• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim birşeyler saklıyor

velev ki pc de bişeyler buldun ne yapacaksın, yarın bigün sende arkadaşları yapmış benimkinin haberi yokmuş vs gibi havalara girmede, çekip gideceksen delil topla ama yok susup evde oturmaya devam edeceksen hiç kurcalama çünkü açık söylüyorum ben erkek olsam aldatıldığını bile bile evde oturan kadına pehhh bana tapıyo gözüyle bakarım

velev ki pc de bişeyler buldun ne yapacaksın, yarın bigün sende arkadaşları yapmış benimkinin haberi yokmuş vs gibi havalara girmede, çekip gideceksen delil topla ama yok susup evde oturmaya devam edeceksen hiç kurcalama çünkü açık söylüyorum ben erkek olsam aldatıldığını bile bile evde oturan kadına pehhh bana tapıyo gözüyle bakarım

valla ben de öyle düşünüyorum
düşünsene ben sütü bozuk biri olsam ve kocamı aldatsam yakalanmadan önce ödüm kopar yakalanırsam naparım diye
ama yakalayıp ta birşey demiyosa ve iki gün sonra susuyosa ve de benimle hala evliyse aynen devam ederim çapkınlığa
bu mantığı anlamak bu kadar zor değil

düşünsene ben sütü bozuk biri olsam ve kocamı aldatsam yakalanmadan önce ödüm kopar yakalanırsam naparım diye
ama yakalayıp ta birşey demiyosa ve iki gün sonra susuyosa ve de benimle hala evliyse aynen devam ederim çapkınlığa

yani bu işler kırılma noktalarıdır bi kere döven adam hep döver misal, çocuklar içinde öyle değil mi dayak yiyen çocuk daha arsız olur neticede biliyo 2 tokat atacak sonrası yok, ama gözle terbiye edilen çocuk daha usturupludur, ar damarı bi kere çatlayıpta yaptırım olmayınca devamı gelir

elmayra konu dışı ama hamileliğğin hayırlı olsun hangi ara evlendin yada ben kaçırdım mutluluklar sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına al

konu sahibi kusura bakma sen şüpheleniyorsan vardır altında bir neden casus programları yükle hakkında hayırlısı

ben hislerimde hiçbir zaman yanılmam inşallah bunda yanılıyorumdur nedensizdir bu şüphelerim

Mesaj attım simdi. Sen kurmayı dene, yapamazsan ben özelden anlatırım sana gerç youtubeda bile nasıl anlatılacağı yazıyor

tamam canım çok sağol hemen bakıyorum

Bence bir erkeğe “beni seviyor musun/sevmiyor musun? ,artık beni beğenmiyor musun? Neremi beğenmiyorsun?” tarzı sorular sormak kaybettirir ki kişinin içindeki kompleksi gösterir. Bunun yerine “ bir sorun mu var?” yaklaşımı her zaman daha iyidir.

ben hiçbir zaman beni beğeniyormusun gibi cümleler kurmadım hep bir sorun mu var dedim yok dediğinde bile sorunu kendimde aradım benimle ilgiliyse söyle çözelim dedim. ama her seferinde aldığım cevap HAYIR...

ne olduğu belli kocan o arkadaşlarla takılmaktan onlara benzemiş
onların pislik dolu hayatına özeniyodur
bilgisayarda da ne haltlar karıştırdığı ortada ya cinsel videolar izliyo ya da birileriyle netten takılıyo hemen casus program yükleyip kanıtlarını topla ve ayrıl
kpssye filan da çalış kurtul bu adamdan ben bile iğrendim bilgisayarı alıp odaya gitmek ve her akşam geçmişi temizlemek ne demek ya
midem bulandı cidden

seni de gözden çıkarmış iş için uzaklara gitsen hoşuna bile gider daha rahat olucam diye
bence yol yakınken bu adamı çekme kendine yeni bi hayat kurarsın
yuvasını düşünen insan böyle it kopukla gezip karısını üzmezdi zaten

valla sınava topu topu 4,5 ay kaldı zaten. hadi sonuçlar atamalar falan desen 6 ay. 6 ay sonra ardıma bakmadan eşyalarımı bile almadan çekip gideceğim Allah izin verirse.

