• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanma davası açmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ister inanın ister inanmayın vicdan temizlemiyorum. hatalıyım ama aklımdan gönlümden eşimden başkasını geçirmedim nasıl böyle biçimsiz durumu düştüm şakayla dalga geçerken dalga geçilecek duruma düştüm
Kocana inandır bize değil bize ne senin yalanlarından maruz kalan kocan sonuçta.
Biz inansak ne olur inanmasak ne olur 🙋🏻‍♀️

ben de anlamıyorum bunu. istemediğin şey için direkt tavrını koyarsın bir daha cesaret edemez.
ederse zaten hukuki yola başvurursun.
yok ben dedim de, şaka sandım da..
vicdan temizliyor heralde burda.
18 yaşımda başladım çalışmaya bir kez bile sulu şakalara maruz kalmadım çünkü iş yerinde iş yapılır tabiki muhabbet edersin ama kimsede karşı cinse kocasını çekiştirmez yani utanırsın. Adamda demiştir zaten sevmiyor kocasını bende bundan yararlaniyim başarılıda olmuş baktığımızda

valla iş hayatında milyonlarca kadın şu veya bu şekilde bu tip yavşak hareketlere maruz kalıyor. çizgisini belli edince karşıdaki devam etmiyor. eğer edecek kadar sapkınsa da çözümü hukuki yollar.
ayrıca ne demek başka adamla el ele tutuşmak yahu hem de hoşuna gitmezken.
15 yaşında bebeler bile bunların şaka olmadığını biliyor.
haklısınız ama kendimi aklamaya çalışmıyorum. çözüm arıyorum

18 yaşımda başladım çalışmaya bir kez bile sulu şakalara maruz kalmadım çünkü iş yerinde iş yapılır tabiki muhabbet edersin ama kimsede karşı cinse kocasını çekiştirmez yani utanırsın. Adamda demiştir zaten sevmiyor kocasını bende bundan yararlaniyim başarılıda olmuş baktığımızda
çekiştirme derken , yüzüm asılıyordu neyin var dediklerinde kavga ettik diyordum boşa diyorlardı bazen sinirle salak dediğim oluyordu aptal dediğim oluyordu o kadar

ben ara yazıları okumadım. direkt ilk post ve sizin yoruma istinaden yazdım.
bi de kocasını mı anlatmış adama.
ya ben kendi aileme erkek arkadaşımla olan her mevzuyu anlatmıyorum. bi de eşin yani..

size göre kendimi kandırıyorum değil mi?

kandırma da değil bana göre..
fikrim:hoşuna gittiği bilerek devam ettiğin yönünde yaş 10 olsa tamam ayırt edemezsin belki 32 yaş bunu bariz ayırt edip sınırı çizmeliydi..
yani şu olayı çocuğa anlat o bile gülüp geçer sanırım..

çekiştirme derken , yüzüm asılıyordu neyin var dediklerinde kavga ettik diyordum boşa diyorlardı bazen sinirle salak dediğim oluyordu aptal dediğim oluyordu o kadar

ay ben gerçekten şok, ben vefat. bir insan eşi için hem de ona asılan bir adamın yanında nasıl salak, aptal der yahu! gerçekten salağın önde gideni bile olsa, aleme ne..
kusura bakmayın ama hiç olgun davranışlarınız yokmuş.

kandırma da değil bana göre..
fikrim:hoşuna gittiği bilerek devam ettiğin yönünde yaş 10 olsa tamam ayırt edemezsin belki 32 yaş bunu bariz ayırt edip sınırı çizmeliydi..
yani şu olayı çocuğa anlat o bile gülüp geçer sanırım..
sürekli kızdım tepki verdim uzatma dedim

ben ara yazıları okumadım. direkt ilk post ve sizin yoruma istinaden yazdım.
bi de kocasını mı anlatmış adama.
ya ben kendi aileme erkek arkadaşımla olan her mevzuyu anlatmıyorum. bi de eşin yani..
Valla bende anneme bile anlatmam ama hanımefendinin düşünce yapısı değişik zira tacizi saka olarak algılıyor

ay ben gerçekten şok, ben vefat. bir insan eşi için hem de ona asılan bir adamın yanında nasıl salak, aptal der yahu! gerçekten salağın önde gideni bile olsa, aleme ne..
kusura bakmayın ama hiç olgun davranışlarınız yokmuş.

kendi eşine değer vermediği için ezik gördüğü için bence rahatlıkla salak aptal vs demiş adamın hareketleri de bariz hoşuna gitmiş..
esas şimdi eşi konu sahibi için neler söylüyor onu düşünmesi gerek..

kendi eşine değer vermediği için ezik gördüğü için bence rahatlıkla salak aptal vs demiş adamın hareketleri de bariz hoşuna gitmiş..
esas şimdi eşi konu sahibi için neler söylüyor onu düşünmesi gerek..
ezik görmedim, bir kere yalan söyledim fark etti her tartışmayı geçmişe bağlıyordu yalanımı her tartışmada ama her tartışmada alakalı alakasız sürekli yüzüme vuruyordu kavga etmekten sıkılmıştım. sinirle söylediğim basit şeyler

sürekli kızdım tepki verdim uzatma dedim

yönetime şikayet etseydin..
eşine söyleseydin..
sadece sana böyleyse bir ışık görüyor demek ki ne münasebet ya dizine dokunacak elini tutacak sende bunları şaka olarak algılayacak kadar 5-10 yaş arasısın tabi..
32 yaşında evli kadın sınırı nasıl çizemiyor komik olma lütfen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X