• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim blöf mü yapıyor?

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Tartıştığımız bir kaç kere evden gitmeye yeltendim. Her seferinde gidersen bu eve asla girmem bidaha da yüzüne bakmam dedi. Şimdi diyeceksiniz ki adamı senden iyi mi taniycaz eşim inatçı dediğim dedik biridir. Kavgalar da hep inatlasmalar sonucu çıkar. Örneğin beni azarlasa evden gitmeye kalkışsam suçlu ben olurum. Ne olursa olsun bu evden gidilmeyecekmis. O gelmem falan diyince ben de pısıp oturuyorum yerime. O da diyor ki muhtemelen kaybetmekten korkuyor beni ondan gidemiyor . Ben adama kaybetme korkusunu nasıl vericem peki bu şekilde? Bu arada yeni evliyiz.

Bence sen evden gitme blofünü bırakmalısın.
Kaybetme korkusu ne anlamıyorum. Kocamın başına sağlık açısında bişey gelmesinden korkarım başkaca bişeyden korkmam
Uzmeye çekinir kaybetme korkusu olan insan daha özenli davranır. Gerçi adamın soyadını aldıktan sonra ne derece etkili bilemeyeceğim ama bence bi nebze gerekli bu korku.

Kavgadan dolayı evi terketmek saçma haa ben etmedim mi ettim ama 2-3 edip sonra tıpış tıpış geri dönünce saçma bir güç gösterisi olduğunu anlayıp bıraktım :olamaz:

Ama eşim de ben de inatçı insanlar değiliz, birbirimize karşı tükürdüğümüzü yaladığımız da çok oldu :KK48: karakter meselesi. Ama evden küsüp küsüp çıkmalar saçma

Bi kere ilk başta her kavgada evden gitme blöfü yapmayı bırakmakla başlayabilirsin. Kocan haklı. Kavga da etseniz o evden gidilmemeli, blöfü bile yapılmamalı.

Evden giderim diyorsan kapıyı çekip gitmesini bileceksin ki, adam seni ciddiye alsın. Bi an önce bu huyunu bırak. Çok çok başka odaya git çarp kapıyı. Ama adamı evden gitmekle tehdit etme.

Kavgadan dolayı evi terketmek saçma haa ben etmedim mi ettim ama 2-3 edip sonra tıpış tıpış geri dönünce saçma bir güç gösterisi olduğunu anlayıp bıraktım :olamaz:

Ama eşim de ben de inatçı insanlar değiliz, birbirimize karşı tükürdüğümüzü yaladığımız da çok oldu :KK48: karakter meselesi. Ama evden küsüp küsüp çıkmalar saçma
Peki bu denli büyük bi laf eden eşim ciddi midir?

Bi kere ilk başta her kavgada evden gitme blöfü yapıp sonra da korkup oturmakla başlayabilirsin. Kocan haklı. Kavga da etseniz o evden gidilmemeli, blöfü bile yapılmamalı. Evden giderim diyorsan kapıyı çekip gitmesini bileceksin ki, adam seni ciddiye alsın. Bi an önce bu huyunu bırak. Çok çok başka odaya git çarp kapıyı. Ama adamı evden gitmekle tehdit etme.

Peki eşiniz sizi evde yoksaysa cezalandirsa muhattap almasa tepkiniz ne olurdu

Üzüyor beni bazen cekinsin kiyamasin kendini torpulesin istiyorum
E ilerde ciddi bi sorun olursa evden gidiyorum ben dediğinde de hic umrunda olmaz bu sefer. Bence bu huyundan vazgeç. Kocanla tatli dille sakince cilveli konuş anlas. Bak burada bi konu var onu okumani tavsiye ederim. Googleye işveli cilveli dayak yaz kadınlar klubu cikar o konuyu oku

E ilerde ciddi bi sorun olursa evden gidiyorum ben dediğinde de hic umrunda olmaz bu sefer. Bence bu huyundan vazgeç. Kocanla tatli dille sakince cilveli konuş anlas. Bak burada bi konu var onu okumani tavsiye ederim. Googleye işveli cilveli dayak yaz kadınlar klubu cikar o konuyu oku
Teşekkür ediyorum

Back
X