeyen filan bişey istiyor olabilirler.
Tatlım hamilelikte insan tabi daha hassas.insan daha sevgi istiyor.göremeyince öfkesi de daha fazla oluyor.evlenirken erkeklerin ailesine de bakmak lazımmış
Dügünde eski sevgilisini felan görüp aşkımı depreşti acaba hayır balayında bunu fark ettiniz neden hamile kaldınız sizi sevmeyen bir adamla neden birliktelik yaşıyorsunuzMerhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
Degerlerinizin farkli oldugunu evlendigi gecenin sabahi balayi yolunda mi anlamis?Merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
Canım düğün sürecinde aslında bişey olmadı ama onun ailesini fazlaca muhafazakar bizimkiler normal.ama hiç olumsuz bişey olmadı
balim genelde erkeklerin hepsi boyle evlenice tuaflasip nie evlendim moduna girmesi sen bunlara takilma yavas yavas rayina oturur uzulmeMerhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
Aynen öyle..Konunuzdan anlaşılan şu; eşiniz ailesinin düğüne gelmeyişine çok bozulmuş. Ve bence gelmemekle kalmamışlar, adamı da doldurmuşlar. Onun da kafası karıştı ve sizden uzaklaştı.
Burdan çıkacak iki sonuç var; eşiniz sizi seviyorsa sorunları aşmaya çalışır ve aile olursunuz. Sevgisi bitmişse de yolunuza bakarsınız. Şu an hamilesiniz ve eşiniz size psikolojik şiddet yaşatıyor, bunu yapmaya hakkı yok. Oturun konuşun ve bir karara varın bence.
Gecen yil agustos'ta demis, 2017 yaniNasıl 6,5 aylık hamilesiniz ki özür dilerim hesaplayamadım.
Evet sonradan gördüm uyardılar zaten teşekkür ederimGecen yil agustos'ta demis, 2017 yani
Eksik yerleri biraz tamamlayayım.sanırım pek açık yazamadım.siz de anlamak isyorsunuz.haliyle.Arkadaşlar düğünde şöyle bir olay oldu.eşimin akrabaları müzikli yere gelmiyorlarmış.inançları sebebiyle.o yüzden sadece arkadaşları geldi.eşim buna çok üzüldü.balayı boyunca mutsuzluğu bundan olabilir diye düşünüyorum.ama bu üzüntü geçmeliydi, geçmedi.aylarca aynı modda takıldı.sonra günün birinde annemlere gitmiştik.başka bi memlekette ailem.ve annem hiçbişey anlatmama rağmen bana eşimin yanında kimse senden değerli değil seni üzenleri hayatından çıkar dedi.hissetti heralde.ve diğer bi şok eşim eski haline döndü.bu konuşma yüzünden mi düzeldi onu da bilmiyorum.bu tatlı hali 2 ay filan sürdü.bebekde o zamandan kalma.ben de çok sevindim düzelmesine ve sürpriz bi bebek haberine.ama bebek olayından sonda eşim yine sevgisiz haline geri döndü.işte böyle kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?