Allah yardımcın olsun canım
maalesef arkadaş ortamından çok etkilenen seni de nasılsa cepte diye gören biri eşin
sakın çocuk yapayım deme elmayranın dediği casus programından yükle ve takip et bakalım..

çocuğum aslında olacaktı ama kaybettim. o zamanlar çok üzülmüş resmen boşluğa düşmüştüm ama şimdi iyiki olmamış diyorum. olsaydı işim daha zor olurdu.

Allah yardımcın olsun canım
Kpss ye odaklan sen bu mevzuyu kafana taktığın sürece geleceğin tehlikeye girecek
Takmamak elde değildir eminim için içini yiyordur ama yine de duyguların yerine mantığını kullan ne zaman geleceğini garanti ettin o zaman son bi kez/ bi kaç kez daha döner konuşursun
Şimdi sen eşinle ne konuşsan iyi de söylesen kötü de söylesen dır dır yapmış olacan onun gözünde
En azından kendi kabuğuna çekil ama sadece şimdilik
İnşallah sınav sonucu dönüşün muhteşem olur o da o pis arkadaşlarını bırakır yuvasının ve senin kıymetini bilir

ben ona birşey belli etmiyorum onun gözünde hayatından memnun dersine çalışan kadınım ama içim içimi yiyor bunu ona belli etmemek için mutlu mesut taklidi yapıyorum çok yakında gerçekleri yüzüne vurduğumda iş değişecek.

Bu arada bilgisayarlarda silinen herşey geri gelebiliyor bildiğim kadarıyla
Ama bu çok tehlikeli bişey eşin farkederse daha büyük sıkıntı olmasın senin için

farkederse bana çemkirmekten ziyade kendi kuyruğunu nasıl kurtaracağının derdine düşecektir eminim.

çok zor bir durum gerçekten
ama sanırım eşin arkadaşlarını da bahane ederek kendine başka bir hayat kurmuş
temkinl,i davran bi kurcalasan, bu gibi tiplerin altında tonla pislik çıkar
ilgisiz sevgisiz eş gerçekten çok zor
insan kendini değersiz hisseder
allah yardımcın olsun

evet çok haklısın kendimi değersiz biri gibi görüyorum bütün gün temizlik çamaşır bulaşık ütü yemek yapmak derken akşam oluyor ve eve geldiğinde koca bir hiçle karşı karşıya kalıyorum.

saçmalama lütfen bilgisayar evde arkadaşları nasıl girecek. öyle birşey olsa bile benimkinin haberi yokmuş demem daha çok onu suçlarım nasıl olurda bu tarz insanlarla arkadaslık yaparsın diye.
sen benim ne demek istemiğimi anlamadın galiba. en başta da söylediğim gibi benim içim zaten bitti ben kendi haklılığımı ispatlayacak delilleri bulma peşindeyim yoksa ona inanacak olsam kırar dizimi yediğim yemeğe şükredip otururum yerimde

ben hislerimde hiçbir zaman yanılmam inşallah bunda yanılıyorumdur nedensizdir bu şüphelerim

tamam canım çok sağol hemen bakıyorum

ben hiçbir zaman beni beğeniyormusun gibi cümleler kurmadım hep bir sorun mu var dedim yok dediğinde bile sorunu kendimde aradım benimle ilgiliyse söyle çözelim dedim. ama her seferinde aldığım cevap HAYIR...

valla sınava topu topu 4,5 ay kaldı zaten. hadi sonuçlar atamalar falan desen 6 ay. 6 ay sonra ardıma bakmadan eşyalarımı bile almadan çekip gideceğim Allah izin verirse.

