• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim birşeyler saklıyor

Bence sakın uğraşmayın.
Bu forumdada,etrafımdada gördüğüm kadarıyla ilk aldatma bir boşanma sebebi değil.
Kadın ısrarla ortaya çıkartıyor,asarım keserim,boşarım nidalarıyla,yakalıyor.Adam çok pişman rolü oynuyor aile kızım bir şans daha diyor ve sonuçta affediyor.Hem aldatmayı affettiği için kendini affedemiyor,hem kocasına tekrar yapabilmesi için koz veriyor.
Çok samimi söylüyorum, araştırmayın.

Pandora recovery diye bi program var onu bilgisayarina kur silinen butun geçmiş geri geliyor ucretsiz bi kurulum yigenimin bi belgesi silinmisti bu programla beraber simdiye kadar bilgisayardan ne silinmisse geri geldi

Esin bu arkadaslari icin bence sadece bir av , yani baska bisey dusunemiyorum ..

Bilgisayardan biri gecmisi siliyosa kesinlikle sakladigi bisey vardir. .. Konusmaya calismissin ama bir sonuc alamamissin..

Peki esinin aile buyuklerden birinin sozunu dinliyosa
Aile buyuklerinden birine , derdini dile getirsen .. arkadas cevresini anlatsan .. ise yaramazmi ?

yaşadıkların benim yaşadıklarıma benziyor kısmen ve o dönem ben de kpss' ye hazırlanıyordum bambaşka bi şehir yazdım ve çıktığım o eve bir daha dönmedim zaten o evden çıkmak için kpss' ye hazırlanmıştım hakkında hayırlısı olur inşallah. bu arada şu an çok huzurluyum ve mutluyum umarım senin de gönlünce olur herşey

inşallah bende senin gibi sonunda mutluluk ve huzuru yakalarım

canım üzüldüm.. ama her işte bir hayır vardır. böyle bir şey yaparsa onun kalitesizliği... sen güçlü bir kızsın. tabiki başının çaresine bakarsın. delilleri topla ve tazminatta iste.. kimsenin kimseyi aptal yerine koyma hakkı yok. artık istemiyorsa adam gibi söylesin. kem kümlee geçmez hayat..

canım benim çok teşekkür ederim evet neyin hayır neyin şer olduğunu göremiyoruz malesef işte böyle karşımıza çıktığında anlıyoruz.

Canım çok üzüldüm.Forumda arada yazdıklarını okumuşluğum var bir ara yazmıştım bebek konularında sana sen evliliğinde evlat sahibi olmaya çalışırken yuvanla ilgilenirken böyle şeyler yaşaman çok üzücü umarım bu zamanları az yara alarak atlatırsın.Kpss ye hazırlanmayı sakın bırakma eşinle devam edersin yada etmezsin ama en azından kendine ait bir gelirin olsun.Rabbim yardımcın olsun.

çok teşekkür ederim canım evet arabın derdi kırmızı pabuç misali ben bebeğimiz olsun yuvamız şenlensin diye bakarken adam yuvamızı yıkmak için uğraşıyormuş. çok şükür rabbim bebeğim varken bunu göstermedi.

Öncelikle arama(bul) varya Windows tuşunun orada oraya *.jpeg yaz ya da resimleri arattır. Sonra tarihlere bak bazen silinse bile kalıyor o dosyalar. Resim baktıysa görebilirsin. Belki kaydettikleri bile vardır. Bu arada ben daha bir araştırırım yazarım.

çok teşekkür ederim arkadaşım ama birşey gelmedi silinmiş heralde hepsi.

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-397045.html
böyle bir konu açılmış ama yapıp elinize yüzünüze bulaştırırsanız çakabilir eşiniz:(
bir de şurada bişiler buldum ama ikisini de denemedim
http://www.turkhackteam.net/trojan-ve-virusler/740189-revalation-keylogger-v3-0-final-edition.html

çok teşekkür ederim arkadasım işime yarayacaktır eminim.

