Eşim blöf mü yapıyor?

Siddet uygulamiyor sonucta.. her kavgada evden gitme olayi biz kadinlara has bir psikolojidir nedense, mesela ben ufacik bir tartismada sevgilime bunu yaparim sunu yaparim diyorum, sonra ortalik durulur vsvs..ah keske su ufak tefek kavgalar olmazsa.. ama oda isin tuzu biberi, dozunu kacirmamak lazim tabikide..

çevremde var boyle inatçi tipler
oldursen kani aksa dönmüyor inadindan
esin de oyleyse hiç ugrasma degismez

Psikolojik şiddet uyguluyor alenen

Peki eşiniz sizi evde yoksaysa cezalandirsa muhattap almasa tepkiniz ne olurdu

Ben onu daha fazla yok sayardım. Hatta onun beni yoksaymasını bile yoksayardım. Üzülmüyomuş gibi hayatıma bakar, kahvemi içer arkadaşlarımla muhabbet eder, bilgisayarda takılırdım. Dışarı çıkar arkadaşlarımla buluşur gezerdim, annemlere giderdim, alışverişe giderdim. Giderken haber de vermezdim. Eve geldiğimde de gayet neşeli davranırdım. Sanki o yokmuş gibi. Sanki o bana hiç trip yapmıyormuş gibi. Süslenirdim, bakımımı eksik etmezdim, her daim ilgi çekici ve güzel görünmeye çalışırdım. Hiç suratı asık durmazdım. Umursadığımı düşündürmezdim.

Zaten bi süre sonra ''neden haber vermedin, nereye gittin, nereye gidiyorsun'' vs gibi şeyler sorar. Gıcık olur yani. O zaman da yine hiç trip atmadan gayet sevecen bi ses tonuyla ''benimle konuşmadığın için'' der, lafı uzatmadan başka şeylerle uğraşmaya başlardım. Bence etki eder.

Ciddiyse o inadını bırakacak . Haksız mıyım ? Her konuda aman suratını asmasin kusmesin diye cekinemem ki.
Zamanla oturuyor bunlar, ama bu zamanda birbirinizi çok yıpratmamaya bakın. Eskiden benimki de yüzünü asınca çok takardım. Sorunu çözmek için peşinden dolanır dururdum şimdi hiçççç sallamıyorum tartışıyoruz o an saydırıyorum (bunu da bırakmak bir sonraki hedefim) içimi döküyorum 10 dakika sonra gidip öpüyorum. Hadi gel o konuyu konuşalım, bak ben böyle düşünüyorum falan yok artık. Bana ne ne düşünüyorsa düşünsün

Bir süre sonra karşındakinin fikirlerini değiştirmenin çok da önemli olmadığını düşünüyor birlikte iken güzel zaman geçirelim de yeter diyorsun sanırım...

Haklısınız teşekkür ederim

Üzüyor beni bazen cekinsin kiyamasin kendini torpulesin istiyorum
Başka bir yol bul. Gün gelir seni hiç durdurmaz. Ayrıca inat diyorsun, dönüşü olmaz haberin olsun. Evden gitmeyi gerektirecek ne gibi bir tartışma oldu merak ettim doğrusu?
Döver,küfreder,aldatır tamam. Hatta sen niye gidiyorsun o gitsin!!

Eşiniz haklı bence.
Siz eşinizi her kavgada gitmekle tehdit ediyosunuz.
Neden? Beni önemsesin, kıyamasın diye.
Başka yollar bulun bence.

Evden giderim diye sürekli tehtid etmeyecektiniz.o size vermiş kaybetme korkusunu.inanmazki artık gideceginize.yeni evliyken zaten bu duruma gelmek üzücü.ama kaybetme korkusunu o size yaşatmış.benim eşim mesela acaip korkar farkındayım belli etmeyiz birbirimize ama .yeni evliyken bizim de sorunlarımız oldu ben sessiz kalmayı tercih ettim ve sonra öyle bir patladimki boşanmak istemistim.o kadar korktu öyle uğraştı ki duzeltmek için başardı da.10 yıllık evliyiz eşim bambaşka bir insan artık ama en ufak tartismamizda ben başka odada oluyorum mesela benim sesimi duymasa beni bulamasa butun odaları nasıl arıyor farkediyorum beni görünce de alakasız birşey söylüyor ama nefes nefese.ben de caktirmiyorum.icinde o şey hala kaldı farkındayım ben de rahat etsin istemiyorum ama birşey yapmıyorum bunun için.beni kaybetme korkusu olsun içinde yine de hep dikkatlidir zaten bu yuzden

bence adam değil siz blöf yapıyorsunuz
gedicem dediğinizde gidersiniz neden geri dönmeyi düşünesiniz
yok gerçekten komik kadinlarsiniz farkinda olmadan

Kavga oldu mu zaten geri dönmeyi ve ya eşinin seni almaya gelecegini özür dileyeceğini sanma.Erkekler böyle blöflerden nefret eder ve ister eşi oldun ister sevgilisi olsun Zaman'la soğur be uzaklaşır ki yeni evliyken böyle şeyler sakın düşünme boşanacaksan o şekilde gidebilirsin ana geri gelmeyi düşünüyorsan hiç kalkışma tartışıyorsan ayrı odaya geç .O da hatasını anlar sende. Hele ki inatçıysa daha da dikkat etmelisin evlilik çocuk oyuncağı değil çünkü.

Teşekkürler :) yapıyorum ister istemez bunları konusmadigimiz için hoşuna gitmiyor tabii ki

Bende öyle tahmin etmiştim..karşılıklı blöf evlilikte saygıyı öldürür bunu unutmayın. Özen istiyorsanız sizde özen gösterin.
Ben kadının erkeğin aynası olduğunu düşünürüm hep. Ilk önce o bana özenli davranacak ki benim de içimden gelsin bazı şeyler.

Gitmek demek bir daha dönmemek demektir evet.
Öyle bir olsun ki , bir gün gideceginizde gerçekten bittiğini bilsin.
Böyle evliliginize sadece zarar veriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…