Inanmama durumu yok ki ortada. Ben kafamı dinlemek istiyorum tehdit ediyor bi daha giremezsin diye.Yahu her sorunda niye gitmeye kalkışıyorsun sen?
Laçkalaşırsa adam tabii ki inanmaz, korkmaz.
Siddet uygulamiyor sonucta.. her kavgada evden gitme olayi biz kadinlara has bir psikolojidir nedense, mesela ben ufacik bir tartismada sevgilime bunu yaparim sunu yaparim diyorum, sonra ortalik durulur vsvs..ah keske su ufak tefek kavgalar olmazsa.. ama oda isin tuzu biberi, dozunu kacirmamak lazim tabikide..
Peki eşiniz sizi evde yoksaysa cezalandirsa muhattap almasa tepkiniz ne olurdu
Zamanla oturuyor bunlar, ama bu zamanda birbirinizi çok yıpratmamaya bakın. Eskiden benimki de yüzünü asınca çok takardım. Sorunu çözmek için peşinden dolanır dururdum şimdi hiçççç sallamıyorum tartışıyoruz o an saydırıyorum (bunu da bırakmak bir sonraki hedefim) içimi döküyorum 10 dakika sonra gidip öpüyorum. Hadi gel o konuyu konuşalım, bak ben böyle düşünüyorum falan yok artık. Bana ne ne düşünüyorsa düşünsünCiddiyse o inadını bırakacak . Haksız mıyım ? Her konuda aman suratını asmasin kusmesin diye cekinemem ki.
Ben bunamadım henüz .Eşimin daha özenli davranmasını istiyorum sadece.Benim rahmetli babannem de kızınca bohcasını toplar gitmeye kalkardı her seferinde. Ama o biraz bunamisti o yüzden di..sizin neyiniz var?
Zamanla oturuyor bunlar, ama bu zamanda birbirinizi çok yıpratmamaya bakın. Eskiden benimki de yüzünü asınca çok takardım. Sorunu çözmek için peşinden dolanır dururdum şimdi hiçççç sallamıyorum tartışıyoruz o an saydırıyorum (bunu da bırakmak bir sonraki hedefim) içimi döküyorum 10 dakika sonra gidip öpüyorum. Hadi gel o konuyu konuşalım, bak ben böyle düşünüyorum falan yok artık. Bana ne ne düşünüyorsa düşünsün
Bir süre sonra karşındakinin fikirlerini değiştirmenin çok da önemli olmadığını düşünüyor birlikte iken güzel zaman geçirelim de yeter diyorsun sanırım...
Bende öyle tahmin etmiştim..karşılıklı blöf evlilikte saygıyı öldürür bunu unutmayın. Özen istiyorsanız sizde özen gösterin.Ben bunamadım henüz .Eşimin daha özenli davranmasını istiyorum sadece.
Başka bir yol bul. Gün gelir seni hiç durdurmaz. Ayrıca inat diyorsun, dönüşü olmaz haberin olsun. Evden gitmeyi gerektirecek ne gibi bir tartışma oldu merak ettim doğrusu?Üzüyor beni bazen cekinsin kiyamasin kendini torpulesin istiyorum
Ben onu daha fazla yok sayardım. Hatta onun beni yoksaymasını bile yoksayardım. Üzülmüyomuş gibi hayatıma bakar, kahvemi içer arkadaşlarımla muhabbet eder, bilgisayarda takılırdım. Dışarı çıkar arkadaşlarımla buluşur gezerdim, annemlere giderdim, alışverişe giderdim. Giderken haber de vermezdim. Eve geldiğimde de gayet neşeli davranırdım. Sanki o yokmuş gibi. Sanki o bana hiç trip yapmıyormuş gibi. Süslenirdim, bakımımı eksik etmezdim, her daim ilgi çekici ve güzel görünmeye çalışırdım. Hiç suratı asık durmazdım. Umursadığımı düşündürmezdim.
Zaten bi süre sonra ''neden haber vermedin, nereye gittin, nereye gidiyorsun'' vs gibi şeyler sorar. Gıcık olur yani. O zaman da yine hiç trip atmadan gayet sevecen bi ses tonuyla ''benimle konuşmadığın için'' der, lafı uzatmadan başka şeylerle uğraşmaya başlardım. Bence etki eder.
Ben kadının erkeğin aynası olduğunu düşünürüm hep. Ilk önce o bana özenli davranacak ki benim de içimden gelsin bazı şeyler.Bende öyle tahmin etmiştim..karşılıklı blöf evlilikte saygıyı öldürür bunu unutmayın. Özen istiyorsanız sizde özen gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?