Bence sakın uğraşmayın.
Bu forumdada,etrafımdada gördüğüm kadarıyla ilk aldatma bir boşanma sebebi değil.
Kadın ısrarla ortaya çıkartıyor,asarım keserim,boşarım nidalarıyla,yakalıyor.Adam çok pişman rolü oynuyor aile kızım bir şans daha diyor ve sonuçta affediyor.Hem aldatmayı affettiği için kendini affedemiyor,hem kocasına tekrar yapabilmesi için koz veriyor.
Çok samimi söylüyorum, araştırmayın.

bu forumdakiler beni bağlamaz ben kendi vicdanıma ve mideme bakarım. eğer midem kaldırmıyorsa kimsenin yalvarmaları umrumda olmaz. aileler işin içine girerse asla geri dönüşüm olmaz çünkü bu sefer içimdekileri ortaya dökerim ve onlarda işin vahametini görür.
zaten kopan ip tekrar bağlanır ama her tutuşta düğüm elini acıtır...

Pandora recovery diye bi program var onu bilgisayarina kur silinen butun geçmiş geri geliyor ucretsiz bi kurulum yigenimin bi belgesi silinmisti bu programla beraber simdiye kadar bilgisayardan ne silinmisse geri geldi

bu program siteleri de geri getirirmi acaba.nette baktım belgeleri diyor ama:26:

Esin bu arkadaslari icin bence sadece bir av , yani baska bisey dusunemiyorum ..

Bilgisayardan biri gecmisi siliyosa kesinlikle sakladigi bisey vardir. .. Konusmaya calismissin ama bir sonuc alamamissin..

Peki esinin aile buyuklerden birinin sozunu dinliyosa
Aile buyuklerinden birine , derdini dile getirsen .. arkadas cevresini anlatsan .. ise yaramazmi ?

eşimin ailesiyle arası pek iyi değil açıkçası. yani mecbur olduğu için bayramdan bayrama görüşürler. aile hayatının geneli öyle.
abisi var onunla konuşabilirim ama onuda bu işe karıştırmak istemiyorum. sonra abisi gider buna birşey söyler bu gelir bana sen abime niye anlatıyorsun ortada birşey yok der beni suçlar. çünkü ona göre bu bir sorun bile değil.

GOogle hesabın varsa eşin bilgisayarı kullanmadan önce hesaptan giriş yap açık kalsın hesabın eşin işini bitirdikten sonra google history e gir o hesapla herşey çıkar. Ama eşinın google hesabı varsa girer girmez onu açıyorsa eşinin hesabının şifresini bilmen gerekiyor. Umarım kötü birşey yoktur allah sabır versin...

birşey saklamıyor da olsa anlattıklarınız yani varolan ilişkiniz kötü boyutlarda zaten.. yani sizi aldatıp aldatmaması çok önemli değil gibi.. illa aldatmak mı son nokta.. anlattığınız tip adamlarla her gece buluşması bile korkunç.. eşimin bir tane böyle arkadaşı olsa ayda 1 buluşsa bile dünyayı başına yıkarım.. anlıyorum elinizden birşey gelmiyor ama eşiniz kendi hayatını yaşıyor kendince.. siz "yok" gibisiniz.. ne olur size bunu yapmasına izin vermeyin.. kimseye boşan denmez bence ama durum düzelmezse size yazık olacak gibi..

bunun farkındayım bende. kaç defa aldım karşıma sordum benimle ilgili problemmi var beğenmiyormusun eskisi kadar ilgini çekmiyormuyum bir sıkıntın varsa söyle elimden geleni yapayım diyorum ne kadar giyinsemde süslensemde ilgisini çekmiyor hiçbirşey. o arkadaşlarına odaklanmış onlardan izinsiz adım atamıyor. gittim saçımı kestirdim belimdeydi saçlarım omuzlarıma çıktı onu bile farketmedi saçım nasıl olmuş dedim bilmem dikkat etmedim sen memnunsan sorun yok dedi.
onun benden geçtide benimde ondan geçti artık

Cnm oncelikle Allah yardimcin olsun. Eger suphelerin varsa onun yaptigi hareketler itici geliyorsa emin ol yanilmiyorsun. Senin esinin etrafinda doru duzgun bir insan yokki yoldan cikmamasi mumkun degil. Aynn seni anlattiklarin yola cikaraktan benim basimada geldi bu tarz olaylar.

