elmayra konu dışı ama hamileliğğin hayırlı olsun hangi ara evlendin yada ben kaçırdım mutluluklar sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına al
konu sahibi kusura bakma sen şüpheleniyorsan vardır altında bir neden casus programları yükle hakkında hayırlısı
ben hislerimde hiçbir zaman yanılmam inşallah bunda yanılıyorumdur nedensizdir bu şüphelerim
Mesaj attım simdi. Sen kurmayı dene, yapamazsan ben özelden anlatırım sana gerç youtubeda bile nasıl anlatılacağı yazıyor
tamam canım çok sağol hemen bakıyorum
Bence bir erkeğe “beni seviyor musun/sevmiyor musun? ,artık beni beğenmiyor musun? Neremi beğenmiyorsun?” tarzı sorular sormak kaybettirir ki kişinin içindeki kompleksi gösterir. Bunun yerine “ bir sorun mu var?” yaklaşımı her zaman daha iyidir.
ben hiçbir zaman beni beğeniyormusun gibi cümleler kurmadım hep bir sorun mu var dedim yok dediğinde bile sorunu kendimde aradım benimle ilgiliyse söyle çözelim dedim. ama her seferinde aldığım cevap HAYIR...
ne olduğu belli kocan o arkadaşlarla takılmaktan onlara benzemiş
onların pislik dolu hayatına özeniyodur
bilgisayarda da ne haltlar karıştırdığı ortada ya cinsel videolar izliyo ya da birileriyle netten takılıyo hemen casus program yükleyip kanıtlarını topla ve ayrıl
kpssye filan da çalış kurtul bu adamdan ben bile iğrendim bilgisayarı alıp odaya gitmek ve her akşam geçmişi temizlemek ne demek ya
midem bulandı cidden
seni de gözden çıkarmış iş için uzaklara gitsen hoşuna bile gider daha rahat olucam diye
bence yol yakınken bu adamı çekme kendine yeni bi hayat kurarsın
yuvasını düşünen insan böyle it kopukla gezip karısını üzmezdi zaten
valla sınava topu topu 4,5 ay kaldı zaten. hadi sonuçlar atamalar falan desen 6 ay. 6 ay sonra ardıma bakmadan eşyalarımı bile almadan çekip gideceğim Allah izin verirse.
Allah yardımcın olsun canım
maalesef arkadaş ortamından çok etkilenen seni de nasılsa cepte diye gören biri eşin
sakın çocuk yapayım deme elmayranın dediği casus programından yükle ve takip et bakalım..
çocuğum aslında olacaktı ama kaybettim. o zamanlar çok üzülmüş resmen boşluğa düşmüştüm ama şimdi iyiki olmamış diyorum. olsaydı işim daha zor olurdu.
Allah yardımcın olsun canım
Kpss ye odaklan sen bu mevzuyu kafana taktığın sürece geleceğin tehlikeye girecek
Takmamak elde değildir eminim için içini yiyordur ama yine de duyguların yerine mantığını kullan ne zaman geleceğini garanti ettin o zaman son bi kez/ bi kaç kez daha döner konuşursun
Şimdi sen eşinle ne konuşsan iyi de söylesen kötü de söylesen dır dır yapmış olacan onun gözünde
En azından kendi kabuğuna çekil ama sadece şimdilik
İnşallah sınav sonucu dönüşün muhteşem olur o da o pis arkadaşlarını bırakır yuvasının ve senin kıymetini bilir
ben ona birşey belli etmiyorum onun gözünde hayatından memnun dersine çalışan kadınım ama içim içimi yiyor bunu ona belli etmemek için mutlu mesut taklidi yapıyorum çok yakında gerçekleri yüzüne vurduğumda iş değişecek.
Bu arada bilgisayarlarda silinen herşey geri gelebiliyor bildiğim kadarıyla
Ama bu çok tehlikeli bişey eşin farkederse daha büyük sıkıntı olmasın senin için
farkederse bana çemkirmekten ziyade kendi kuyruğunu nasıl kurtaracağının derdine düşecektir eminim.
çok zor bir durum gerçekten
ama sanırım eşin arkadaşlarını da bahane ederek kendine başka bir hayat kurmuş
temkinl,i davran bi kurcalasan, bu gibi tiplerin altında tonla pislik çıkar
ilgisiz sevgisiz eş gerçekten çok zor
insan kendini değersiz hisseder
allah yardımcın olsun
evet çok haklısın kendimi değersiz biri gibi görüyorum bütün gün temizlik çamaşır bulaşık ütü yemek yapmak derken akşam oluyor ve eve geldiğinde koca bir hiçle karşı karşıya kalıyorum.
velev ki pc de bişeyler buldun ne yapacaksın, yarın bigün sende arkadaşları yapmış benimkinin haberi yokmuş vs gibi havalara girmede, çekip gideceksen delil topla ama yok susup evde oturmaya devam edeceksen hiç kurcalama çünkü açık söylüyorum ben erkek olsam aldatıldığını bile bile evde oturan kadına pehhh bana tapıyo gözüyle bakarım
saçmalama lütfen bilgisayar evde arkadaşları nasıl girecek. öyle birşey olsa bile benimkinin haberi yokmuş demem daha çok onu suçlarım nasıl olurda bu tarz insanlarla arkadaslık yaparsın diye.
sen benim ne demek istemiğimi anlamadın galiba. en başta da söylediğim gibi benim içim zaten bitti ben kendi haklılığımı ispatlayacak delilleri bulma peşindeyim yoksa ona inanacak olsam kırar dizimi yediğim yemeğe şükredip otururum yerimde