çocuğum aslında olacaktı ama kaybettim. o zamanlar çok üzülmüş resmen boşluğa düşmüştüm ama şimdi iyiki olmamış diyorum. olsaydı işim daha zor olurdu.

ben ona birşey belli etmiyorum onun gözünde hayatından memnun dersine çalışan kadınım ama içim içimi yiyor bunu ona belli etmemek için mutlu mesut taklidi yapıyorum çok yakında gerçekleri yüzüne vurduğumda iş değişecek.

farkederse bana çemkirmekten ziyade kendi kuyruğunu nasıl kurtaracağının derdine düşecektir eminim.

evet çok haklısın kendimi değersiz biri gibi görüyorum bütün gün temizlik çamaşır bulaşık ütü yemek yapmak derken akşam oluyor ve eve geldiğinde koca bir hiçle karşı karşıya kalıyorum.

saçmalama lütfen bilgisayar evde arkadaşları nasıl girecek. öyle birşey olsa bile benimkinin haberi yokmuş demem daha çok onu suçlarım nasıl olurda bu tarz insanlarla arkadaslık yaparsın diye.
sen benim ne demek istemiğimi anlamadın galiba. en başta da söylediğim gibi benim içim zaten bitti ben kendi haklılığımı ispatlayacak delilleri bulma peşindeyim yoksa ona inanacak olsam kırar dizimi yediğim yemeğe şükredip otururum yerimde

kızacak bişey yok biz burda bi sinirle açılan ne konular okuduk sonları hep kociş kociş şeklinde bitti, iyi madem inşallah bulursun delilleri ve yoluna bakarsın

yani bu işler kırılma noktalarıdır bi kere döven adam hep döver misal, çocuklar içinde öyle değil mi dayak yiyen çocuk daha arsız olur neticede biliyo 2 tokat atacak sonrası yok, ama gözle terbiye edilen çocuk daha usturupludur, ar damarı bi kere çatlayıpta yaptırım olmayınca devamı gelir

arkadaşlar ben anlatamadım galiba.
ben birşeyini yakalamadım sadece şüphelerim var.
yakalamış olsam zaten şüphelerimi irdelemeden direkt olarak yüzüne vurur ve arkamı döner giderdim.
kimseden korkum çekinmem yok dünyada eşinden boşanan veya aldatılan ilk kadın değilim.
az çok mesleğim de var çok şükür.
bakarım başımın çaresine.
ama şuan hiçbirşeyi ispat edemiyorken kimi inandırabilirim haklı olduğuma.
ben sadece yaptıklarını ispatlama peşindeyim sonrası zaten benim için çok daha kolay olacak.
tekrar söylüyorum çapkınlık yapmadı veya yaptıda ben yakalamadım bu yüzden oturuyorum evde diyelim.
eğer bugün yakalarsam arkama bakmadan çeker giderim ve yarın göğsümü gere gere aldattı bende terkettim diyebilirim.

kızacak bişey yok biz burda bi sinirle açılan ne konular okuduk sonları hep kociş kociş şeklinde bitti, iyi madem iemnşallah bulursun delilleri ve yoluna bakarsın

emin ol ki öyle bir durum olsa asla geri dönmem. gururlu olduğum için zaten ispat peşindeyim yoksa dediğim gibi 3 maymunu oynar bakardım yoluma.

yakalamış olsam zaten şüphelerimi irdelemeden direkt olarak yüzüne vurur ve arkamı döner giderdim.
kimseden korkum çekinmem yok dünyada eşinden boşanan veya aldatılan ilk kadın değilim.
ben sadece yaptıklarını ispatlama peşindeyim sonrası zaten benim için çok daha kolay olacak.
tekrar söylüyorum çapkınlık yapmadı veya yaptıda ben yakalamadım bu yüzden oturuyorum evde diyelim.
eğer bugün yakalarsam arkama bakmadan çeker giderim ve yarın göğsümü gere gere aldattı bende terkettim diyebilirim.