Bosanma asamasinda oldugum esiminde etrafinda dogru duzgun insanlar yok bildigin serseri oteki mafya evli arkadaslarinin cogununda dostu var biri asker kacagi barlardan pavyonlardan cikmaz vs vs ve ben bunlari evlendikten sonra ogrendim maalesef. Evliykende esimin pesine bir mafya takildi esimi kendine kul kole etti hatta evimize kdr geldi o mafya resmen esime onlardan uzaklas dedikce tersini yapti. Ve ne anladim biliyormusun esimde ayni onlar gibiymis hic bir farki yokmus onlardan cunku bana hep derdi benim arkadaslarim cok degerli zamaninin cogunuda onlarla gecirirdi aptal. Allah akil fikir versin bu insanlara ne diyim sen dedigin gibi caktirmadan delil toplamaya bak evi sakin terketme kusurlu sayilirsin zamani gelir zaten herseyin !!!

Aslında doğru söylüyor diğer arkadaşlar. Kediyi öldüren merakıdır derler. Ama ben şahsen gıdılarım bazen bulduklarım da çok üzer. Birkaç yol daha var pc elimde olsa:))Uzaktan olamıyor. Yoksa Allah ın izniyle Kaçmaz:D

yorumları okumadan yazmayayım dedım.eşinin o arkadas cevresınden ayrılması lazım yoksa suan aldatma yoksa bıle ılerde olucak gibi.tasınma durumunuz yokmu o ortamdan uzaklassanız.esınızle cok az konustugunuzu zöylemişsiniz.ayııp olcak ama cinsel anlamda birliktelik yaşamıyosanız süphelenmelerinde haklı olabilirsiniz sonuctta o bir erkek konusmaması yanında birde böyle bir durum varsa size tavsiyem böcek diyebilcegimiz gizli bir ses kayıt cihazını sürekli kullandıgı bir ceketi olur mont olur bir yere koyup üstünde tasımasını saglayın böylece ne yaptıgını dinlemiş olursunuz böyle 2-3 gün sürekli dinlesen zaten durumu anlarsın suan ne kadar dogru bılmıyorum ama bu böcek olayında üstünde olmalı dedim ya cekette montta vb.anlarsa diye düşünürsen bir cevsen al onun ıcıne yerlestır öyle ver korundugunu sansın o :) gece gecede nerden aklıma geldiyse ama yazmadanda duramadım.

hep aynı hikayeler, şu erkekleri gebertesim geliyor
canım çok zor Allah yardımcın olsun, arkadaşlar zaten gerekeni söylemiş tekrar etmk istemedim

GOogle hesabın varsa eşin bilgisayarı kullanmadan önce hesaptan giriş yap açık kalsın hesabın eşin işini bitirdikten sonra google history e gir o hesapla herşey çıkar. Ama eşinın google hesabı varsa girer girmez onu açıyorsa eşinin hesabının şifresini bilmen gerekiyor. Umarım kötü birşey yoktur allah sabır versin...

google hesabından kasıt gmail hesabı mı? sorun değil alırım fakat o açıkken eşim nasıl kullanacak sayfayı onu anlamadım.

birşey saklamıyor da olsa anlattıklarınız yani varolan ilişkiniz kötü boyutlarda zaten.. yani sizi aldatıp aldatmaması çok önemli değil gibi.. illa aldatmak mı son nokta.. anlattığınız tip adamlarla her gece buluşması bile korkunç.. eşimin bir tane böyle arkadaşı olsa ayda 1 buluşsa bile dünyayı başına yıkarım.. anlıyorum elinizden birşey gelmiyor ama eşiniz kendi hayatını yaşıyor kendince.. siz "yok" gibisiniz.. ne olur size bunu yapmasına izin vermeyin.. kimseye boşan denmez bence ama durum düzelmezse size yazık olacak gibi..

durum düzelmezse ona yazık olur ben başımın çaresine bakarım ama onu ailesi dahi kabul etmez dışlanır.

