esim bnden soguyor

Sade bir vatandaş olarak senin de kendi yazdıklarını okumanı öneririm.
2 side hatalı ama burda birbirlerini yanlış anladılar İnan dışarda karşılaşsalar belkide dost olucaklar ama internetin kötü tarafı karşı tarafı göremiyorsun işte

2 side hatalı ama burda birbirlerini yanlış anladılar İnan dışarda karşılaşsalar belkide dost olucaklar ama internetin kötü tarafı karşı tarafı göremiyorsun işte
Evet birbirimizi görememe dezavantajı yanında, sarf edilen sözcükleri tekrar gözden geçirebilme avatantajı var.

hayırdır neden bu öfke yaranızamı bastım yoksa?
ya siz sırf neden birileriyle uğraşma derdindesiniz.
konuyu bile okutmuyorsunuz. aralarda sürekli laf sokmalar
arkadaş boşanmış belki ama sizden çok daha mantıklı ve sağduyulu olduğu kesin.
sizin boşanmamış olmanızın tek nedeni bence eşiniz iyi biri olmasından kaynaklanıyor. yani maharet sizde değil emin olun
yoksa bu şekilde bir adamı çıldırtmanız çok zor değilmiş gibi geldi bana

sana ne yoksa sende mi çatladın kıskanç

bence bir erkek tlf unu banyoya götürüyorsa bu onun direk aldattığını göstermese de sakladığı birşeyler olduğunu gösterir.
bence konuşmaya ikna etmelisin. ama tepki vermeden ve sakince

çok bilmiş seni de görürüz. sen önce benim seviyeme bir gel de. bakalım neler oluyor.
ayrıca okimki ben ona düşman olayım.vede sana da tabi .

sana ne yoksa sende mi çatladın kıskanç

Ayyy yinemi geldin.yine dayanamadın değil mi ? komedi var desenize.bu nasıl bir ego nasıl bir kibir ve kendini beğenmedir.Evet bütün boşanmış bayanlar sizin evliliğinize hayran ve sadece sizi kıskanıyor.Ya bir gidin işinize.

sana mı yazdık. sen önce kendine bir bak. asıl ego ve kibir sende .hazımsız.

çok bilmiş seni de görürüz. sen önce benim seviyeme bir gel de. bakalım neler oluyor.
ayrıca okimki ben ona düşman olayım.vede sana da tabi .

Kim olduğumu söyleyeyim mi ? nerden başlamamı istersin.Ay pardon evli değilim ve çocuğum yok.doğru birde evliliğinizi kıskanıyorum.Ayyyy !!! hakikaten kıyamam sana.bilg. tuşlarına yavaş bas,zarar gelmesin

ya bu konu nasıl buralara geldi. valla hayret. Allah sana akıl fikir versin. çok eylendin sayemde hayatına renk geldi.

Tabiiki renk geldi.Çeşitli insanlar tanıyorum bu şekilde.Kişilikler ve evlilikler görüyorum.Seni gördükten sonra da çok şükür diyorum

Batarya olayı hiç normal ve masum gelmedi.

Bence kontörüm yok hayatım annemi arayacağım ya da arkadaşımı gibi bir bahane ile telefonunu iste eşinden.
Başka odaya geç..
Sonra mobil hatların şifreleri var fatura detayına bakabilmek için internetten öğren kaça ne yazman gerektiğini.
İki dkda şifreyi iste. Mesajları sil ve telefonu ver.
Sonra netten o şifre ile incele bakalım..
Bir numara ile çok görüşme ya da mesajlaşması olmuş mu diye..

Tabiiki renk geldi.Çeşitli insanlar tanıyorum bu şekilde.Kişilikler ve evlilikler görüyorum.Seni gördükten sonra da çok şükür diyorum
aferin sana .buda birşey.

mune nerelerde ya.burasi mahalle kavgasina donmus.ne kadar kalitesiz cumleler kurulmus ya.insanligimdan utandim

İroni nedir biliyor musun ? ama google bakmadan söyle ...lütfen
herşeyi bir sen biliyorsun ya yeter. sana sorarım artık. google a gerek yok.
bu arada taraftarların yazdıklarını okusun da senin de o kadar masum olmadığını anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…