- Konu Sahibi ceylinn_naz
-
neden ailesi ödüyormuş sizi hiç anlamadım bikere konuşma uslubü sıfır adamda tamam bi boşvermişlik var 3 yıl olmuş ödememişler ama ailesi değil kendi yapmış bu borcu tabiki paşa paşa kocası ödeyecek sen erkekmisin bu düşünceyi hiç yakıştıramadım bi bayan asla böyle düşünmez düşünemez biz onların borçlarını paşa paşa ödeyelim bişey söylediğimizde yüzüne vurmuş oluyoz bizden kötüsü olmuyo onlar ödeyince ailen ödesin ya yarın birgün kavga ettiklerinde babanın evinede git der bu adam
Ailen ödemeli tabiki,evlenmeden önce yaptığın bir borç bu...eşininde ödeyecek durumu yok ki ailen ödesin dedi.
Aslında ailenin bunu eşine hiç yansıtmadan yapması gerekiyordu,sende çalışmıyorsun anladığım kadarıyla...
ailen ödemeli tabiki,evlenmeden önce yaptığın bir borç bu...eşininde ödeyecek durumu yok ki ailen ödesin dedi.
Aslında ailenin bunu eşine hiç yansıtmadan yapması gerekiyordu,sende çalışmıyorsun anladığım kadarıyla...
bence bu borç 3.000 değildir o kadar zamanda faiziyle olmuştur büyük ihtimal.o zamanki borç 3000 olsaydı faizini falan düşünmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?