Cnm oncelikle Allah yardimcin olsun. Eger suphelerin varsa onun yaptigi hareketler itici geliyorsa emin ol yanilmiyorsun. Senin esinin etrafinda doru duzgun bir insan yokki yoldan cikmamasi mumkun degil. Aynn seni anlattiklarin yola cikaraktan benim basimada geldi bu tarz olaylar.

Bosanma asamasinda oldugum esiminde etrafinda dogru duzgun insanlar yok bildigin serseri oteki mafya evli arkadaslarinin cogununda dostu var biri asker kacagi barlardan pavyonlardan cikmaz vs vs ve ben bunlari evlendikten sonra ogrendim maalesef. Evliykende esimin pesine bir mafya takildi esimi kendine kul kole etti hatta evimize kdr geldi o mafya resmen esime onlardan uzaklas dedikce tersini yapti. Ve ne anladim biliyormusun esimde ayni onlar gibiymis hic bir farki yokmus onlardan cunku bana hep derdi benim arkadaslarim cok degerli zamaninin cogunuda onlarla gecirirdi aptal. Allah akil fikir versin bu insanlara ne diyim sen dedigin gibi caktirmadan delil toplamaya bak evi sakin terketme kusurlu sayilirsin zamani gelir zaten herseyin !!!

evi terketmek son çarem diy düşünüyorum önce haklı olduğumu ispatlamam lazım şimdi gidersem şüpheleniyorum dersem kimse hak vermez bana.

Aslında doğru söylüyor diğer arkadaşlar. Kediyi öldüren merakıdır derler. Ama ben şahsen gıdılarım bazen bulduklarım da çok üzer. Birkaç yol daha var pc elimde olsa:))Uzaktan olamıyor. Yoksa Allah ın izniyle Kaçmaz:D

sen bana yolları anlat arkadasım ben yapmaya çalışayım

yorumları okumadan yazmayayım dedım.eşinin o arkadas cevresınden ayrılması lazım yoksa suan aldatma yoksa bıle ılerde olucak gibi.tasınma durumunuz yokmu o ortamdan uzaklassanız.esınızle cok az konustugunuzu zöylemişsiniz.ayııp olcak ama cinsel anlamda birliktelik yaşamıyosanız süphelenmelerinde haklı olabilirsiniz sonuctta o bir erkek konusmaması yanında birde böyle bir durum varsa size tavsiyem böcek diyebilcegimiz gizli bir ses kayıt cihazını sürekli kullandıgı bir ceketi olur mont olur bir yere koyup üstünde tasımasını saglayın böylece ne yaptıgını dinlemiş olursunuz böyle 2-3 gün sürekli dinlesen zaten durumu anlarsın suan ne kadar dogru bılmıyorum ama bu böcek olayında üstünde olmalı dedim ya cekette montta vb.anlarsa diye düşünürsen bir cevsen al onun ıcıne yerlestır öyle ver korundugunu sansın o :) gece gecede nerden aklıma geldiyse ama yazmadanda duramadım.

taşınma durumumuz yok malesef. işi gereği burada mecburuz zaten doğma büyüme buralıyız maddi durumu da çok şükür iyi başka bir yede yapabileceği veya yapsa bile bu kada kazançlı olabileceği bir meslek değil onunkisi.

hep aynı hikayeler, şu erkekleri gebertesim geliyor
canım çok zor Allah yardımcın olsun, arkadaşlar zaten gerekeni söylemiş tekrar etmk istemedim

sağol arkadasım.

