- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
2 side hatalı ama burda birbirlerini yanlış anladılar İnan dışarda karşılaşsalar belkide dost olucaklar ama internetin kötü tarafı karşı tarafı göremiyorsun işteSade bir vatandaş olarak senin de kendi yazdıklarını okumanı öneririm.
Evet birbirimizi görememe dezavantajı yanında, sarf edilen sözcükleri tekrar gözden geçirebilme avatantajı var.2 side hatalı ama burda birbirlerini yanlış anladılar İnan dışarda karşılaşsalar belkide dost olucaklar ama internetin kötü tarafı karşı tarafı göremiyorsun işte
ya siz sırf neden birileriyle uğraşma derdindesiniz.hayırdır neden bu öfke yaranızamı bastım yoksa?
sana ne yoksa sende mi çatladın kıskançya siz sırf neden birileriyle uğraşma derdindesiniz.
konuyu bile okutmuyorsunuz. aralarda sürekli laf sokmalar
arkadaş boşanmış belki ama sizden çok daha mantıklı ve sağduyulu olduğu kesin.
sizin boşanmamış olmanızın tek nedeni bence eşiniz iyi biri olmasından kaynaklanıyor. yani maharet sizde değil emin olun
yoksa bu şekilde bir adamı çıldırtmanız çok zor değilmiş gibi geldi bana
ayy sen komedisinsana ne yoksa sende mi çatladın kıskanç
çok bilmiş seni de görürüz. sen önce benim seviyeme bir gel de. bakalım neler oluyor.hayattaki tek basarisi evlenip cocuk yapabilmis olan kadinlarin, evliligini bitirmis bir kadin karsisindaki igrenc tutumu gorduk evet. sevgili konu sahibesi, herhangi bir hamle yapmadan once iyice dusun. dusun ki yarin bir gun boyle insanlar cikacak karsina. o yuzden ne yapmaya karar verirsen de bunu evliligini ve yuvani korumak adina yap. yap cunku burasi turkiye. burda kadin bile kadinin dusmani
sana ne yoksa sende mi çatladın kıskanç
sana mı yazdık. sen önce kendine bir bak. asıl ego ve kibir sende .hazımsız.Ayyy yinemi geldin.yine dayanamadın değil mi ? komedi var desenize.bu nasıl bir ego nasıl bir kibir ve kendini beğenmedir.Evet bütün boşanmış bayanlar sizin evliliğinize hayran ve sadece sizi kıskanıyor.Ya bir gidin işinize.
çok bilmiş seni de görürüz. sen önce benim seviyeme bir gel de. bakalım neler oluyor.
ayrıca okimki ben ona düşman olayım.vede sana da tabi .
sana mı yazdık. sen önce kendine bir bak. asıl ego ve kibir sende .hazımsız.
ya bu konu nasıl buralara geldi. valla hayret. Allah sana akıl fikir versin. çok eylendin sayemde hayatına renk geldi.Allah selamet versin sana emi !!!
ya bu konu nasıl buralara geldi. valla hayret. Allah sana akıl fikir versin. çok eylendin sayemde hayatına renk geldi.
aferin sana .buda birşey.Tabiiki renk geldi.Çeşitli insanlar tanıyorum bu şekilde.Kişilikler ve evlilikler görüyorum.Seni gördükten sonra da çok şükür diyorum
aferin sana .buda birşey.
ya git işine be . hasta.İroniden de anlamadın ya ... Helal sana...
ya git işine be . hasta.
herşeyi bir sen biliyorsun ya yeter. sana sorarım artık. google a gerek yok.İroni nedir biliyor musun ? ama google bakmadan söyle ...lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?