işte bende ilk yorumumda bunu demek istedim yapacağın bu ise sana anlatır arkadaşlar pc ye nasıl casus program vs yükleyeceğini hatta madem yemekten sonra pırrr dışarı gidiyo peşine birini tak ya da sen takıl gör gözünle, bişey yakalamadın ama herşey ortada kocanla sevişmiyosun sana yanaşmıyo yanında oturmuyo geçmişi siliyo sence neden

Kadinlar genelde hissettiklerinde hakli cikarlar. Belki bu arkadaslari kendilerinin duzgun hayati olmayip gezip tozduklari icin esinizede bunu cazip göstermeye çalışıyorlardır. Ins baska biri yoktur

cimcimesultan
asıl arkadaşları sen anlayamamışın canım
muhtemelen önceden böyle bir konuyla rastlaşmamış olabilmenden olabilir
burada o kadar konu okuduk ki kocamı yakalayacağım napayım
sonra yakalar sonra başlarlar yok arkadaşıymış yok elemanıymış
günahını almışım kocişimimnnn mıç mıç da mıç mıç
yani öyle dolduk ki o yüzden böyle konuşuyoruz :)

neyse inşallah düşündüğümüz gibi değildir
yükledin mi casus programını?

Bu tip programlar çok eğlenceli, kuruyorsunuz ve bekliyorsunuz. Hep umudu oluyor insanın bir şey yoktur, olmaz diye ama gördükleri karşısında insan ciddi bir şok geçiriyor. Evde değilde dışarıda yapıyorsa işiniz daha zor gibi, çünkü işten çıkıp kaybolduğu sürede neler yaptığını görme şansınız çok düşük maalesef...

Kadın şüpheleniyorsa, hissediyorsa genelde doğru çıkıyor ve gördüğüm siz zaten buna hazırlıklısınız, umarım hakkınızda hayırlısı olur.

kızlar programı yükleyemiyorum yaa.
yüklemeye kadar herşeyi yapıyorum pc yeniden başlatmayı falan yapıyorum
ama yeniden başlattıktan sonra ctrl+alt+F7 ye basın diyor basıyorum progra açılmıyor.
neden acaba. F7 ye basınca hoparlörün kapanması dışında birşey olmadı offfff

merhaba kızlar.
yaklaşık 2 senelik evliyim. eşim ilk zamanlardan beri öyle çok ilgi gösteren üzerime düşüp şımartan biri değildir. bu yüzden ondan çok ilgi beklemem bende. fakat son zamanlarda dikkatimi çeken tuhaf davranışları olmaya başladı.
öncelikle yeni arkadaş çevresi edindi. eskiden görüştüğümüz aile hayatı düzgün arkadaşlarıyla görüşmeyi kesti.
sebebini sorduğumda geçiştirmeye başladı.
yeni arkadaşlar edindi ve bu arkadaşlarının biri bekar ipi kopuk serserinin önde gideni 8 yıllık ilişkisi vardı sevgilisini aldattı.
diğeri evliydi boşandı kendisi kuyumcuydu fakat beceriksizliğinden ve karı kız merakından kuyumcuyu batırdı hala piyasadaki fişli kadınlarla adı anılıyor.
diğeri mafyaya borcundan dolayı evini işini herşeyini kaybetti sıfırı tüketmiş durumda zar zor ayakta duruyor.
ve benim eşimde bu insanlarla her akşam görüşüyor. eşim esnaf gerek işi gerekse yaşam tarzıyla her zaman göze batan biri oldu.
onu defalarca uyarmama rağmen hep suçlu ben oldum bu arkadaşlarına laf söyletmezken beni kırmaktan geri kalmıyor.
haftanın 6 günü dışarı çıkıyor akşam yemeğinden hemen sonra çıkıp gece 11-12 lerde eve geliyor.
ve her akşam işten çıkış saati belli olduğu halde dükkanı kapattıktan 1-2 saat sonra anca eve geliyor.
bazen arıyorum şimdi kapattım yoldayım geliyorum diyor fakat ben işyeri kameralarından onun işyerini kapatma saatini görebiliyorum yani yalan söylüyor bana.
ben çalışmıyorum evdeyim btün gün canım sıkılıyor ve inanmazsınız belki bazı günler tek kelime konuşmadan geçirdiğim günler oluyor.
haliyle akşam olsun kocam gelsinde iki çift laf edelim diye bakıyorum.
haftanın sadece 1 akşamı evde oturur onuda benim için değil kurtlar vadisi için oturur.
evde olduğu zamanlar konuşmamız sadece benden sigara çakmak ve küllük istemesi, ve benim ben yatıyorum dememdir.
defalarca aldım karşıma konuştum her akşam yanımda dur demiyorum ama haftada en azından 2-3 akşam yanımda ol benim sana ihtiyacım var diyorum o gün çıkmıyor ertesi gün çıkmıyor ama yine yanımda oturmuyor.
alıp bilgisayarı yatak odasına gidiyor ben yine salonda tek başıma oturuyorum.
neden yanımda durmuyorsun diyorum ben uzanmak istiyorum diyor.
bazen çaktırmadan bilgisayarı kontrol ediyorum ama firefox mozilla kullanıyoruz hemen geçmişi siliyor.
her akşam geçmiş temizleniyor.
ve gece 2-3lere kadar bilgisayar başında oturuyor.
oyun oynamaz okey tavla oynamaz maç futbol seyretmez
.....grafik içerikli sitelere girdiğinden şüphelenmiyor değilim açıkçası.
facebook hesabımız ortak orada herhangi bir olumsuz durum yok doğal olarak.
telefonuda sürekli ortadadır.

