• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim birşeyler saklıyor

Özelden mesaj atmak istiyorum ama bana atttırtmıyolar:( yoksa özel mesajdan deneriz bişiler. bulmak adına. Bu arada laptop mu masaüstü mü

Özelden mesaj atmak istiyorum ama bana atttırtmıyolar:( yoksa özel mesajdan deneriz bişiler. bulmak adına. Bu arada laptop mu masaüstü mü

takıldığı site genelde sahibinden.com dur arabalara bakar sürekli. onun dışında birde facebook var. laptop bilgisayarda.

takıldığı site genelde sahibinden.com dur arabalara bakar sürekli. onun dışında birde facebook var. laptop bilgisayarda.

facebook şifresini biliyor musunuz.Yada tanımadığınız arkadaşlar falan var mı?
Tam emin değilim ama muhakkak facebook yazışmalar belli bir dosyada saklanıyordur.

Ters giden bi cok sey var dediğinize göre
Zor bir durum
Ama burada cok donanımlı bayanlar var yardimci olanlar olacaktir. muhakkak bi yolunu bulur ne işler dönüyor kesfedersiniz
Bir mesleğiniz olmasına , kpss için emek vermenize de cok sevindim. Dünya hali neyin ne olacağını bilemiyoruz:31:
Allah yardımcın olsun

Casus programı ben de denedim ama virüs koruma programı engelledi. Bir türlü kuramadım. Masa üstü bilgisayara kurabilmiştim ama onu da kullanmıyor. Laptopu kullanıyor. Google historyi denedim şimdi oluyor. Gidip kendi gmailimi onun laptopunda açacağım. Umarım o silmeden ben de bir şeyler yakalarım. Ben benimkinin ne yaptığını biliyorum zaten. Sadece takip etmek istiyorum.
Canım sana da Allah kolaylık versin. Ne çıkarsa bu erkeklerden çıkıyor. Olan da hep bize oluyor.

Allah yardımcın olsun canım ya Kocan onlarla görüşe görüşe onlar gibi olacak olmuş ta zaten. Herkesınde dedıgı gıbı sen Kpss ye çalış ona odaklan ve bi ann once kurtul o adamdan sevgi kalmadı da diyorsun zaten.Programıda yukle kanıt olsun.

Offff yaaaa:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Kurtlar vadisi izliyor kısmına gelene kadar anlamadım eski konu olduğunu. Orada aydınlanma yaşadım resmen

Back
X