Eşim boşanırsam intihar edecekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilinmez1kisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
33
30
3
30
Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...

Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Kim ne derse desin, mutsuz oldugun yerde durma, mutsuz eden insanı hayatından çıkar at. İmza: kızı 9 ay önce boşanmış bir anne. 😉

Kim ne derse desin, mutsuz oldugun yerde durma, mutsuz eden insanı hayatından çıkar at. İmza: kızı 9 ay önce boşanmış bir anne. 😉
Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...

asla yanlizim deme. Bir kizin var, sen varsin. Guclu olmalisin kendini sevmelisin. Adam seni aldatiyor, babannenler kim ki ekmegini suyunu mu veriyorda bosanma diyor boyun egiyorsun, eşin kim ki bosanmak istemiyor. O zaman aldatmayacakti. Kendini dusuneceksin once. Boşanmak istiyorsan eşinin laflarina bakmayacaksin. Intihar ederim boşama dediginde hoooşt kopekkk aldatirken iyiydi diyeceksin. Ayrilmamak icin olmeyi goze alan erkek aldatir mi hic. Evdeki hizmetci gitmesin diye palavra. Kendini sev deger ver. Sana iyi gelmeyen herkesin lafini kestir at. Umarim ileride mutlu olacaginiz gunler gelir.

Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Tabi canım, halı her şeyin ilacıdır.
Evliliğiniz kötü mü gidiyor? Halı alın. Zaten evliliğin kötü olmasının sebebi halısızlıktır. :olamaz:

İlaç konusunda şunu söyleyebiliriz siz devam edin işe yarayacaktır zamanla kafanıza göre bırakmayın o daha sakıncalı. Eşinizinde gerçekten canına kıyacağını hiç zannetmiyorum ayrılınca intihar edecek kadar seven adam aldatmaz zaten çocukca blöf yapıyor.

Allah seni iyi etsin güldürdün beni ama ağlanacak halime gülüyorum şuan maalesef
:) Amin canım, hepimize inşallah.
Şaka bir yana adam sizi aldatmış, bu onu sevmemeniz için yeterince güçlü bir sebep.
Ve intihar falan edeceğini sanmam. Böyle tehdit eden birkaç kişiyi tanıyorum, hepsi de yaşıyor domuz gibiler. :KK51:

Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun
Ortada sevgi olmamasına ve aldatmasina rağmen seni elinde tutmaya çalışan o hödük tek başına ölebilir isterse. Ama seni de yanında götürmeye kalkabilir. Bir kere ağzına almış ölümü iki gün sonra ben niye ölüyüm o ölsün de diyebilir. Bence temkinli ol haberler bunlarla dolu bosanacaksan kizinla güçlü bir şekilde nasıl ayakta duracaksın onun planını yap ama bence o zamana kadar bunu o adama karşı dillendirme.

Aldatan adam boşanırsan öldürürüm kendimi mi diyor :KK57: Allahım zeka tutulmasına bak .
Seni öldürürüm demesinden iyidir . Babaanneniz de sizi zamanla anlar , onların zamanında üstüne kuma da getirse boşanmak yoktu . Kızınızla ilgilensin o , siz de gecenizi gündüzünüze katıp çalışın . Kızınızla hayatınızı yaşayın.
:oha: Evinizde halı yok o eskort kadınlarla mı konuşuyormuş . Bırak ölsün pislik .

İlaç konusunda şunu söyleyebiliriz siz devam edin işe yarayacaktır zamanla kafanıza göre bırakmayın o daha sakıncalı. Eşinizinde gerçekten canına kıyacağını hiç zannetmiyorum ayrılınca intihar edecek kadar seven adam aldatmaz zaten çocukca blöf yapıyor.
Valla kaç senedir bunları düşünmekten yoruldum oyüzden ilaç içiyorum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X