fakat bu arkadaşlarıyla takılmaya başladığından beri nedense benden birşeyler sakladığını düşünmeye başladım çünkü garip hareketleri var.
arkadaşlarına kesinlikle laf ettirmiyor zora gelince hemen huzurumu kaçırma, bikerede şu evden mutlu çıkayım diyor.
daha açık konuşmak gerekirse bana sadece yatak odasında yakın davranıyorDU...
uzun zamandır karı koca ilişkimiz sadece aynı sofrada yemek yemekten öte gitmiyor.

ben soğudum artık içim soğudu ona karşı birşey hissetmediğimi sevgimin tükendiğini hissetmeye başladım.
hatta evi terketmeyi bile düşündüm.
fakat bazı şeyleri ispat etmeden bunu yapmamaya karar verdim haklıyken haksız duruma düşmemek için.

sizden ricam aranızda bilgisayardan ve bu işlerden anlayan birileri muhakkak vardır.
mozilla firefox da geçmişin silinmesi durumunda silinen sayfaları görmemiz mümkünmü bana bunu öğretirmisiniz.

bu arada kpss ye hazırlanıyorum. Allah nasip eder de kazanırsam gittiğimde en az 1 sene geri gelemeyeceğim ve bunu ikimizde biliyoruz. eskiden bana buradan başka biryer yazmaa izin vermem diyen adam şimdi alır anneni babanı yanına gidersin diyor.
fakat ben biliyorum eğer gidersem geri dönüşüm olmayacak geri dönsem bile bu ev benim olmayacak.
hissediyorum bunu ve ben hislerimde yanılmam.

aranızda bana yardımcı olacak biri varmı....muhakkak bunun bir yolu olmalı.

canım benim eşinin davranışları cidden hiç normal değil ve seni gözden çıkardığı; ''alır anneni babanı yanına gidersin'' demesinden belli , bu nedenle bence kpss' ye sıkı çalış hayatını garantile pek sonununuz yok gibi hayatına ve keyfine bak sen de.

iyide pcyi alıp yatakodasına giden seninle ilgilenmeyen ve sürekli geçmişi silen adam bence seni zaten aldatıyodur
başka ne açıklaması olacak takıldığı kişiler belli
o zaman direk casus programla yakala ve boşa

canım benim eşinin davranışları cidden hiç normal değil ve seni gözden çıkardığı; ''alır anneni babanı yanına gidersin'' demesinden belli , bu nedenle bence kpss' ye sıkı çalış hayatını garantile pek sonununuz yok gibi hayatına ve keyfine bak sen de.