Teşekkür ederim scarlet :) Henüz evlenmedim, birkaç haftaya inş

elmeyra eski eşinle mi evleniyorsun? :53:

konu sahibi, peki bilgisayara program yükledin ve öğrendin ki eşin p...rafik sitelere bakıyormuş..
peki o zaman ne olacak? yani sence bu aldatma mı?
hani bir delil arıyorum dedin ya ondan soruyorum..

elmeyra eski eşinle mi evleniyorsun? :53:

konu sahibi, peki bilgisayara program yükledin ve öğrendin ki eşin p...rafik sitelere bakıyormuş..
peki o zaman ne olacak? yani sence bu aldatma mı?
hani bir delil arıyorum dedin ya ondan soruyorum..

onun aldatma olduğunu söylemedim ben.
evet delil arıyorum ama bu demek değil p. sitelerine giriyor diye adamı terkedeceğim.
ben sakladığı bişeylerin olduğunu sezdiğim için bunu araştırıyorum ve evet gerekirse sırf bu sitelere girdiği çin boşanabilirim.
BANA GÖRE eşiyle veya cinsel hayatıyla sorunu olan ve bu sorunları aşaaya biri o tarz video seyreder (kimse yanlış anlamasın tekrar söyüyorum bana göre).

onun aldatma olduğunu söylemedim ben.
evet delil arıyorum ama bu demek değil p. sitelerine giriyor diye adamı terkedeceğim.
ben sakladığı bişeylerin olduğunu sezdiğim için bunu araştırıyorum ve evet gerekirse sırf bu sitelere girdiği çin boşanabilirim.
BANA GÖRE eşiyle veya cinsel hayatıyla sorunu olan ve bu sorunları aşaaya biri o tarz video seyreder (kimse yanlış anlamasın tekrar söyüyorum bana göre).

tamam sordum işte, yani yadırgama değil gerçek bir soruydu o.
o zaman yükle bakalım programı..

Hesap açıkken girilen tüm siteleri kayıt altına alıyor google history. EVet gmail hesabı. HEsap al giriş yap sonra herhangi bir siteye gir işte google a google history yaz giriş ister ordan görürsün herşeyi. Sadece hesabın açık olması lazım eğer eşinin gmail hesabı varsa ve bilgisayar başına oturur oturmaz kendi hesabını açıyorsa onun şifresini bilmen lazım malesef...
EDİT: Google dan aratılıp girilen siteleri kaydediyormuş kusura bakma ama bu da işe yarayabilir sonuçta Türk insanı önce google a yazar gireceği siteyi bile :)

Son düzenleme:
Hesap açıkken girilen tüm siteleri kayıt altına alıyor google history. EVet gmail hesabı. HEsap al giriş yap sonra herhangi bir siteye gir işte google a google history yaz giriş ister ordan görürsün herşeyi. Sadece hesabın açık olması lazım eğer eşinin gmail hesabı varsa ve bilgisayar başına oturur oturmaz kendi hesabını açıyorsa onun şifresini bilmen lazım malesef...
EDİT: Google dan aratılıp girilen siteleri kaydediyormuş kusura bakma ama bu da işe yarayabilir sonuçta Türk insanı önce google a yazar gireceği siteyi bile :)

eşimin hotmail hesabı var sadece.
şimdi kendime gmail hesabı alıp söylediklerini uygulayacağım umarım başarılı olurum çok teşekkür ederim arkadasım

Yanlış hatırlamıyorsum bebek olsun diye uğraşıyordun ama eşin onda bile sana destek olmamıştı moralini bozmuştu.
bence hiç canını sıkma yerinde olsam hiç delil toplamayada çalışmam. zaten o senden geçmiş . senin istediğin gibi davranmıyorsa , sana istediğin eş gibi olmuyorsa bu evliliği devam ettirmenin anlamı yok. gece yarısına kadar pc kucağında ayrı takılması ne demek ya .
hiç üzme kpss yi kazanırsan tek kelime bile etmeden çek git. emin ol seveceğin yüreğini gönlünü seven biri çıkar .
hayırlısı olsun

Back
X