Uzmeye çekinir kaybetme korkusu olan insan daha özenli davranır. Gerçi adamın soyadını aldıktan sonra ne derece etkili bilemeyeceğim ama bence bi nebze gerekli bu korku.Bence sen evden gitme blofünü bırakmalısın.
Kaybetme korkusu ne anlamıyorum. Kocamın başına sağlık açısında bişey gelmesinden korkarım başkaca bişeyden korkmam
Üzüyor beni bazen cekinsin kiyamasin kendini torpulesin istiyorumBacim her kavgada ev terk edilir mi tobest
Peki bu denli büyük bi laf eden eşim ciddi midir?Kavgadan dolayı evi terketmek saçma haa ben etmedim mi ettim ama 2-3 edip sonra tıpış tıpış geri dönünce saçma bir güç gösterisi olduğunu anlayıp bıraktım
Ama eşim de ben de inatçı insanlar değiliz, birbirimize karşı tükürdüğümüzü yaladığımız da çok oldukarakter meselesi. Ama evden küsüp küsüp çıkmalar saçma
Ciddi olabilir, deneme yani gereksiz yere. Ne gerek var?Peki bu denli büyük bi laf eden eşim ciddi midir?
Bi kere ilk başta her kavgada evden gitme blöfü yapıp sonra da korkup oturmakla başlayabilirsin. Kocan haklı. Kavga da etseniz o evden gidilmemeli, blöfü bile yapılmamalı. Evden giderim diyorsan kapıyı çekip gitmesini bileceksin ki, adam seni ciddiye alsın. Bi an önce bu huyunu bırak. Çok çok başka odaya git çarp kapıyı. Ama adamı evden gitmekle tehdit etme.
E ilerde ciddi bi sorun olursa evden gidiyorum ben dediğinde de hic umrunda olmaz bu sefer. Bence bu huyundan vazgeç. Kocanla tatli dille sakince cilveli konuş anlas. Bak burada bi konu var onu okumani tavsiye ederim. Googleye işveli cilveli dayak yaz kadınlar klubu cikar o konuyu okuÜzüyor beni bazen cekinsin kiyamasin kendini torpulesin istiyorum
Ciddiyse o inadını bırakacak . Haksız mıyım ? Her konuda aman suratını asmasin kusmesin diye cekinemem ki.Ciddi olabilir, deneme yani gereksiz yere. Ne gerek var?
Teşekkür ediyorumE ilerde ciddi bi sorun olursa evden gidiyorum ben dediğinde de hic umrunda olmaz bu sefer. Bence bu huyundan vazgeç. Kocanla tatli dille sakince cilveli konuş anlas. Bak burada bi konu var onu okumani tavsiye ederim. Googleye işveli cilveli dayak yaz kadınlar klubu cikar o konuyu oku
BlofmatikTripkolik
Blöfkolik
Gitmekolik
Rica ederim canim sevgilerTeşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?