evet 1 sene sonra tayin isteriz gelirsin diyor ama benim geri gelmeye gelirsemde ona dönmeye niyetim yok.

iyide pcyi alıp yatakodasına giden seninle ilgilenmeyen ve sürekli geçmişi silen adam bence seni zaten aldatıyodur
başka ne açıklaması olacak takıldığı kişiler belli
o zaman direk casus programla yakala ve boşa

kuramıyorum yaa neden kuramadım acab olmadı 5 defa denedim sürekli ya hata verdi yada kurduğum halde snhale ile sayfayı açmadı

evet 1 sene sonra tayin isteriz gelirsin diyor ama benim geri gelmeye gelirsemde ona dönmeye niyetim yok.

kuramıyorum yaa neden kuramadım acab olmadı 5 defa denedim sürekli ya hata verdi yada kurduğum halde snhale ile sayfayı açmadı

ben hiç kurmadım bilen biri yardım etse keşke

Son düzenleme:

yaşadıkların benim yaşadıklarıma benziyor kısmen ve o dönem ben de kpss' ye hazırlanıyordum bambaşka bi şehir yazdım ve çıktığım o eve bir daha dönmedim zaten o evden çıkmak için kpss' ye hazırlanmıştım hakkında hayırlısı olur inşallah. bu arada şu an çok huzurluyum ve mutluyum umarım senin de gönlünce olur herşey

merhaba kızlar.
yaklaşık 2 senelik evliyim. eşim ilk zamanlardan beri öyle çok ilgi gösteren üzerime düşüp şımartan biri değildir. bu yüzden ondan çok ilgi beklemem bende. fakat son zamanlarda dikkatimi çeken tuhaf davranışları olmaya başladı.
öncelikle yeni arkadaş çevresi edindi. eskiden görüştüğümüz aile hayatı düzgün arkadaşlarıyla görüşmeyi kesti.
sebebini sorduğumda geçiştirmeye başladı.
yeni arkadaşlar edindi ve bu arkadaşlarının biri bekar ipi kopuk serserinin önde gideni 8 yıllık ilişkisi vardı sevgilisini aldattı.
diğeri evliydi boşandı kendisi kuyumcuydu fakat beceriksizliğinden ve karı kız merakından kuyumcuyu batırdı hala piyasadaki fişli kadınlarla adı anılıyor.
diğeri mafyaya borcundan dolayı evini işini herşeyini kaybetti sıfırı tüketmiş durumda zar zor ayakta duruyor.
ve benim eşimde bu insanlarla her akşam görüşüyor. eşim esnaf gerek işi gerekse yaşam tarzıyla her zaman göze batan biri oldu.
onu defalarca uyarmama rağmen hep suçlu ben oldum bu arkadaşlarına laf söyletmezken beni kırmaktan geri kalmıyor.
haftanın 6 günü dışarı çıkıyor akşam yemeğinden hemen sonra çıkıp gece 11-12 lerde eve geliyor.
ve her akşam işten çıkış saati belli olduğu halde dükkanı kapattıktan 1-2 saat sonra anca eve geliyor.
bazen arıyorum şimdi kapattım yoldayım geliyorum diyor fakat ben işyeri kameralarından onun işyerini kapatma saatini görebiliyorum yani yalan söylüyor bana.
ben çalışmıyorum evdeyim btün gün canım sıkılıyor ve inanmazsınız belki bazı günler tek kelime konuşmadan geçirdiğim günler oluyor.
haliyle akşam olsun kocam gelsinde iki çift laf edelim diye bakıyorum.
haftanın sadece 1 akşamı evde oturur onuda benim için değil kurtlar vadisi için oturur.
evde olduğu zamanlar konuşmamız sadece benden sigara çakmak ve küllük istemesi, ve benim ben yatıyorum dememdir.
defalarca aldım karşıma konuştum her akşam yanımda dur demiyorum ama haftada en azından 2-3 akşam yanımda ol benim sana ihtiyacım var diyorum o gün çıkmıyor ertesi gün çıkmıyor ama yine yanımda oturmuyor.
alıp bilgisayarı yatak odasına gidiyor ben yine salonda tek başıma oturuyorum.
neden yanımda durmuyorsun diyorum ben uzanmak istiyorum diyor.
bazen çaktırmadan bilgisayarı kontrol ediyorum ama firefox mozilla kullanıyoruz hemen geçmişi siliyor.
her akşam geçmiş temizleniyor.
ve gece 2-3lere kadar bilgisayar başında oturuyor.
oyun oynamaz okey tavla oynamaz maç futbol seyretmez
.....grafik içerikli sitelere girdiğinden şüphelenmiyor değilim açıkçası.
facebook hesabımız ortak orada herhangi bir olumsuz durum yok doğal olarak.
telefonuda sürekli ortadadır.

fakat bu arkadaşlarıyla takılmaya başladığından beri nedense benden birşeyler sakladığını düşünmeye başladım çünkü garip hareketleri var.
arkadaşlarına kesinlikle laf ettirmiyor zora gelince hemen huzurumu kaçırma, bikerede şu evden mutlu çıkayım diyor.
daha açık konuşmak gerekirse bana sadece yatak odasında yakın davranıyorDU...
uzun zamandır karı koca ilişkimiz sadece aynı sofrada yemek yemekten öte gitmiyor.

ben soğudum artık içim soğudu ona karşı birşey hissetmediğimi sevgimin tükendiğini hissetmeye başladım.
hatta evi terketmeyi bile düşündüm.
fakat bazı şeyleri ispat etmeden bunu yapmamaya karar verdim haklıyken haksız duruma düşmemek için.

sizden ricam aranızda bilgisayardan ve bu işlerden anlayan birileri muhakkak vardır.
mozilla firefox da geçmişin silinmesi durumunda silinen sayfaları görmemiz mümkünmü bana bunu öğretirmisiniz.

bu arada kpss ye hazırlanıyorum. Allah nasip eder de kazanırsam gittiğimde en az 1 sene geri gelemeyeceğim ve bunu ikimizde biliyoruz. eskiden bana buradan başka biryer yazmaa izin vermem diyen adam şimdi alır anneni babanı yanına gidersin diyor.
fakat ben biliyorum eğer gidersem geri dönüşüm olmayacak geri dönsem bile bu ev benim olmayacak.
hissediyorum bunu ve ben hislerimde yanılmam.

aranızda bana yardımcı olacak biri varmı....muhakkak bunun bir yolu olmalı.

canım üzüldüm.. ama her işte bir hayır vardır. böyle bir şey yaparsa onun kalitesizliği... sen güçlü bir kızsın. tabiki başının çaresine bakarsın. delilleri topla ve tazminatta iste.. kimsenin kimseyi aptal yerine koyma hakkı yok. artık istemiyorsa adam gibi söylesin. kem kümlee geçmez hayat..

Canım çok üzüldüm.Forumda arada yazdıklarını okumuşluğum var bir ara yazmıştım bebek konularında sana sen evliliğinde evlat sahibi olmaya çalışırken yuvanla ilgilenirken böyle şeyler yaşaman çok üzücü umarım bu zamanları az yara alarak atlatırsın.Kpss ye hazırlanmayı sakın bırakma eşinle devam edersin yada etmezsin ama en azından kendine ait bir gelirin olsun.Rabbim yardımcın olsun.

Öncelikle arama(bul) varya Windows tuşunun orada oraya *.jpeg yaz ya da resimleri arattır. Sonra tarihlere bak bazen silinse bile kalıyor o dosyalar. Resim baktıysa görebilirsin. Belki kaydettikleri bile vardır. Bu arada ben daha bir araştırırım yazarım.

Back
X